LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

poze cu "fetita" mea in dresuri (leotardos) poate va inveselesc :)

http://community.webshots.com/album/561482028jxNyGV

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danutz, inveleste-i varful penisului in comprese sterile inmuiate in rivanol. Apoi pui scutecul.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Observatie personala.. pesemne ca de la mi se trage

..cat despre oameni care vesnic au necazuri, care mereu au probleme, carora li se-ntampla toate nenorocirile de pe pamant.. oho, am avut onoarea.. Si cat te-ai stradui si cat ai incerca sa-i ajuti, sa schimbe situatia, sa aleaga alt drum.. tot efortul e in van.

Pt ca ei nu vor decat sa fie compatimiti, sa li se planga de mila. Si nu sa schimbe cu adevarat ceva. Si chiar nu vor sau nu pot sa zambeasca.. sa se bucure de-o zi cu soare sau ca ca cel mic a luat un 8 la geografie. (si nu un 10 )

Iar in viata, cam totul este relativ. Si nu depinde decat de tine cum privesti si cum percepi lucrurile. Exemplul cel banal cu paharul jumate plin.

Putine lucruri pe lumea asta sunt cu adevarat .. asa ingrozitoare ca sa nu mai poti zambi sau sa nu mai gusti o gluma. Si nu va doresc sa le cunoasteti. Pt ca eu le-am cunoscut si am simtit pe pielea mea ce inseamna sa traiesti langa un om care nu mai poate (in mod indreptatit) sa zambeasca, care nu mai poate sa se bucure de viata. Dar deloc. Este ca o boala.. o boala care-i afecteaza rau de tot si pe cei din jur... iar daca cei din jur mai sunt si copii..

Din pacate toata lumea trece prin perioade grele, prin vremuri crunte. Unii aleg sa se retraga in vizuina unde-si ling ranile si-si aduna fortele.. altii au nevoie sa impartaseasca celor apropiati necazurile.. asa ele apar mai mici si parca scad in importanta. Dar de aici la o tanguiala continua e cale lungaaa..

Ralumat are atata dreptate.. si mai zic si eu.. viata este asa de scurta.. niciodata nu sti ce se va intampla maine, ce lovitura mai primesti.. bucurati-va de ce aveti ACUM.. de viata, de sotul si de copiii vostri imperfecti.

Si incercati sa zambiti. Si incercati sa radeti la o gluma.. chiar daca e mai tampititzica. In timp.. terapia asta poate face minuni. Garantat.

Inca un secret.. lumea iubeste si cauta compania oamenilor care apar optimisti si puternici (si asta nu inseamna ca viata lor e numa roz, ca nu au necazuri si probleme). Si ii ocoleste pe cei mereu inegurati si mereu nefericiti. Optimismul, ca si nefericirea, e contagios.. Si pt c-am fost in ambele tabere (da, da chiar eu ) .. pot sa mai zic ca numai de noi depinde sa ne facem viata pe care-o dorim.

Incercati sa zambiti. Daca tot ne-am trezit pe lumea asta e pacat sa nu ne bucuram cand putem. Ca de nenorociri si suturi in cur oricum o s-avem parte..

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

Multumim Dayanara.

Are mama o fetita frumusica foc! Superba Ivanica cu bazmaluta roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:

ivan si dayanara

" fetita" mamei

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ma scuzati, dar cred ca va alintati cam mult , de ambele parti...cine serbeaza un an, noi sau fulguletzii?? ca zau daca mai stiu...dar va dau circumstante ca tocmai mi-am revazut socrii ...si am "regustat" atmosfera din tara...transpare stress-ul si inversunare asta ...in/din toate.pacat.

io iau o pauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare, unde-i frig si nu e soare :)
nu stiu, si din ce stiu, nu inteleg ce naiba se intampla... normal ca nu ma ajuta nici faptul ca am citit in super x-ul diagonalei, dar.. DAR. se ajunge mult prea usor din lac in put. se merge mult prea usor dintr-o extrema in ailalta. se arunca mult prea gratuit cu vorbe grele.
pe kokorina o iubesc si o respect din n varii motive, principalul fiind poate..pentru ca e ea. de alexandra mi-e drag de mor, desi poate rareori am trimis pupici sau floricele, ceea ce nu inseamna nimic, pentru ca oricum imi place pentru ca e..ea! pe dianocica o iubesc enorm, din tot sufletul, pentru multe multe multe si in special pentru ca e ea. pe dandusa nimic si nimeni n-o sa o poata inlocui in sufletul meu, tot pentru ca e ea. de mirona mi-e drag, asa nebunatica, zabauca cum o stiu eu, de multe ori cu capul pe umeri cand altii s-ar arunca de la balcon, si nu in ultimul rand..pentru ca e ea. ruxandra si donia imi smulg aproape zilnic cate-o bucatica de respect, fiind ele, in felul lor propriu si personal. sa continui..??? :))) nu ridic nicio statuie nimanui, nu de alta, da' e iarna de-acuma, si la umezeala nu s-ar prinde tocmai bine fundatia.. :)) suntem nshpe tipuri de "eu"-uri aici, si in mod normal ar trebui sa ne acceptam ca atare, ca la adunare sa ne dea cu "noi". ba de fapt, mult mai fain ar fi sa ne dea (mergand pe ce a zis si laura) "copiii nostri, si noi" :) intelegeti voi, ca este fete destepte :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Cand Dbunny a pus link spre pozele Kokorinei, v-a spus ca nu e de acord..ca se stie lucrul asta..
Acum s-a recidivat..

minunea mea

Eu n-am pus nici un link... uita-te mai bine...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dbunny,
trimis PM.

Donia,Ruxandra,

Ma-nclin..tot respectul..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:

ivan si dayanara

Si ca sa nu fim mai prejos ca Madridul aparem si noi www.flickr.com/photos/dbunny/2042902773/in/set-72157602755184642/" target="_blank">in dedesupturi. Aviz fulguletelor...bebei sexy la orizont..

Dayanara si eu am vrut sa deschid pagina cu botinele de pe webu asta si nix...nici o sansa..

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput