LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

aaa... si am cumparat un tub de globuri, 12 la numar, 35 ron in total, traiasca metro... si in fiecare zi bag ochiul la debara sa vaz ce face cutia lu' bradu' (pitt ), si-o aduc cu cam un cm mai spre usa :)))) se pun astea ca noutati??? :)))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju
...daaaaaar e cel mai scump si mai dulce si mai cuminte si mai iubit motan din lume
aaa... si nu mai gasesc aparatul, dumnezeu stie pe unde l-o fi varat (in pamantul de flori nu m-am uitat inca, da' cred ca ar cam fi cazul), si drept urmare n-am mai facut nicio poza, si nici n-am cum sa vi-l exemplific :)))

Sa te credem...sa nu te credem... this is the question!!

Asiza Sanatate multa la Denis.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DAYANARA si DBUNNY,mortali piticii!!!
ASIZA,tin pumnii sa treceti cu bine noaptea!
DANDUSA,frumoss!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

asiza...multa multa sanatate denisucului, si sa fie cu vesti bune maine la dr!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asiza, multa sanatate si sper sa nu.i mai creasca febra, mai ales noaptea, e mai rau

dandusa - dragut cantecul, il auzeam mereu aici intr.o reclama dar nu stiam de unde e

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Rectificare:

Nu Dbunny a pus linkul spre pozele kokorinei acum vreo 2 saptamani..ea doar a intrebat de poze!

Asiza,

Off,stiu cum e.. algocalmin fiole??
Dar supozitoare? Novocalmin sau paracetamol?

Va doresc noapte linistita si sanatate multa!

Care ati facut pandispan?

Ouale se bat impreuna sau separat albus de galbenus?

minunea mea

Mergi la inceput

Vizionat desuuri dulci!!

minunea mea

Mergi la inceput

A_deju,

Io deja ascult colinde.. (489)

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Rectificare:

Nu Dbunny a pus linkul spre pozele kokorinei acum vreo 2 saptamani..ea doar a intrebat de poze!

Sa fim iubite!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Care ati facut pandispan?

Ouale se bat impreuna sau separat albus de galbenus?
separat.albusuri. apoi amestec cu zahar si mai bat pana imi ies ochii din cap (cu blenderul ), apoi restul.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput