LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
flore26 spune:
Neatza buna...ce/i drept cam trista dupa ce am citit primele 8 pagini din noul capitol...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare2.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
FLORE
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asiza spune:
Kokorina, imi pare atat de rau, dar atat de rau ca ai luat aceasta decizie...eu mai trag nadejde ca te vei razgandi...oricum, trimit PM!
Donia, imi pare rau ca ai necazuri in real life! Aveti grija de voi si sper sa ne auzim cu mai bune...
Sunt si eu epuizata...Denis e din nou cu temperatura de peste 39.5 care cedeaza ffff greu la antitermice. Maine mergem din nou la spital pentru analize amanuntite...asa ca, feed back-uri mai putin ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
lizzy spune:
chinico, ce desensibilizare vroiai sa incepi? da' zi ca pt prosti, ca presimt ca ma intereseaza...
pt alaltaieri, toanta era prea obosita seara dupa drumul de la capitala... so, mea culpa si toate alea, pt frumosii sarbatoriti!:LA MULTI ANI Sara, Zara si Alexandra!!! La multi ani Matei!
acs, sper sa fi fost ok la analize, nu e chiar usor... cat despre urlat dupa lapte, ori nu se satura cu asta, ori e in perioada de crestere si si-a mai bagat o masa. rabdare si sa pape daca are nevoie...
flore, de la farmacie e? ce firma? asa sa cer, lipobase repair?
veronici, eu vazusem intrebarea ta si prima data cand ai pus-o, acum cateva zile. sincer nu am raspuns pt ca am crezut ca e doar retorica si nu 'pe bune'... nu consider ca e gras sau ca mananca prea mult. da, mananca mai mult decat media, sa zicem. sunt convinsa ca nu e imbuibat ca fainoase si dulciuri. daca mananca hrana sanatoasa, aport variat de vitamine, minerale, etc... asta e ritmul lui! da, arata mai mare decat varsta, dar fii linistita ca urmeaza stagnarea! ianis avea 14 kg la 2 ani si tot 14 kg la 3 ani... marc are 11 kg la 11 luni, dar e scund de felul lui. (marc a avut 2650g, nascut la 35 saptamani.)
somleac, si felicitari pt bb4!
ktrinel, inca nu studiez nimic :-) doar imi pregatesc un dosar pt o eventuala admitere, la un master.
of, ce mi-a placut povestea conceperii Juliei! ai fost mortala. hai mai bea un baileys (si pt mine...) si mai zi ceva :-))
marani, chiar mi-era dor de voi. multumim de mesaj.
chiar daca nu esti tocmai in forma noi tot te iubim. si sa sti ca marc a inceput sa doarma in schimb nu mai papa. deci la voi e pofta noastra de papa si la noi linistea voastra nocturna... no, hai sa facem schimb cateva zile ca io acuma-s fresh.
bambo, eu am stat din luna a 6-a in concediu de risc maternal, care este platit conform legii cu 75% din media veniturilor proprii din ultimele 6 luni. acest tip de concediu se obtine pe baza unei evaluari si a unui dosar intocmit de medicul de medicina muncii la care este arondata firma respectiva. in acest concediu se poate sta max 120 zile, pe baza acelui dosar. apoi poate intra in concediu de sarcina si lauzie (126 de zile), care se plateste conform legii cu 85% din media veniturilor proprii pe ultimele 6 luni. intre timp va naste si cand ii expira cele 126 de zile de sarcina si lauzie intra pe mirobolantul concediu de crestere a copilului platit cu 6 mil/luna. totul depinde insa de ceea ce are ea trecut in cartea de munca. daca este scris acolo doar salarul minim pe economie si restul e doar in mana... atunci e naspa. daca in cartea de munca are de ex.20mil/luna atunci la asta se raporteaza acel 75% sau acel 85%. daca ai nevoie in trimit ordonanta in care apar toate astea. mai exista si varianta concediu medical, platit cu 100%, dar se obtine doar din spital, trebuie sa aibe zile de spitalizare efectiva si max 90 zile, parca, dupa care trebuie comisie medicala. eu am preferat varianta risc maternal pt ca am facut dosarul o singura data, mi l-a semnat un singur medic si am luat aproape ca atunci cand lucram pt ca nu mai plateam toate impozitele.
felicitari pt primii pasi, laura si simo!
chris, pt mesajul adresat kokorinei.
donia, si tie un brat de pt inca o mostra de intelepciune si maturitate.
danutz, nu stiu de problema cu putza. marc e complet decalotat.
kokorina, alexandra, eu si muschetarii mei va iubim! Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
flore26 spune:
DIANARUS da! de la farmacie...si ceri LIPOBASE REPAIR!!
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Mirona
io inca mai numar la Mississippi-uri.
daca nici dupa aceste mesaj nu apar ceva scuze ... chiar nu mai am nici o speranta de mai bine la fulguleti.
am urmarit inca de ieri discutile - unora chiar nici nu le pasa de cele care pleaca - traiasca cele care raman si ne amuza mai departe.
fetelor - nu e un camp de lupta aici - ramane cine e mai tare, mai dur sau mai tare-n cleanta, zau asa.
mai multe ... zau ca m-am tot saturat sa ma repet.
traiasca cele care ramin...si ne amuza...
![](cheers.gif)
![](grup.gif)
eu cred ca tuturor ne pasa...,unora mai mult altora mai putin...,dar asta pentru ca faza cu plecatul a devenit o "tendinta"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
cele tari in clantza sint de fapt cele care spun ce simt,fara ascunzisuri/ocolisuri...
am simtit nevoia sa clarific...,pt ca din fericire sint una din amuzante...
