Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Elara La multi ani!,sanatate,fericire,bb frumos si sanatos...tot ce-ti doresti sa se indeplineasca.Petrecere frumoasa astazi!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Buna dimineata, Randunicoaselor!

M-ati coplesit cu mesajele de felicitare...pentru ca sunt in viteza maxima si in dimineata asta (unde am de bifat cumparaturi, de facut mancare, curatenie etc si altele) NU RASPUND ACUM PUNCTUAL! MA DECLAR "DATOARE VANDUTA" GESTURILOR VOASTRE DE NOBLETE SUFLETEASCA! Dupa amiaza asta o sa am ragazul sa va raspund pe indelete! Pasuiti-ma pana atunci! Saru'-mana!

Mi-a atras atentia mesajul lui Mami-Papacios cu valorile la TT! Mamitzule, am vrut sa-ti scriu un mesaj privat, dar nu ai activata functia asta! Mamitzule, si eu si Ririan si Maia am fost in pielea ta, adika am trecut prin iadul incertitudinii privind sanatatea lui bebe. Te rog, daca esti de acord sa vorbim in privat despre valorile pe care le-ai obtinut la TT! ORICUM, interpretarea acestor rezultate o va face doctorul tau. Din cunostintele mele pe problema TT IN MOD NORMAL docorul ar trebui sa-ti recomande sa repeti TT-ul (eventual la un laborator care iti va da si interpretarea valorilor la TT). Nu e suficient sa-ti spuna doar ca valorile sunt peste normalul varstei si al sexului...trebuie sa-ti dea si procentul de risc si sa-ti spuna care ar fi "riscul ala": sindrom Down, sindrom Edwards, spina bifida, defecte ale tubului neural...etc. Altfel, rezultatul ala primit de tine e INCOMPLET! Oricum, si dupa al doilea TT, doctorul iti va face morfofetala...care va aprecia daca exista anomalii morfo-functionale ale organelor lui bebe...daca activitatea cerebrala, cardiaca etc. sunt in parametrii normali...daca exista asimetrii vizibile. Si dupa toate astea, daca e cazul, recomanda amniocenteza, care exprima un rezultat cert daca e vorba de una din anomaliile de mai sus. Mamitzule, eu iti tin pumnii ca toata agonia ta sa se termine cu bine! Gandeste pozitiv si ROAGA-TE! Eu iti sunt alaturi (virtual), daca ai nevoie de sprijinul meu. Te imbratisez suroreste! Tot in privat, daca e cazul, o sa-ti povestesc cat m-a costat (sau nu m-a costat procedura asta...sunt chestii pe care nu le pot spune public).

Promit diseara sa va povestesc experienta mea cu amniocenteza ( "filmul evenimentelor"). Asupra unei singure chestiuni tre' sa pastrez confidentialitatea: "pretul amniocentezei" (asta e un detaliu despre care nu vorbesc decat in mesajele private).


Va doresc o zi spornica sau relaxanta, dupa cheful vostru si recomandarile medicale!

"LA MULTI ANI, ELARA!" cu sanatate, succese profesionale, armonie conjugala si nastere usoara la termenul regulamentar!

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

adriuta poti sa imi spui care este site-ul pe care l-ai gasit?
Elara, La multi ani!

Anca 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata dragele mele randunici
Aseara am scris un mesaj, pe care l-am trimis, dar mi s-a blocat net-ul,si era sigura sigura ca s-a intamplat "minunea" sa pierd mesajul.
Asa ca ma duc sa-l scriu din nou.
Va pup dulce!

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

In primul rand

pentru ELARA,sa ai o zi frumoasa plina de flori si de cadouri si dorintele sa devina realitate!!!!!!!

La multi ani!!!!
sa punem si putina muzica:


IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by bitza037

In primul rand

pentru ELARA,sa ai o zi frumoasa plina de flori si de cadouri si dorintele sa devina realitate!!!!!!!

La multi ani!!!!
sa punem si putina muzica:


EDITEZ: fetelor va rog sa ma scuzati ca scriu mesaje mici si multe, dar nu am ce sa fac,nu vreau sa patesc ca aseara.De cand mi s-a virusat calc.si l-a reparat, merge greu si nedt-ul imi face probleme.Merci pentru intelegere.

IRINA
+18
sufletel





IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

in loc sa dau editez am dat reply quote,scuze din nou

Vreau sa le multumesc randunicilor care m-au incurajat si sustinut:
Mihutza, Ralucas,Roxana Claudia,Naty,Kya,Giani si pe celelalte le pup dulce.
Si o mai pup si pe Bubu ca ea m-a indrumat sa fac la laboratorul asta unde iti da rezultatele reoede si pe mail,pe deasupra
Am primit rezultatul de la TT,adica intrepretarea si scrie ca rezultatul este negativ.Dar vazusem si eu niste valori in genul cum zicea mami,dar nu stiu sa le citesc.
Ftelor sa stiti ca alaltaseara m-a durut rau capul si m-am bandajat cu cartofi si frunze de varza, si sa stiti ca mi-a trecut,aviz amatoarelor.

Roxana Claudia merci pentru PM
IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ziua buna, randunele voioase!
-bun venit Ancka, te asteptam cu multe-multe mesaje si cu povesti diverse despre tine
-auzi, Maia, numai buna pt mine era intrebarea cu ce program avem in WE, da, eu am agenda cea mai incarcata
-astept si eu vesti de la Zozelina si catelusa; randunoiul meu zice ca sigur s-a indragostit de vreun caine, ca nu numai pisicile fac asa,dar chiar asa, prin geam???
-LA MULTI ANI, ELARA!!-demult n-ai mai ciripit pe aici, azi e cazul!
-Cory esti datoare vaaaanduta!alte randunici care vin zilnic pe craca se tot plang in paranoia lor ca sunt uitate si tu care ai absentat atata ai primit mereu gandurile noastre, rasfatata draga, chiar vrem sa stim cum iti mai e, totul, mai las-o naibii de amnio, mai bine povesteste de Larisika, de mutarile de mobila ale chiriasului Mushat-C., bucatareala ta, alte subiecte de interes dar FRUMOASE, ce a fost rau a trecut!!
-Mami: mai vesela azi un pic?
-Sovi: , stii tu de ce
mai revin, dar parca vad ca azi leneviti la scris, dragutzelor!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aaa, dar Rox trebuie sa ne spuna ce a facut ieri la eco nu?

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine dragele mele, desi cam tarziu...dar vremea asta m-a tras la leneveala! A fost o saptamana tare aglomerata pentru mine si la servici si acasa, acum insa sper sa o iau mai usor!

Zoze, imi pare tare rau de catelusa ta! Sper ca totul sa fie bine cu ea. Te pup si te astept cu vesti bune .

Adriuta, merci, m-am hotarat pana la urma sa iau fierul, vad ca deocamdata nu am probleme cu constipatia...sa vedem in continuare.

Maia, parca e putin mai bine de cand iau si magneziu. Am mai avut intr-o dimineata o tentativa de carcel, dar mi-a trecut repede...parca sunt mai putin stresata din cauza asta. Iau 2 pliculete de magneziu pe zi timp de 10 zile pe luna pana la nastere.

Mami, sunt sigura ca nu ai de ce sa-ti faci griji cu TT, se pare ca in cele din urma peste tot a fost bine, dar stresul asta initial nu-si are rostul. Ma bucur ca nu l-am facut caci am vazut ca o gramada de randunici s-au chinuit cu aceste rezultate care s-au dovedit false. Cat priveste rugaciunea, sa fii sigura ca ma rog pentru bebe tau sa fie sanatos, voinic si voios, dar in acelasi timp sunt sigura ca asa este. Te pup tare , te imbratisez si sunt alaturi de tine si mazarica.

Elara, LA MULTI ANI draga mea, cu sanatate, fericire si impliniri multe! Petrecere frumoasa si cadouri minunate sa primesti!!!!

Livi, bine ai revenit. Ma bucur ca totul a iesit bine si ca te-ai simtit ca in vacanta.





CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput