Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si mie mi se inatareste burtica de cateva ori pe zi si ma simt incomod, parca ma tine si nu mai am loc in pielea mea sau pur si simplu ca si cum bebe s-ar pune de-a curmezisul...

Acum 2 seri mi s-a intors fata in burta, m-am speriat ingrozitor, parca nu aveam nici-un control. Cateva secunde burta mea a facut valuri, valuri si chiar m-a durut. Am intrat instant in panica pentru ca la Razvanel nu mi s-a intamplat asa. Apoi m-am asezat in pat si m-am gandit la ce s-a intamplat. Oare nu-i prea devreme sa se fi intors acum sau doar a facut o tumba ? In fine, bine ca nu s-a mai repetat...chiar nu a fost placut!

CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI ELARA!!!

Adriuta - multumesc!

Bitza - ma bucur pentru tine ca ti-a iesit negativ TT.

Giani - cum ai dormit azi?

Clauclau - ai o bebitza foarte activa! Nu te speria, asa facea si Vladic al meu si este si a fost de la bun inceput un copil foarte activ si precoce la dezvolatarea motrica!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata desi la ora asta ar cam fi buna ziua,
De dimineata am iesit cu catelul si cu sotul la o mica plimbare, pacat ca la noi aici este o vreme tare urata, frig si mai si burniteaza un pic.
Asta noapte am visat si eu in sfarsit ca am nascut un copil, ca pana acum nasteam orice altceva numai bb nu, numai ca nu plangea deloc si eu eram tare ingrijorata din cauza asta, si mai avea si o mica pata pe nasuc si ma intrebam daca e semn sau vanataie.
Si cred ca ma alatur si eu grupului de randunice insomniace, pt ca am adormit tarziu pe la vreo 1, iar la 4 m-am trezit si nu am mai avut somn pana pe la vreo 6...In rest totul bine, Lucas al meu se misca din ce in ce mai mult si mai cu putere, imi da niste suturi cate odata de ma si sperii pe moment, chiar radeam cu randunoiul dimineata si ii ziceam ca in ritmul asta o sa ne ia la bataie pe amandoi cand iese afara :)), contractii dupa cum am mai zis am si eu, mi se intareste burta, dar nu uniform , ori pe dreapta, ori pe stanga ori pe mijloc si pe moment imi creeaza o senzatie tare neplacuta, dar bine ca nu dureaza mult, pe 26 cand ma duc la control o sa ii spun doctoritei despre ele. A, mai este cineva care are progamata morfo-fetala la 24 se sapt? Ca mie asa mi-a dat sa o fac.
Va pe toate si va urez un wk cat mai placut

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata la pranz!

De cateva minutele am iarasi net "acasa" si am trecut sa va salut. Mi-e tare somnic, de ieri sunt racita si as sta numai in pat. Dar cand m-a sunat sa-mi dea datele pt setarile de net, parca a disparut detot somnul.

Va pup ma duc sa citesc din cap anterior ca nu am apucat.

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

RalucasS, eu am programare pt eco la 23 de saptamani.

Anca 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Neata!

Elara La Multi Ani mamico, cu mult cantec si voie bune!

Zozelici imi pare tare rau sa aud de catelusa ta! Tin pumnii s se faca bine draga de ea!

Bitzule am dat cu un PM in tine

Ancka bine ai venit printre noi. Odisee frumoasa iti doresc si nastere usoara.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ancka - bine ai venit printre noi, iti urez o sarcina cat mai placuta si te asteptam sa "ciripesti" cat mai mult alaturi de noi pe crenguta, si iti multumesc pt raspuns
Naty - am si eu o intrebare, tu ai simtit ca ar fi ceva in neregula cu colul tau si ai mers la control, sau era doar un control de rutina? Parca imi aduc aminte ca ai scris ceva despre niste contractii? Pt ca mie de vreo 2 zile, mi se tot incordeaza burtica, dar nu stiu sa zic daca e o contractie dureroasa sau nedureroasa, adica putin ma doare, dar e ceva suportabil, si nu stiu daca e de bine sau nu, si daca ar trebui sa ma duc mai devreme la control sau sa ma astept inca o saptamana pana cand am programarea?

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Vazui ca avem vesti bune de la Cory. Doamne-ajuta ca totul e bine!

Mami nu-ti mai face griji cu TT! Asteapta sa vezi ce spune si dr. si indiferent, GANDESTE POZITIV! Sigur Dl Mazarica e bine-mersi, ne rugam si noi alaturi de tine!

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele...

ia priviti jos la semnatura mea...

_
21+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raluca, eu de la inceputul sarcinii cred ca am avut maximum o luna fara contractii! Initial erau dureroase, ca la ciclu, dar nenumarate zilnic, de-asta iau de la inceput no-spa zilnic. Apoi prin luna a 4-a s-au linistit lucrurile, ca sa apara de curand aceste contractii scurte, nedureroase, doar ca o starangere, burtica se face pietroi, de regula dureaza sub 1 minut. Poate lunea trecuta a fost doar o coincidenta ca au fost mai multe sau poate de-asta s-a deschis colul...dar nu, legat de col n-am simtit nimic si nici macar control de rutina nu era, mi-am redescoperit tot de aici de pe forum un fost coleg de facultate, ginecolog care lucreaza la Euroclinic, face si eco, a fost "ucenicul" lui Herghelegiu de care probabil ai mai auzit de la bucurestence, era f laudat pe forum iar noi am fost chiar buni prieteni in facultate. L-am cautat si pur si simplu m-am dus la el sa-mi faca o eco, in ideea ca mi-o va face atent pt ca...ii pasa. A durat peste o ora, mi-a explicat absolut tot ce a vazut si el mi-a tras semnalul de alarma cu colul, ceea ce luni la Iosup mi s-a confirmat. Deci cred ca se poate spune ca am avut noroc si mi-a ajutat Dumnezeu, cine stie ce se putea intampla daca imi vedeam cu voinicie de treburi, Doamne fereste! Ei, si vorbind cu ginecoloaga despre contractii, mi-a spus ca apar des dar la mine cam devreme, mai ales ca iau no-spa si ca sunt periculoase daca colul e deschis, ca nici cu cerclajul nu se va rezolva problema lor ci doar cu repaus cat mai mult.
Asa ca de-aia v-am spus tuturor sa va intrebati medicul, se pare ca nu e deloc neobisnuit sa apara dar treaba se judeca de la caz la caz.
Iar la a doua intrebare-eu sunt programata la morfofetala de trim 2 in ultima zi a sapt 23, se pare ca de fapt sansele cele mai mari de a vedea absolut totul sunt intre saptamanile 22 si 24; daca totul e ok atunci, nu mai ramane decat sa astepti sa creasca bebe, dar de format s-au format toate organele. Asa mi-au spus si dra mea si colegul respectiv.

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput