Durerea unei pierderi de sarcina (49)
Raspunsuri - Pagina 13
miha74 spune:
Buna dimineatza!
O saptamina frumoasa si plina de vesti buna va doresc!
Teo- stai cumintica si aveti grija de voi.
Io sunt in Z31 si nici urma de urati desi luna asta am luat duphaston cate 2/zi din Z16 pana in Z25...cica sa ma reglez
.
Singurul moment in care am prestat nepreotejati a fost in Z22...si nu cred ca era momentul...
Pupici multi,
Miha
http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Michelle81 spune:
Lau Meli m.-a rugat sa va spun ca nu are net de cateva zile de aceea nu v.a putut si nu poate sa va scrie.va reveni cand ii va merge netul!
Slimatei-sunt cu "ochii"pe tine,abia astept sa ne spui ca iti tii copilasul in brate,hai fara frica ca nu mai e mult!iti doresc de pe acum o nastere usoara fara dureri mari si un copilas sanatos si mancacios!
Liana30 spune:
io va pup pe toateee..sunt in zona![]()
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! 
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
crisoprea spune:
Buna ziua
Buna ziua. Sunt destul de noua pe forum, dar as vrea sa ma adaugati si pe mine pe listuta de pierderi... Ma numesc Cristina, am pierdut o sarcina de 6 sapt, 25 iulie 2007, am avut diagnostic de avort spontan incomplet, oprire in evolutie :( Multumesc
Michelle81 spune:
Miha74-nu fii trista draga mea,luna viitoare vei presta mai devreme si sigur va fii cu ochisori.Ai grija de tine!
Blueeyes-mai ai putin pana la testare ,atat de mult imi doresc sa vii anul acesta cu vestea cea mare!
Ale-ce mai faci?unde esti??Nu ai mai scris!sper din suflet ca esti bine!
Flavia-tare frumoase pozele ,sunteti o familie minunata iar baieteii tai sunt dulci foc!
Cristina-ana-astept cu nerabdare poze!ai mare grija de tine,si nu uita ca totul trece si in viata asta sunt perioade rele,bune si tot asa,nicioadata nu vor fii numai bune!te imbratisez cu drag!
Liana30-ce mai faci?esti tot in ungaria sau?
Mcrissa-ma bucur ca esti mai optismita!
Teo2rina-te rog sa te odihnesti mai mult si sa ai grija de tine!ce face mititelul?
Remaliss-si tu ai ajuns la jumatate,mai ai putin.te astept sa ne mai scrii despre tine si bebika din burtika!
Cristina26-te pup dulce!
Danangie-cum te mai simti?
Cristy74-ce mai faci?
Idaira-m-am intristat mult citind mesajul tau si stii de ce?pentru ca stiu ca in aceasta stare in care esti nu te poate ajuta nimeni,parca nu ai vrea sa auzi nimik...dar tu esti o fata puternica hai nu te lasa tocmai acum...Te inteleg mult prea bine si stii ca nu imi gasesc ce sa iti spun...E greu,intradevar...fii puternica te rog eu!
Catty-cum mai esti?hai mai scrie-ne despre tine!
IreneCam-
Va pup dulce pe toate!
Noi ne-am hotarat sa incercam din nou din decembrie.Doamne ajuta!
alinushca spune:
Fete dragi, am intrat azi sa va spun ca imi este foarte dor de voi si de zilele in care stateam in fiecare zi de vorba. Eu m-am linistit si sunt bine dar am ramas cu o reticenta in legatura cu topicul "bebe". Nu imi vine sa discut cu nimeni, sa imi fac vreun plan, sa ma gandesc in ce zi mai sunt. Nimic. E adevarat ca sunt si foarte ocupata la munca si nu mai prea am timp sa scriu asa des. Nu va suparati, nu? Eu sunt inca aici si ma bucur cand citesc de bune si ma intristez cand citesc de rele.
alinushca spune:
Michelle, ma bucur foarte tare sa citesc ca va apucati de treaba. Cu mult succes si cu multa liniste inainte! Am eu asa un feeling ca ti-ai regasit destula liniste pentru asta! Sunt sigura ca vei reusi si ca la anul pe vremea asta o sa ne arati poze cu copilul tau!
Liana30 spune:
Micheleeee
sunt tot aici![]()
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! 
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
Idaira spune:
Chiar daca inca ma simt ca un
,nu pot sa nu va multumesc pt atentia si cuvintele voastre...mi-am recitit mesajul si suna atit de patetic...of,Doamne...va pup pe toate!!!!
alinushca spune:
Idaira, eu nu cred ca mesajul tau suna deloc aiurea. IN fond topicul asta exista preponderent pentru mesaje ca al tau. Ca sa primesca fiecare un sfat bun, o incurajare. Starea ta de
este stare pe care o avem multe dintre noi care intram pe aici. Sau stare pe care am avut-o si pe care oricum o cunoastem din proprie experienta.