LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
dianocica spune:
quote:eu una imi cer scuze atunci cand cred ca am gresit. intr-un fel sau altul. nu in functie de cat de mult supar pe cineva. daca altcineva procedeaza altfel..sanatate si la mai bine!
Originally posted by Mirona
daca nici dupa aceste mesaj nu apar ceva scuze
quote:una la mana: chiar iti inchipui ca stau zilnic si ma gandesc ce sa fac, cum sa spun, sa nu cumva sa se supere careva si sa-si faca bagajul? deci nu, nu fac asta. se poate avea o discutie in contradictoriu foarte ok, argumentata si constructiva. de necrezut, nu? ba da se poate...dar pt asta e nevoie de niste oameni mari.
unora chiar nici nu le pasa de cele care pleaca - traiasca cele care raman si ne amuza mai departe.
cat despre amuzat...am observat cat de tare te deranjeaza fetele astea care tot fac glumite pe aici...e groaznica asa o atmosfera, nu? br...
quote:cu asta sunt perfect de acord. si doar pt ca spun ce am de spus aici, nu pe mess/la tel, nu ma vad nici mai dura, nici mai 'tare-n clanta'. da, cine nu e in stare sa-si sustina o afirmatie....ce sa zic...sa n-o faca...dar nici sa nu se astepte sa o faca altii pt el.
fetelor - nu e un camp de lupta aici - ramane cine e mai tare, mai dur sau mai tare-n cleanta, zau asa.
revenind la discutia initiala. mie postarea alexandrei mi s-a parut puerila. aia cu invizibila. si am simtit nevoia sa i raspund simtind si o acuza pe undeva...si am facut-o. kokorina a simtit nevoie sa-i ia apararea. f frumos. i-am raspuns exact ce era de raspuns. ca am fost prea dura pe gustul unora...asta , sincer, nu ma intereseaza. mi s-a parut ca fiecare a spus ce avea de spus si gata. nu am absolut nimic cu nici una din ele. eu. a, ok, ca treaba cu targu' mi s-a parut gratuita..atat timp cat postam amandoua absolut decent..asta e partea a doua. dar nu am insistat, tocmai ca sa nu fac valuri. ca acum s-a facut furtuna intr-un pahar cu apa...asta iar nu mi-o pot asuma.
e treba fiecaruia de ce scrie/nu scrie aici. fiecare are motivele sale. dar treburile cu 'scoteti-ma din listuta ca nu mai scriu, ba mai scriu, raspund numai daca ma intreaba cineva personal si numai lui x si y...asta mi se pare jenant...(si nu ma refer la kokorina)
diana si
![](copilas.gif)
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianocica spune:
asiza multa sanatate lui denis. multa
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dandusa spune:
repede pina nu se trezeste suflatoarea mea...
Asiza,
de ce nu mergi la spital azi?,daca nu cedeaza febra...,parerea mea...,macar asa un control scurt...,nu stiu...
ati facut impachetari si tot degeaba?tine-ne la curent ,intra si scrie doar ce face Denis
Flore,
super ideea cu schimbatul...,bravo voua ,asa da!!!
Chris
si eu am citit in mail ieri...,dar nu am stiu ce sa spun...
imi pare rau ca nu ne mai da si noua nici o veste,sper ca sint bine fetele si bebic mic,ca de citit probabil ca trebuie sa te loghezi acolo,ca sa poti citi...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dolores spune:
sigur este zona fulguletzilor..sigur nu este alt club??de ce nu-si clarifica fiecare personal probleme si trebuie sa vina sageti din toate partzile??dar ce mai conteaza, ca stiu raspunsul deja....am asa o sila cand vad atata rautate..la odisee eram mai domestice frate..e primul cuvant care mi-a venit in gand..acum astept replici pentru ca asa e "normal"..sa vedem care , cum si in ce fel....sa fim serioase..toate barfim, toate suntem rele, etc etc etc...asa ca nu stiu daca isi au loc toate rahaturile astea..iar despre tonul care face muzica..mai este de lucrat..toate avem zile fff negre dar nu stiu daca asta ne da dreptul sa raspundem=razbunam si sa jignim..oricum nu mai conteaza...probabil mi se va recomanda sa mai citesc inca odata si inca odata...am citit..chiar daca nu scriu des din motive care ma priovesc doar pe mine...
dolores si David Cristian -22.11.2006-
ruxandra_sb spune:
..mi-am expediat flacaii in parc..
