Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

lyvy - ma faci sa-mi creasca inima de bucurie ...si mai ales ca si doctorita mi-a zis la ultima ecografie ca este un grasunel...asa ca bine i-am zis randunoiului, ca la ce picioare imi trage de pe acum, cand iese sigur ne ia la bataie pe amandoi

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Slaba miscare la ora asta pe forum, cred ma duc la randunoi la TV, ca ma plicti!!

NOAPTE BUNA RANDUNICI !!!!!

VORBIM MAINE!

livi +24 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, Raluca, ce burtica frumoasa!

Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Raluca, Lyvy, Naty - ce burtici faine aveti!!! A Ralucai e ca un balonel deja . Super!

Ela - multa sanatate catelusei!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maaare burtica, Ralu!
Avem pana acum egalitate munte-mare.

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Va multumesc pt aprecieri fetelor

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Frumoase burticute fetelor!Stiti cum imi spunea fiica mea atunci cand nu stiam ce se ascunde in burtica?Ca sunt un ou Kinder cu surprize

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Maia - ce fain tre sa fie sa ai o fetita mare si sa retraiesti din nou acele sentimente de a purta in burtica un bebe! Sa vezi ce ajutor o sa ai cu ea pentru bebe!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata!
Am vazut niste burtici tare sexoase. Abia astept sa se vada si a mea mai bine, ca mai mult se vede sunca.
Aseara am terminat partea cu zugravitul si ma doare si acum mijlocul, ca deh trebuia sa fac si eu ceva ca ma manca undeva....

Ma duc sa pap ceva ca e mare scandal la mine in burta dar culmea e ca nu mi-e foame.

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Buna dimineata randunici!

Ela, imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa cu Rita, insa ma rog la DD sa fie ok.

Eu in noaptea asta nu am prea putut dormi, poate pentru ca m-am culcat prea devreme...nu stiu. Am citit in niste pliante de la un centru pentru viitoare mamici ca nu avem voie sa dormim pe spate. Si de atunci, de cate ori ma trezesc noaptea, imi dau seama ca sunt pe spate, degeaba ma culc eu pe o parte. Nici nu stiu daca e ok sau nu, dar daca tot stiu, acum ma gandesc doar la asta...

Va doresc o duminica minunata

Mergi la inceput