LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

viata e uneori muuuuuuult prea grea , iar vorbele (fie ca sunt virtuale sau nu) chiar nu au nici cea mai mica importanta. Va rog, bucurati-va de fiecare clipa, ca sunteti sanatoase, ca ii aveti pe cei dragi aproape, ca va puteti gandi cu incredere la ziua de maine.Folositi fiecare prilej pentru a-i mangaia pe cei apropiati si spuneti-le cat mai des ca ii iubiti.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Offf.. Ralumat, off. Imi pare asa de rau. Sper sa rezistati.

Chris eu nu am gasit nimic nou de la Aelita pe mail. Unde tb sa ma uit..??

Felicitari noilor umblareti!

Multumesc frumos celor care mi-au raspuns la intrebare si aici si la subiect.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Asiza, am gasit un buletin de analiza.

Este vb de:
1. CRP (cred ca proteina C reactiva umana)
2. Fibrinemie

FIBRINOGEN #8211; fibrinemie: 2-4,5 g/l; scade in insuficienta hepatica; creste in stare inflamatorie
http://www.sfatXXXulmedicului.ro/dictionar_medical.php?id=sange

Valori crescute in: infectii bacteriene (RAA), pneumonii diverse.
http://www2.sfatXXXulmedicului.ro/print_article.php?id=235&catname=Analize_medicale

incerc sa sun, daca fac rost de nr.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

asiza,
corect cu crp-ul, arata infectiile mai vechi. arata daca a fost infectia inainte de administrarea unui antibiotic, care sa zicem, a atentuat-o. se face in spital. sper sa nu fi gresit, asta e din amintirile mele de cand ianis avea 1 an...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danutz, daca vrei, poti merge si azi la dr. te duci la un spital de copii la camera de garda.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

offf ca nu mi-a adormit fata mai repede.

Dandusa ai numa grija - ca de la amuzant la penibil - nu e decat un pas.
pers sobre si acre din pacate mai sunt pe acest topic - cand ti-e bolnav copilul, sau ai probleme in casnicie, sau ai cu totul alte probleme, crezi ca nu exista oameni carora sa le mearga rau non stop? - sunt momente in care nu poti zambi - ce te faci cu astfel de persoane? nu au voie sa scrie aici? de ce? nu va amuza pe voi?
ete fleosk!
dar daca are vre-una dintre voi vre-o pasa proasta si face o gafa ... ei i se admite ca a facuto - chiar se face cerc in jurul ei sa nu se simta stinghera.

quote:
cat despre amuzat...am observat cat de tare te deranjeaza fetele astea care tot fac glumite pe aici...e groaznica asa o atmosfera, nu? br...

Dianocica nu e groaznica atmosfera - ci doar faptul ca le excludeti pe restul. Daca nu scrii de bine - devii acra si sobra.
de ce nu va faceti voi un clan al vostru - al amuzantelor si ne lasati pe noi astea ne-Destepte si ne-Oameni mari sa ne dam singure cu capul de pereti?
quote:
da, cine nu e in stare sa-si sustina o afirmatie....ce sa zic...sa n-o faca...dar nici sa nu se astepte sa o faca altii pt el.

ce sa zic? o tot dai inainte cu faza asta - dar ai in spate plin de "altii" care-ti fac lobby.

Alexandra de cand o stiu eu - de la odisee (apropo - pe tine nu te-am remarcat la odisee, abia de la fulguleti ti-ai pus "amprenta") - avea un stil aparte de a intra - ba cu "iar sunt invizibila", ba cu "am vazut ca nu v-a fost dor de mine", sau "nu ma mai iubiti?" ba cu alte replici de acest gen. Asa e ea, draguta si doritoare de iubit, pupacit.
ce sa-i faci? A ... sa-i dam in cap. uitasem ca nu e in grup/ nu scrie prea des si nu e amuzanta deloc.
Si Kokorina e o fata super - pe care cu greu am cooptato in grup - si tare o sa ma doara daca-l va parasi.
Interventia Doniei e tardiva - desi e demna de citit de sute si mii de ori.

in fine - iote cu ce-mi pierd eu duminica
Ralumat - mare dreptate ai - fug la ai mei, dragi mie.