![](icon_smile_big.gif)
Fiti mai buni de Craciun
![](craciun2.gif)
Ionut
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](bibe.gif)
![](copilas.gif)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dandusa
...,pt ca din fericire sint una din amuzante...
pt mine numai esti de mult.
si eu am simtit nevoia sa clarific
![](icon_smile_big.gif)
Miro
dandusa spune:
Donia,
daca ai timp,dupa vizita la Flore,da o fuga si pe la mine,sa te imbratisez putin...,esti minunata...,fata...,pur si simplu,minunata...
ai scris exact ceea ce simteam eu...,asa ca voi copia gestul Ruxandrei...,sa mai citim o data si sa luam aminte...
"Si totusi... Luati si voi pauza si judecati unde s-a ajuns de la: "Poate sunt invizibila" si "S-a mai scris despre asta".
Mai oameni buni, cand am avut impresia ca nu-mi convine ceva, mi-am spus ca eu sunt de vina si am luat o pauza de fulguit ca sa ma limpezesc. Pentru ca eu asa sunt, imi e atat de greu, daca nu imposibil, sa dau vina pe niste oameni la care tin, cu care am impartasit atatea, carora le-am citit si am lacrimat la povestea nasterii... Ce au fost toate declaratiile de dragoste de pana acum? Cum pot eu sa spun azi "ma bucur ca te vad" si maine "nu vreau sa te mai vad"? Care dintre declaratii e nesincera? Ca imi e greu sa cred ca ambele sunt adevarate.
Zau ca uneori am impresia ca sunt un copil naiv. Mai batrana decat oricare dintre voi, si totusi mai naiva decat multe dintre voi. Pentru ca eu mai cred ca fraiera in prietenie. Si in onestitate. Cred ca daca imbratisez un om de atatea ori, o fac cu sinceritate, iar daca o fac, omul celalalt nu imi intoarce spatele mai apoi si-si vede de viata ca si cum cuvintele pe care le-am schimbat de un an si ceva au fost doar abureli.
Ma rog, in ciuda celor care imi intorc spatele eu o sa continui sa intru zilnic aici, pentru ca sunt atatea fete minunate pe care de abia astept sa le citesc in fiecare dimineata la cafea, carora de abia astept sa le impartasesc ceva, carora vreau sa continui sa le vad copiii crescand. Si nadajduiesc ca in virtutea prieteniei care ne leaga n-o sa fiu privita stramb pentru ca n-am apucat uneori sa vad si sa laud poze, n-o sa mi se bata obrazul ca nu apuc sa raspund uneori la intrebari, o sa mi se permita si mie sa am pase proaste si perioade in care nu activez la 100% din potential."
ps:subliniez "mai cred ca fraiera in prietenie"...si-ti amintesc ca acum citeva saptamini,chiar tu mi-ai spus ca nu sint naiva...,chiar exista oameni buni,prietenie...,deci nu uita...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
,tu chiar pindeai fiecare mesajel,sa inteleg...te-am prins...,pai este frumos asa?!?...,ce sa inteleg...,cind este rost de scandal...,te prezinti mai repede ca de obicei...,ntz,ntz...[omulet clainind din cap,ntz,ntz]
ps:stiu ca rizi cu foc cind sint amuzanta,dar la ce mindrie te inconjoara,n-o sa recunosti tu...,dar stiu...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
Ralumat spune:
Buna tuturor!
Am reusit si eu sa prind cateva ore libere dupa o saptamana infernala. Si ce m-am gandit? Cel mai bun loc unde sa ma relaxez, sa ma bucur de ce au mai facut sarbatoritii, e forumul. Imi pare rau ca am gasit contrariul. Nu am avut timp sa citesc decat acest capitol si chiar nu vreau sa mai pierd timp mergand in urma sa ma lamuresc. Poate ca nu sunt eu chiar la subiect, dar as vrea sa o pup pe Kokorina. Cu pupici multi, ca sa aiba si pentru harbuji.
Si acum, un sfat. peste care puteti trece sau nu. Fetelor, viata e uneori muuuuuuult prea grea , iar vorbele (fie ca sunt virtuale sau nu) chiar nu au nici cea mai mica importanta. Va rog, bucurati-va de fiecare clipa, ca sunteti sanatoase, ca ii aveti pe cei dragi aproape, ca va puteti gandi cu incredere la ziua de maine.Folositi fiecare prilej pentru a-i mangaia pe cei apropiati si spuneti-le cat mai des ca ii iubiti. Restul sunt ca in proverb: "apa trece....".
Nu are rost sa va mai incarc cu necazurile mele. Insa atunci cand pot, caut bucuria si speranta aici, pe forum. Va rog sa nu dispareti si sa fiti in continuare aceleasi minunate!
P.S. Imi cer scuze celor care m-au sunat, dar nu raspund la telefoane. Pur si simplu nu sunt in stare sa mai si socializez.
dandusa spune:
dupa o noapte crunta,dupa ce a supt mititica de ma dor sinii ingrozitor,dimineta aplina de miriieli si toate cele...,ce credeti ca a facut?
a suflat in lumanare...
deci inainte de ziua Crinutei,am avut o perioada de vreo 3 saptamini in care am tot incercat sa o invat sa sufle in lumanare...,in zadar...,nu reusea si pace...,se uita mirata la mine,se distra si de fiecare data cind stingeam lumanarea,batea din palme fericita...,DAR a bagat la cap...,astfel ca azi ,mama s-a dus sa aprinda o lumanare ca in fiecare Duminica...,Crinuta a vazut-o si a inceput sa sufle...si sa se bucure...,i-am adus lumanarea aproape...si sa vezi suflat pe ea,domle'...,bine...,in stilul propriu...,mai cu precipitatii,mai cu strimbaturi,dar sufla...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo