Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Maia37 spune:
Neata la randunele!Si eu ma trezesc tot cu fata-n sus de multe ori dar cred ca nu ma simt ,prea bine parca nu am aer si apoi ma rasucesc intr-o parte.E greu ca m-am
iar bb-ul meu ma batuceste de-mi sare burtica in sus
E un dulcic, atunci cand se trezeste dis-de-dimineata mi se face subit o foammmeeee...
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
clauclau spune:
Neata si de la mine randunici! Vad ca e tare urat afara, bate rau vantul...Baietii mei se duc sa se tunda, asa ca o sa stau putin linistita pe net.
Nici eu nu pot sa dorm pe spate ca n-am aer, si ma tot frichin de pe stanga pe dreapta. Din ce in ce mai greu imi gasesc pozitie comoda de somn.
Imi fac o cafeluta si revin, poate se mai trezesc randunici intre timp. Deocamdata vad ca este Maia.
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
lyvy spune:
Buna dimineata fetelor burticoaselor!!
Eu tot pe spate dorm, si deocamdat nu am avut probleme, ma mai sucesc si pe-o parte si pe alta, dar tot pe spate ajung.
De ce nu e voie sa dormi pe spate ???
livi
+24
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
cami33 spune:
Neata, fetele!
Eu am avut o noapte semi-alba, adica am stat cu ochii in tavan de la 2 la 5
iar acum sunt cam nauca de cap. Astept pranzul sa se culce odorul meu si sa ma mai odihnesc si eu putin.
Pupici si o duminica frumoasa. 

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
20+
Luca
RalucasS spune:
Buna dimineata, 
Va invit si pe voi la o gurita de
.
Pe mine ma ustura gatul de nu mai pot
, si tot incerc sa ma dreg cu ceai fierbinte cu miere si lamaie, dar vad ca nu prea vrea...
Asta noapte m-am trezit la 3,30 si nu m-a mai luat somnul pana pe la 6 dim, am patit exact ca ieri noapte.
De dormit eu de mult nu mai pot dormi pe spate, de fapt singura pozitie in care pot dormi este pe partea stanga, pt ca altfel simt cum raman fara aer.
Va
pe toate, va urez o zi cat mai placuta si va astept la ciripeala
23+
Lucas
Kya spune:
Buna dimineata la ciripitoare!
Ela sa dea Dumnezeu sa se faca bine Rita. Stiu prin ce treci, si nou am avut un caine, si am avut de indurat niste clipe groaznice cu el. Te atasezi foarte mult de un suflet de animalut si suferi nespus linga el. Noi suntem alaturi de tine 
V-am vazut burticile, si sunt taaaare dragute. Raluca mama, burtika ta chiar e imensa! Sa-ti traiasca!
Maia deci sotul tau e navigator! Ne luam de manuta, ca si-al meu la fel. Ce bine ca nu sunt singura Penelopa, cum zicea Cory, pe crenguta. El inca e acasa acum, dar va pleca in curand si nu stim sigur daca va fi acasa la nastere...![]()
Eu azi am planuri mari - dupa ce de vreo 2 we ne chinuim sa mergem si noi la un film, azi e ziua Z - daca pot sa-l trezesc pe randunoi care inca doarme... Pe urma am de gand sa tragem o raita pe la Ikea, si apoi niste cumparaturi
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
lyvy - "Dormitul pe spate nu este indicat, mai ales daca sarcina e avansata. Greutatea uterului apasa pe intestine si pe vena cava inferioara, cea care transporta sangele din jumatatea inferioara a corpului la inima."
23+
Lucas
cami33 spune:
Raluca, mie mi-a trecut durerea de gat cu niste pastilute pe baza de propolis si vit C.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
20+
Luca
natynic spune:
'Neata, randu'!
Lyvy, pe langa explicatia primita, mai adaug ca din cauza uterului marit diafragmul e impins in sus si comprima oarecum plamanii, de aici senzatia de lipsa de aer; pe o parte, efectul e diminuat. Si, Ancka, stai linistita, la un moment dat nu vei mai putea sta pe spate, te vei intoarce singura...
Ralu, eu raspund exact acu invitatiei; cat de stricta am fost cu cafeaua, dar dupa ce de 24 de ore te doare capul...nu mAI REZIST!Mi-am facut o canutza, ma duc sa o sorb
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
Cand am fost la morfofetala,stand cu fata-n sus simteam ca nu am aer si poate din cauza faptului ca eram emotionata... si i-am spus d-rei ca uneori nu am aer cind stau asa.Ea oarecum ingrijorata mi-a spus sa evit aceasta pozitie si daca nu ma simt bine pot sa ma intorc intr-o parte ca poate vedea bb-ul si asa.Trebuie sa ne intoarcem pe o parte sprijinite de perne deoarece nu se recomanda sa stam pe spate mai mult timp,pentru ca uterul preseaza vase mari de sange din abdomen,ingreunind intoarcerea sangelui prin vene.Se poate sa ni se faca foarte rau cu stari de lesin,eu de aceea evit sastau cu fata-n sus,dar cand dorm nu mai stiu ce fac si ma trezesc inghesuita de bb.Eu am revista mami cu detalii despre cele 40 de sapt.si acolo am gasit explicatia de mai sus.Revista e de acum 3 ani cred caci mi-a dat-o sora mea e un nr. special fara data.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei