LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
dbunny - scump foc, daniel in leotardos, se vede ca s.a ingrasat
uite pagina
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1254
ivan si dayanara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_deju spune:
dayanara si dbunny... sunt mortali amandoi!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - scump foc, daniel in leotardos, se vede ca s.a ingrasat
uite pagina
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1254
ivan si dayanara
Mersi
![](pupic.gif)
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
asiza spune:
Toata ziua a avut febra intre 38.4/39.4...oscilanta nevoie mare...am vorbit cu medicul lui Denis la tel (nu al' de familie ) si doar maine are ce ne face la spital, asa ca degeaba merg azi ca un consult de la nush ce medic, cu un diagnostic de rahat si un tratament la fel am cam avut parte in astea doua sapt...pana atunci Panadol din 6 n 6 ore si daca-i musai (adik febra mare), intre, cate 8 pic de Algocalmin fiole...voi ati mai vazut sa-i dau Panadol si dupa, la cam o ora, sa-i creasca febra in loc sa scada?
...Mi-e frica de noaptea asta...sa nu-mi ziceti de Nurofen alternat cu Panadol ca deja Nurofen am bagat cam mult in el sapt trecuta, de aia dam panadol acu'
Ruxandra, nu am facut inca analize de sange, maine le facem (ca doar toti spuneau ca-i rosu in gat). Multumesc pt mesaj...
Dayanara, e betooon piticul tau!
Va pup ca va ganditi la noi...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dandusa spune:
m-am gindit...,m-am tot gindit...,ce meloie sa va dedic...si in final ,am gasit www.youtube.com/watch?v=Mnp1AbuzrY4&feature=related" target="_blank"> asta,care imi place fff mult...,aici creatura se refera la "minunata mamica de fulgulet"
deci dragele mele,prietene virtuale,va dedic acest minunat cadou ,imi sinteti dragi cu mic ,cu mare...,cu bune si cu rele...,am simtit nevoia sa generalizez...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
lizzy spune:
noi avem strampi de-astia intregi de cand lumea... cea mai cea pereche e cu un cap maaare de ursulet fix pe fund. cand se trezeste il pun la pozat. ca buci inca avem chiar daca nu prea papam...
in schimb dormim noaptea. e a 3-a noapte la rand cand ne trezim doar spre 5.30-6, ceea ce e o mare performanta. coincidenta sau nu, tocmai am terminat sticluta de calma baby (erba vita)Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dandusa spune:
si daca n-am sculat toata sala in picioare...,sa-mi spuneti ca bag ceva cu care v-am obisnuit deja...,un paharel de visinata...
si sa te tii baiaram la fulguleti...,cu ce ocazie?...,pai cu ocazia zilei de duminica...,sarbatorim in avans pe Ana,David si Antonio...
,apropo...,cum stati cu pregatirile,mamici?...,trimit legatura la fata locului...,sinteti in direct
mie-mi miroase a cozonaci,placinte si cornulete cu gem...,hmmm,ce bunatati...
Bambo,parca si la tine miroase ceva...
Dayanara,Dbunny,Saryta,vazut poze cu baieti sexosi foc si cu bubu care da pusi la baieti
Laura,astept pozele cam de mult...,nu faci si tu un pustiu de bine?
Adeju,despre voi,nimic?ce face motanul?
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
a_deju spune:
iaca motanul face bine, doarme, dar ne-asteptam sa faca ochi in curand. se joaca de dimineata pana seara, papa destul de bine, lapte cu suc de fructe in functie de pozitia astrelor, deci... e totul in grafic :)) v-as zice chestii iesite din comun afara, dar n-am ce :)) de vorbit nu vorbeste, de mers ca si pana acum, tinut de maini sau singur pe la marginea mobilei... deci niciun progres notabil :) daaaaaar e cel mai scump si mai dulce si mai cuminte si mai iubit motan din lume
aaa... si nu mai gasesc aparatul, dumnezeu stie pe unde l-o fi varat (in pamantul de flori nu m-am uitat inca, da' cred ca ar cam fi cazul), si drept urmare n-am mai facut nicio poza, si nici n-am cum sa vi-l exemplific :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Lavinia... ti/am clarificat pe PM...
astept rectificare/n public...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
asiza spune:
Dbunny, dulce foc Danielito, cu copanelele lui cu tot...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!