Durerea unei pierderi de sarcina (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Idaira, suferinta ta m-a lasat fara cuvinte, as vrea sa iti pot spune ceva care sa faca sa dispara miraculos durerea, dar cred ca oricat m-as stradui n-as putea sa scot decat un nefericit de "o sa fie bine", pe care il urasti atat. Si eu am momente cand ma doare tot ce aud in jur legat de copii, de sarcina...si acum sunt la fel, dar incerc sa aud doar, si nu sa ascut, sa tin totul departe de mine si sa ma concentrez pe obiective mici, realizabile. E un mecanism care functioneaza, deocamdata. Imi pare rau ca treci prin asta si sper sa gasesti ceva care sa te ajute, sa atenueze durerea...Eu imi spun mereu ca nu voi mai lasa pe nimeni si nimic sa ma faca sa sufar, tin capul sus si merg mai departe...uneori imi dau seama ca nici eu nu cred treaba cu mersul mai departe, dar mi-o spun mereu, poate ramane acolo in subconstient pentru totdeauna. Curaj si nu lasa durerea sa te cuprinda!

Mav, si sa nu mai fi suparata.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Idaira draga mea, nu te lasa coplesita, te rog! Ai sa vezi ca mare-i Dumnezeu si nu ne lasa la necaz! Te inteleg tare bine, desi la mine perioada in care nu am ramas insarcinata a fost relativ scurta (la mine era problema cu mentinerea sarcinilor, stii) si stiu cata suferinta si cate intrebari se pot aduna intr-un suflet, dar ultimul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne dam batute! Suntem aici oricand vei vrea sa te descarci, stii doar! Te strang tare, tare in brate si sper sa-ti dau macar un pic din puterea mea

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Idaira sunt alaturi de tine, stiu cat e de greu dar nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Teo2rina, ce ma bucur pentru tine, mai ai putin si iti vei tine puiutul in brateSa ai gija de voi, nu te mai agita atat de mult la munca ca nu o sa iti faca nimeni statuie
Eu m-am simtit ciudat in ultima vreme,venirea sarbatorilor ma face sa ma intreb cum ar fi fost daca
Sper ca ma voi simti mai bine azi (o astept pe finuta mea de 9 luni)
Va pup si sa auzim de bine!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Ce faceti? Sunteti foarte linistite in week-end!
Idairacuvintele sunt de prisos. Sunt sigura ca vei gasi putere sa mergi mai departe si sa invingi orice problema!
Sicutacred ca toata lumea in preajma sarbatorilor devine un pic melancolica si mai ales ca se apropie sfarsitul anului...parca simtim nevoia sa facem un bilant. Sincer pt mine singurul lucru bun pe care l-am avut anul asta a fost apritia lui Iubi in viata mea. Si pentru asta multumesc lui Dumnezeu din inima. Inrest...a fost un an greu, si stiti de ce....
Azi mi-a venit cm-ul desi nu ma asteptam sa vina. Luna trecuta a fost pe 29 acum vad ca a venit la 27 de zile. Ma doare un pic burtica dar...trece. Sunt trista pt ca papagalul meu este iarasi bolnav. Am fost cu el azi la medic si i-a gasit o bacterie care ii poata provoca chiar cancer... Mi se rupe sufletul de ea, este asa de firava si trebuie sa treaca prin atatea. Am inceput tratamentul de la medic si astept sa vedem ce rezultate va avea. Sper sa o salvam!
Va pup pe toate!

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Hello fetelor!

Hop si eu...dupa cursa de sambata ... la cumparaturi...dar dintr-alea de papica si curatenie.

Idaira - nu iti cunosc povestea dar cu siguranta nu trebuie sa te dai batuta! Mai scrie-ne...poate iti face bine.

Ninia - ce ai mai facut bun de mancare?

Ma duc sa citesc si eu la topic "avort", ca am vazut ca Mav era tare dezamagita.

Miha

http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Idaira,
in tine ai sa gasesti puterea de a merge inainte, cuvintele sunt parca goale de continut in fata mesajului tau
iti doresc tot binele din lume

http://tt.lilypie.com/f1j4p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Miha74, azi am prajit peste cu mamaliguta! Nu prea am avut chef de gatit...m-a cam durut burtik...

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Idaira...nu am cuvinte care cred ca nu vor putea fi decat banale in astfel de cazuri..doar mult curaj....si multa rabdare...sunt alaturi de tine..si iti tin pumnii

ninia ..multa sanatate papagalului...

mav...din pacate lume e facuta din toate culorile..pacat ca nu avem puterea sa schimbam lucrurile in bine...dar daca inca se admite si astfel de judecati..inseamna ca lumea nu e facuta numai din bine ci si din rau..e democratie..in mintile tuturor..fiecare face cum e comod lui..calca in picioare tot ceea ce nu-i convine..sa poata supravetui cu minimul de suferinta..nu mai exista altruism..doar egoism...si daca ar fi cineva care ar vrea sa puna capat tuturor acestor rele..ar insemna sa fie un comunism inrait..sa nu admitem mintile nebune..nu e de natura noastra..din pacate ele sunt sub mii de forme..si obsesia.duce foarte departe...

scuzati-mi filosofia..nu vreau sa par mai stiu eu ce..dar din pacate nu reusesc sa ma pun in ordine pe mine..d'apoi sa mai inteleg pe altii..or fi devina si hormonii..

multa sanatate tuturor...si zile senine si linistite..

noi tot asa suntem..dar ne este din ce in ce mai greu..sper sa vina ziua cat mai curand caci simt ca nu mai pot nici sa ma misc..nici in pat nu mai pot..sa ma intorc de pe o parte pe alta a devenit un chin enorm...dar rezistam..caci stim ca nu mai e mult...scuzati-mi si smiorcaielile...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am intrat pe aici sa vad ce mai face slimatei.vad ca tot StefaniaX2 esti.fug sa mananc si apoi revin sa vad ce ati scris

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate, nu cred sa mai intru azi pe-aici ca ma simt foarte rau. ma duc in pat

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput