Mamici de Martie-Aprilie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maia, am o curiozitate: tu fiind din Constanta, cum te impaci cu marea? Cunosc o constanteanca etern indragostita de mare si o "mangaliana" (nu-sh cum sa-i zic altfel...)care zice ca-i sta in gat marea, s-a saturat de ea-ma rog, sotul ei e navigator, mai mult lipsa, probabil si de-asta...
Chiar, CINE IUBESTE MAI MULT MUNTELE SI CINE MAI MULT MAREA? (sunt sigura cine castiga sondajul, dar vreau sa-mi gasesc colege de preferinta...)

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Raluca nu te speria caci asa trebuie sa fie.Copilul devine de la zi la zi mai puternic si de aceea noi percepem loviturile mult mai bine fata de sapt trecute.Asa e bine sa se misteeee sa mute mobila cum zice naty e semn de activitate.Mangaiat usor sa vezi cum este si bb atent la mana ta.Mai tarziu poti sa-i simti chiar si talpicutele cand se mai intinde,partea frumoasa acum incepe caci simti cum te intelege si-ti cunoaste vocea.Doamne ce dor mi-a fost sa simt din nou bb-ul in burtica si ca avem placeri comune sau dimpotriva neplaceri.Va

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty si Livi, frumoase burtici!

Naty, eu sunt categoric fan mareeeeeeeeee! Vara merg la mare in mai multe randuri ca nu-mi ajunge o data!

CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty - draga mea ce sa-ti spun, decat ca te felicit pt silueta de balerina pe care o ai si acum , pt ca eu m-am facut cat o balena ( de la 54 de kg - la 70) si am o burta pe masaura, care deja imi da multe batai de cap mai ales cand ma bag seara in pat, ca de abia ma intorc de pe o parte pe alta, si ma ridic foarte greu cand trebuie sa ma dau jos, stau si ma intreb ce o sa ma fac prin ianuarie-februarie? Oricum cel mai important este sa fie bb sanatos , nu marimea burtii, si nici tu nu mai ai mult pana o sa simti toate acrobatiile astea pe la tine prin burta de o sa stai sa te intrebi ce se intampla pe acolo, o fi oare revolutie?

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty eu iubesc marea si din motivul ca-mi place sa ma lafai la la soare sa ma pregatesc pentru iarna ce urmeaza ca brrrr sunt friguroasa rau.E legat si de sotul meu care-i si cateva luni pe an este cu ea....

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Maia - mersi mult pt explicatii ca eu incepusem sa ingrijorez un pic, da am noroc ca sunt o randunica si asa ma sfatuiesc cu toata crenguta si apoi stau linistita
Naty - categoric iubesc MUNTELE, si sunt inebunita de cand eram mica prin clasa a II a , sa merg la Sinaia, sa vizitez Pelesul si Manastirea Sinaia, pe care de multe ori plecam dimineata sa le vad si ma intorceam seara , ca tare ma mai relaxau, ma simt de parca as fi trait acolo intr-o alta viata, si daca as putea numai in curte la peles as sta toata ziua

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, randunici!
Eu parca n-am nici un spor cand ma trezesc in we la 5:30 dimineata nu stiucine m-a intrebat, dar deja am program de 6 ore, insa lucrez in ture...am ajuns acasa la 14, am pregatit masa, apoi ne-am culcarit toti vreo 2 ore si apoi iar in bucatarie sa fac ciorbita si mancarica de cartofi.

Am citit tot, imi place ca va conversati mult si in we.

Cory, felicitari pt. rezultatul bun si Musat sanatos tun! M-au cam luat cu fiori cand am citit prin ce ai trecut si de conditiile din spital...Important e ca ai trecut peste si acum te-ai linistit.

Naty- movalinda si super activa la scris, am vazut si eu burticuta, a crescut ceva! Vroiam sa-ti zic ca mi-am luat din real doua pungi mari cu salata Eisberg si morcov si pap de ma ling pe degete!
Mie imi place si la mare si la munte, le prefer pe amandoua!

Mami,sper ca nu-ti faci griji cu TT, esti tanara si sanatoasa, iar pitic e sanatos! Asteapta sa mergi la dr inainte sa te intristezi degeaba!

Elara, la multi ani si sa fii fericita! Esti nascuta in aceeasi zi cu tata!

Nici n-am apucat sa merg la tata, i-am urat doar la telefon, merg maine dupa-masa ca a pregatit mama o gramada de bunatati, inclusiv icre

Sovi, mie nu-mi place deloc la Metro, e inghesuiala, casele mici si balamuc. Si in Real era ieri cam balamuc, insa erau multe case si doar o persoana la fiecare casa. iar partea cu we sa fie invatare de minte, noi mergem doar in cursul saptamanii, dimineata, sau il trimit pe sot cu listuta.

Lyvy, foarte frumoasa burticuta!

Rox, felicitari pt. Raducu!

Simo27, ce de cadouri ai primit, bravo!

Zoze, imi pare rau pt. catelusa, saracuta...

Ma retrag la dus si ma duc la nani...ca iar ma apuca crizele cand aud ceasul ala maine dimineata Cu toate ca pe 12 adorm daca am dormit dupa-masa

Oana 17+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, merci de poze, frumoasa burticutza, ce mi-ar place sa fiu si eu mai mica, ca sunt , si va mai urma.

Acuma cand am iesit de la dus si m-am dat cu crema de corp, am vazut ditamai venele violete pe gambe, iar gleznele sunt umflate cum nu le-am mai vazut, cred ca de la treaba de azi mi se trage, cu toate ca in fiecare zi stau in picioare.M-au cam speriat picioarele mele, sunt uratele, si ince e inceput de drum la buticoaie.

Naty, eu iubesc MUNTELE, si tot ceea ce tine de el, sunt nascuta si crescuta la munte (cu mici exceptii, am locuit 8 ani in Bucuresti, 5 ani facultate la Tg-mures ), dar n-as da muntele pe 10 mari. Cand merg vara la mare, daca stau mai mult de o sapt fac crize.
traiasca MUNTELE !!!

livi +24 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Daca tot v-ati pus pe pozat burtici, vin si eu cu o poza facuta acum inainte de a merge la baie, ca m-am luat la vorba cu voi si nu am mai ajuns ->

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Raluca, ce burticutza mare ai , se vede ca faci baietel !!!Ei sunt mai fortzosi!!!

livi +24 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput