LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Lavinia,
eu am facut pandispan dupa reteta www.citybaby.ro/article.php?a=595" target="_blank">asta,am pus ouale impreuna,a iesit super...,este fff simpla...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Dragele mele, m-as muta cu voi daca as putea!
Pup pe toata lumea ca n-am mai mult timp acum, ne jucam de-a scoala de dimineata () si de abia am reusit sa iau o pauza de cafea.
asiza, ma gandesc la tine, va tin pumnii maine, sper sa se gaseasca rapid o cauza si tratamentul. Ktrinel, la fel si la voi!
danutz, nu stiu sa dau vreo solutie, sper sa treaca reepde.
leotarzii! nu credeam ca o sa-i vad vreodata, ma gandeam ca va veni primavara si eu o sa fiu tot cu gandul la leotarzi. Sunt draguti foc, pupa-le-as leotarzii si piciorusele lor de fulguleti!
pandispan - nu ma pricep foarte tare, dar cam toate retetele cer ca albusul sa fie batut separat si apoi "in-cor-po-rat" (ma distreaza) in restul compozitiei. Ca batutul asta separat ar fi o garantie a pufoseniei.
Va pup mult si sper sa mai intru... sper ca mai devreme de vacanta, in orice caz!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dolores spune:
fetelor, mamicilor....asta (ref la darius daca stiti povestea..ref la sonia.....daca pun link-ul..ma astept la avertizare) inseamna probleme....luati-va ingerashii in bratze, sa-i strangetzi in bratze cat sa le simtiti inimioara batand..inimioara ce a inceput sa bata pt prima data in voi,,,,si va rog..gata cu rautatile....gataaaaaa.. sa fim recunoascatoare ca avem copii sanatoshi..ca avem familie..ca avem tot ce ne dorim in comparatie cu alte probleme..daca am avea probleme adevarate va asigur ca nu am avea loc in inima noastra de nimicuri rautacioase....
dolores si David Cristian -22.11.2006-
a_deju spune:
iaca dom'le, am scormonit pe sub canapea, si-am venit sa va dau dovezi, daca vaz ca parolu' nu mai tine... :))) voila
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
si ca sa fim in pas cu tendintele, vizionati si bulane de pe litoral :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:
fiindca n-am sculat sala in picioare...,mai incercam cu www.youtube.com/watch?v=8xCqHLfzeJw&feature=related" target="_blank">ceva,sa mearaga visinata mai bine...
atentie!este contagioasa...,pe mine m-a luat valul si bag cu fimea la greu...
poate vine si Daphna la dans
ps:mi s-a facut chef de mers la nunta...
ce se naste din pisica,soareci ,maninca...,danseaza fimea,ceva de groaza...,se leagana usor,ridica minutele si baga...,daca cumva s-a terminat melodia...,incepe miriiala...,pina nu punem alta...,nu se lasa...si iar baga...,asta-i masa',ca pe tasu' greu il ridici de pe scaun...,da' si cind il ridici...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dayanara spune:
multa sanatate si voua dolores
haios rau motanu in leotarzi, si.mi place zambetul tau adeju
ivan si dayanara
lizzy spune:
tocmai am prestat pancakes. au... aaa... iesit... si le-am mancat deja, in crunta-mi nesimtire (a se citi pofta!) nu v-am lasat deloc...
maine fac pandispan. merci de reteta la care nu trebuie sa-mi sara ochii din cap... de atata batut albushu'...
a_deju, inca aveti manere la mobila?! noi am renuntat, ca mai bine sa ne ramana deshtele decat manerele... Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dolores spune:
dayanara, multumesc si inca astept secretul dietei minune...daca a functionat la tine cine stie..poate si la mine va da rezultate
dolores si David Cristian -22.11.2006-