Asiza multa sanatate lui Denis - luni pun un pachet la posta pt tine - ai timp de asa ceva ? sau sa mai astept?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetelor, fetelor, da-ti-o incolo de treaba. kokorina, fair play, pt a nu cauza certuri, scandaluri, s-a retras singura, simtind nevoia sa ne scrie ca va pleca. si in urma ei.....se lasa cu scandal. sa mor, daca la un moment dat, nu le inteleg pe cele care pleaca. sa ma scuzati, toate, dar....problema e intre dianocica, kokorina si alexandra. de ce nu ati sarit atunci? de ce acum? eu pe kokorina o iubesc de mor, mi-e draga atat ea cat si copiii ei si sotul. eu, personal, sper sa pot pastra legura cu ea si in afara forumului, are nr meu de tel, o astept cu mare mare drag la noi, oricand poate/vrea ea. mie imi place ca se fac glumite, imi place ca facem misto, imi place ca atunci cand cineva e bolnav sarim toate sa o/il ajutam. facem cum stim, cat stim. pe acest forum trebuie acceptate persoanele acre si cele glumete. e dreptul fiecaruia sa scrie ce vrea aici. nu va place...nu cititi/nu raspundeti. nu stiu de ce, dar nu cred ca kokorina ar fi vrut sa se ajunga la asa ceva, nici alexandra din cate o stiu. si eu am scris la un moment dat " sunt invizibila?....nu mai stiu de ce si cand, nu am primit rasp, am mai scris o data si inca o data. si m-am suparat si m-am ofticat.....toate am facut-o la un moment dat.
de fapt ce vroiam sa zic.....gata cu cearta/scandalul/tiganeala. este un forum legat de copii!!!! de copii!!!! nu legat de faptul ca mie nu imi place de fata nu stiu cui si vreau sa fie toata lumea de acord cu mine.
a! si pt a clarifica: nu, nu fac parte din gasca fetelor cu d, nu, nu fac parte din gasca fetelor acre....eu sunt eu, cu personalitatea mea si nu vrea decat sa fac parte din forum.

danutz eu l-as duce la doctor, better safe than sorry. asa era? pana atunci....l-as lasa asa cum e.
asiza multa sanatate lui denis!
intrasem sa va pove de la mot si sa pun ceva poze, dar m-am lasat....in alta zi, cu atmosfera mai limpede si mamici doritoare de vesti despre bb

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Roxanica - ma bucur ca David nu are nimik si e sanatos ... cu mancarea o s-o rezolvati voi intr-o zi ... la mine Antonia 2 zile mananca bine si-mi spun - gata sa vezi de acu in colo ce bine o sa fie - si dupa aia 3 zile mananca numai sin si altceva asa ca sa fie. Uite ce ii trimite Antonia lui David un pusi
Asiza - multa sanatate lui Denis ... sper sa scapati odata de febra asta si sa fiti sanatosi.
Alexandra si Kokorina - va rog si eu sa va ganditi de doua ori inainte de a face pasul final ... ganditiva la toate clipele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si la fulguletii astia mici - ei ne-au unit pe toate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

mamaaaaa cata inversunare pe altadata delicatetea si fragilitatea intruchipata.. asa incep sa cred ca adevar ascund vorbele.. cele tari in clantza sint de fapt cele care spun ce simt, fara ascunzisuri/ocolisuri... ca prea se revarsa acuma.. de pe margini.. tensiuni si frustrari acumulate.. poate insemna ca pana acuma s-a jucat teatru.. doar ca sa dea bine??

ce sa cred?? pe cine sa mai cred??

.. mai bine ma duc sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

nici nu-mi vine sa mai scriu
multa sanatate fulguletilor bolnaviori
duminica placuta alturi de cei dragi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEXANDRA,KOKORINA,sunt atatea fete care va simpatizeaza ,nu plecati,hai sa ramanem impreuna cu bune cu rele..fara suparari,ca pana la urma la ce ajuta???
ASIZA,multa sanatate lui Denisucul drag,imi pare tare rau ca iar are febra
LAURA,adevarat graiesti tu acolo
DONIA,RUXANDRA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput