LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Luciaro, Premaman Bucuresti este pe Calea Dorobantilor, nr.89. Ca puncte de reper: liceul IL Caragiale, sau p-ta Dorobanti sau fostul restaurant Perla.
Sper sa gasesti usor!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by danutz

Luciaro, Premaman Bucuresti este pe Calea Dorobantilor, nr.89. Ca puncte de reper: liceul IL Caragiale, sau p-ta Dorobanti sau fostul restaurant Perla.

Premaman e chiar la intersectia lui Stefan cel Mare cu Calea Dorobanti, vis-a-vis (in diagonala) fata de Perla.

Sincer, eu am fost dezamagita. Mi s-a parut un mare fasss.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

"Si totusi... Luati si voi pauza si judecati unde s-a ajuns de la: "Poate sunt invizibila" si "S-a mai scris despre asta".

Mai oameni buni, cand am avut impresia ca nu-mi convine ceva, mi-am spus ca eu sunt de vina si am luat o pauza de fulguit ca sa ma limpezesc. Pentru ca eu asa sunt, imi e atat de greu, daca nu imposibil, sa dau vina pe niste oameni la care tin, cu care am impartasit atatea, carora le-am citit si am lacrimat la povestea nasterii... Ce au fost toate declaratiile de dragoste de pana acum? Cum pot eu sa spun azi "ma bucur ca te vad" si maine "nu vreau sa te mai vad"? Care dintre declaratii e nesincera? Ca imi e greu sa cred ca ambele sunt adevarate.

Zau ca uneori am impresia ca sunt un copil naiv. Mai batrana decat oricare dintre voi, si totusi mai naiva decat multe dintre voi. Pentru ca eu mai cred ca fraiera in prietenie. Si in onestitate. Cred ca daca imbratisez un om de atatea ori, o fac cu sinceritate, iar daca o fac, omul celalalt nu imi intoarce spatele mai apoi si-si vede de viata ca si cum cuvintele pe care le-am schimbat de un an si ceva au fost doar abureli.

Ma rog, in ciuda celor care imi intorc spatele eu o sa continui sa intru zilnic aici, pentru ca sunt atatea fete minunate pe care de abia astept sa le citesc in fiecare dimineata la cafea, carora de abia astept sa le impartasesc ceva, carora vreau sa continui sa le vad copiii crescand. Si nadajduiesc ca in virtutea prieteniei care ne leaga n-o sa fiu privita stramb pentru ca n-am apucat uneori sa vad si sa laud poze, n-o sa mi se bata obrazul ca nu apuc sa raspund uneori la intrebari, o sa mi se permita si mie sa am pase proaste si perioade in care nu activez la 100% din potential."

Eu am dat copy/paste la cuvintele Doniei; sa le citim inca o data si inca o data.. si inca o data.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Marani, Donia o imbratisare stransa, stransa. Ma gandesc la voi. Si Donia are din nou dreptate Marani.. baga cate un plans bun, da din ala adevarat, sa ti se sfasie sufletul. Dupa o sa fii asa.. ca si anesteziata. Ups.. da eu nu te bag in seama.. vorbele astea sunt doar o parere..

Mergi la inceput

Imi incerc si eu norocul.. mai ales la mamicile cu copii mai mari sau daca ati auzit de pe la nepoti, copiii prietenilor, etc...

Aveti idee de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chris, cartoful rosu la fel ca celalalt se gateste ... cat despre mail, multa lume l-a citit, dar cred ca n-ai primit feedback tocmai din motivul pt care n-ai detaliat nici tu aici desprte el .. ceva poze cu alexandra?

probleme de comunicare ... iar...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
sunt fff obosita, de nesomn si acum de vesti proaste.
kokorina trimit PM
ruxandra si eu stiu la fel, se scoate cel vechi
in rest nimic....

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny nu.s slaba mai, pozele alea unele sunt dinainte sa raman gravida, acum am aceeasi greutate e adevarat, insa ca inainte nu sunt...mi.au cazut toate
si de ce te plangi ca eu te vad slaba si pe tine

tot incerc sa dau click aici in dreapta paginii jos, pe niste botine rosii, o reclama si nu merge, ce aiurea

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Donia cu sinceritate..daca toata lumea ar gandi ca tine ar fi mai multa pace si respectul fata de aproape nu ar fi doar un concept filozofic....

dar life goes on....

avem un nou repertoriu:

bao = bravo!

foe = floare, urmata de aratatorul indreptat spre respectiva floare!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Cand Dbunny a pus link spre pozele Kokorinei, v-a spus ca nu e de acord..ca se stie lucrul asta..
Acum s-a recidivat..

minunea mea

Mergi la inceput