Asiza, repet intrebarea: ati facut analize de sange?
Nu stiu exact cum se cheama si nu ma pot uita (dosarul lui Matei este acasa). Dar cand a avut o otita f urata ce n-a cedat la antibiotice simple (multe zile cu febra mare, stare relativ proasta) i-au facut mai multe analize.. si una dintre ele a evidentiat o infectie ff puternica. Au vrut sa-l interneze, dar la interventia pediatrei noatre l-au trecut pe tratament ambulatoriu - un atibiotic folosit in spitale intra-venos (prin branula).
revin
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dandusa spune:
nu s-a trezit inca...
Kokorina,Alexandra,nu-i asa ca deja va este dor de noi?,puteti voi sa stati deoparte mai mult de-o zi?...,hai doua?,nu cred...
pentru voi...,o mica dedicatie ...
Dolores,
ce mai face David?
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
Maryela spune:
quote:
Originally posted by dandusa
si eu am citit in mail ieri...,dar nu am stiu ce sa spun...
imi pare rau ca nu ne mai da si noua nici o veste,sper ca sint bine fetele si bebic mic,ca de citit probabil ca trebuie sa te loghezi acolo,ca sa poti citi...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
Fetelor, acolo unde scrie Aelita se poate citi fara sa te loghezi
![](floare.gif)
m_monique spune:
chris acum am reusit sa ma uit pe mail.
danutz eu zic sa-l duci la dr. pana luni pune-i o compresa cu rivanol.
ruxandra_sb o mamica din parc mi-a aratat ca fetita ei mai mare are aceeasi problema cu un dinte. a fost la dentist si i-a spus ca cel lapte trebuie scos.in cazul lor, fiind un incisiv, copilul cum tot impinge cu limba, are sanse sa-l impinga la locul in care trebuia sa creasca, si astfel e posibil sa nu mai fie nevoie de aparat dentar mai tarziu.
donia
asiza imi pare rau ca denis iar are febra.
dolores cum se mai simte David?
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
ruxandra_sb spune:
Asiza, am gasit un buletin de analiza.
Este vb de:
1. CRP (cred ca proteina C reactiva umana)
2. Fibrinemie
fibrinemie: 2-4,5 g/l; scade in insuficienta hepatica; creste in stare inflamatorie
http://www.sfatXXXulmedicului.ro/dictionar_medical.php?id=sange
Fibrinogenul. Valori crescute in: infectii bacteriene (RAA), pneumonii diverse.
http://www2.sfatXXXulmedicului.ro/print_article.php?id=235&catname=Analize_medicale
incerc sa sun, daca fac rost de nr.
edit: am trimis sms
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dolores spune:
din cate imi aduc aminte..parca neintelegerile se clarificau pe PM..gresesc?
diana, tu chiar nu vb pe pm, tel, mess???te rog...ca doar suntem oameni..o sa zici ca ce ai de spus o faci direct pe forum nu??hai sa ne dam si in cap si sa nu ne intereseze consecintzele..suntem oameni sau ce???atunci sa ma ierte dumnezeu..dar ce rost toata prefacatoria asta cu vaaaii ce rau imi pare, vai ce frumos e..vai felicitari (asta la modul general)
neinteresant ce scriu...dar parca treb sa fim mai bune nu??ca e post??!!! de cate ori ti s-a raspuns asa cum ai facut-o tu, atunci cand intrebai ceva?? iar eu..nu am apelat la nimeni sa ma stearga din lista ci eu singura am facut asta..si ca am ales sa scriu este problema mea si am facut-o pt fetele dragi mie..cu toate ca mai vb si pe mees sau tel..nu are importantza...
care este scopul in definitiv???
dolores si David Cristian -22.11.2006-