Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
natynic spune:
Rox...sa-ti traiasca Radu!! O sa fiti familia celor 3 R! maama, ce concurenta va fi pt fetele noastre, mmm, abia astept!
naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
clauclau spune:
Rox, felicitari pentru bebe Radu!!!! Sa fie sanatos, mancacios si voios!
CLAU 24 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
rox_dox spune:
saru'mana naty, clau!...
mda...deci asta e verdictul lui Iosup...baietel cu surubel...avem si poza care s-o dovedeasca...cat de curand le pun si pe net.
in rest, flacaul e in regula, cu toate la locul lor, in parametri...
si cred ca are nasul meu, din ce am vazut!
si mami e in parametri cat de cat, colul cica e cam scurtut..34 mm...si mi-a recomandat fara efort.
am avut si un episod nashpa, ca mi s-a facut rau la un moment dat mai spre finalul ecografiei, cred ca de la prea multe emotii..ca m-a luat cu transpiratii reci si senzatie de voma...si i-am zis lui Iosup ca s-ar putea sa vomit..m-a ridicat si apoi mi-a zis ca e totul normal si copilul e bine..si vreau sa zic ca instantaneu mi-am revenit.
un tatic emotionat si el la greu care dupa ecografie nu reusea sa mai vorbeasca...doar cand am iesit din Bucuresti si ne-am oprit la o benzinarie si-a mai dat si el drumul...
un dr Iosup care ne tot intreba cand am programat si fetita..
in ansamblu, o experienta frumoasa si de neuitat!
si parca ne-am inseninat..ca asteptam destul de incordati ecografia asta...
sper pe luni sa reusesc sa pun si cele 3 poze.
si ELARA la multi ani dragutza mamica si petrecere frumoasa!
pupici!
_
21+ cu RADU
Pozele mele!
Maia37 spune:
Roxdox felicitari pentru bb Radu sa fie sanatos si sa se nasca cu bine,mancacios si cuminte caci restul vin de la sine
mamifii linistita bb este sanatos ai sa vezi,nu demult am trecut prin multe emotii caci este normal oricat de detasat ai vrea sa fii nu poti caci indoiala iti da tarcoale fara sa vrei.E omeneste sa-ti faci griji caci ne dorim mai mult ca orice un copil sanatos si fara probleme si in odiseea noastra nici o randunica nu a avut probleme cu bb din cate stiu eu...Te
Naty am agenda la fel de incarcata ca a ta si oricum azi e o zi in care am cazut in oala cu melancolie.Randunelelor e bine ca aveti randunoii acasa dar eu ii duc dorul...
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei
ancka spune:
Rox, felicitari, sa fie sanatos bebe Radu.
Naty, Kya, Raluca multumesc pentru primirea pe crenguta.
Anca 21+ cu
mihutza11 spune:
am trecut fugutza sa va pup ca de weekend si sa spun si eu
LA MULTI ANI ELARA!!! multa sanatate, tot ce iti doresti!!
stolul si ma duc la treaba! daca mai am timp mai intru!
Mihaela 21+ cu Andra
Pozici
Bebitzu
natynic spune:
Ancka, mai lungi mesajele...vrem sa te cunoastem! Pe aici se discuta TOT: ce facem la serviciu, cine ne supara, ce gatim acasa, la ce evenimente participam, cum am ramas insarcinate, cum ne-am cunoascut randunoii, cand facem urmatoarele analize sau ecografii, pe unde nastem, etc, etc-ca intr-o mare familie. Asa ca, hai, ciripeste!
Fetelor, cred ca am innebunit: azi o simt pe bebitza mult mai jos ca de obicei, parca mi-e si frica sa nu iasa-o prostie, stiu, poate se mai muta si ea, dar vi s-a intamplat? ca de regula o simteam cam pe la ombilic...Hai, ziceti-mi ca m-am prostit complet de la statul in casa, va rog!!
naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
rox_dox spune:
naty, eu pe la inceput cand am inceput sa-l simt, il simteam ff jos...
de-abia mai de curand am inceput si eu sa-l simt prin dreptul ombilicului...nu cred ca e problematic..probabil acolo are piciorusele acuma.
_
21+ cu RADU
Pozele mele!
underqueen spune:
buna, randunici!
ELARA, LA MULTI ANI !!! sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-i bun in viata!
rox sa-ti traiasca bebe Radu! ce multe mamici de baietei suntem!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
rox_dox spune:
cine stie datele de la contul comun...le vreau si eu...
dati pe un PM.
multam!
_
21+ cu RADU
Pozele mele!