Durerea unei pierderi de sarcina (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

idaira, imi pare atit de rau, esti o fata tare buna, cu suflet mare, nu meriti tot ce se intimpla, ca nici o alta fata de aici!tot timpul ma intreb de ce se intimpla fetelor bune!

teo,m-a emotionat tare ce mi-ai scris cu pozele si familia mea, merci mult!!!ma rog sa fie Mihnea sanatos, ca frumos sigur va fi!stii ce mi-a zis dominic, ca el i-a zis lui mosu sa-i aduca si lui david o jucarie....m-a impresionat la lacrimi ca nimeni nu l=a pus sa zica ceva!sanatate

mav, merci draga mea, david sta in scaunul de masa ca e bun ptr bebei de la 3 luni, se da scaunul pe spate tare.da, e zapada, e frumos, dar nu pina in mai da, mosu vine aici cu parada in noiembrie si apoi in mai toate centrele comerciale este un mos, si copii se duc la el, faci poze una alta.mosul e acolo pina la craciun parada asta s-a tinut de craciun, adica venirea lui mosu, in oras. se tine in fiecare an. cu alergia sintem muuult mai bine, maninca aproape orice, mai sint inca produse la care se roseste, dar rar. da, bineinteles ca=l alaptez pe david, exclusiv, nici apa nu-i dau pina la 6 luni, acuma are 5.cu sinii sint destul de ok, am probleme din nou de cind a venit frigul!in schimb ma omoara spatele.... ma bucur tare mult ca esti mai bine, se simte si din mesajele tale!

cristina26, numai ginduri bune de la mine ptr tine, stiu ca trebuie sa-ti fie f greu in perioada asta!

alinushca, sa dea domnu sa va graviditi toate!cred ca e normal tot ce simti!

irene,asa mi-a zis si michelle cind am sunat-o prima data!astept pozele

ninutza, merci, am facut 1 an de cind sintem in casuta noastra!imi pare tare rau ptr papagal

slimatei, ma gindesc la tine!

oana, ce mai faci?

liana, si io te pup, ma bucur ca esti in zona!

crisoprea, imi pare tare rau, te va trece lau in lista cind revine

michelle, merci mult, ai vazut si filmul?ca tot vroiai sa ma vezi life? ma bucur tare mult ca te-ai hotarit sa incerci din nou, cine stie, vine craciunul, ai tai, vei fi linistita, poate poate

lau, sper sa faci netul ala ca mi-e dor de tine ma

va pup pe toate tare fetelor, ma duc ca plinge asta micu , revin pe seara

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pepsi te puppp si io.
Cristinaaaaaaaaa sunt aci..sa stii ca te tin de mana..pupp io.
va pupp pe toateee..

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna dragele mele,
Desi nu am mai scris cateva zile sa siti ca v-am citit,dar nu sunt intr-o stare tocmai buna.
Flavia am vazut si eu pozicile noi si filmuletul.Sunteti o familie foarte frumoasa si aveti 2 copii minunati!Ce frumos ca la voi ninge,imi doresc foarte mult sa ninga si la noi ca parca nu au farmec sarbatorile fara putina zapada!
Numai bine iti doresc!

Idaira nu suna deloc patetic mesajul tau!Din pacate suntem multe fete in aceiasi stare.Chiar nu inteleg de ce se intampla astfel de lucruri unor oameni care isi doresc cu ardoare un copil...Dumnezeu stie ce planuri are cu noi...eu nu mai inteleg nimic.
Sper din inima ca intr-o zi va fi bine!Capul sus!

Michelle ma bucur mult ca te-ai hotarat sa reintri in cursa pentru bebe! Doamne ajuta sa reusesti din prima!
Ce frumos ca vin parintii tai la tine,cu siguranta ia sa ai parte de sarbatori minunate!

Laura chiar ma intrebam ce-i cu tine ca am vazut ca ai ma intrat pe forum cateva zile.Deci se pregateste camera pentru bebe!Abia astept sa vad poze!
Ai grija sa nu te obosesti prea tare!

Irene iti tin pumnii sa ne dai cat mai curand vestea cea mare!

Crisoprea imi pare rau ca ai trecut si tu prin durerea pierderii unei sarcini!
Sper ca acum esti mai bine si esti pregatita sa incerci din nou!Multa bafta!

Mcrissa ma bucur ca esti mai optimista! Poate pana sa incepi tratamentul,vine bebe!Ar fi super!

Andreea nu ai mai scris cam de multicel!Sper ca este totul bine!

Irda ce mai faci?Cum merge sarcina?

Eu sunt in Z18 si abia astept sa treaca timpul sa vedem ce am facut!

Va pe toate si va doresc o seara linistita!

Fetelor,va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mirela, imi pare rau k nu esti intr-o stare buna! Uite un pupic sa iti treaca!
Flavia, mersi pt gandul pe care l-ai avut pt papagalul meu...In seara asta i-am schimbat locul...si este fericita pt ca se priveste in oglinda si se pupa singura...
Azi, am fost la restaurant si am stabilit detaliile. Am stabilit si data....veti manca tort pe data de 16.08.2008
Sunt fericita ca m-am linistit cu acest restaurant. AAAAA...am uitat ca veti manca tort si pe 3.02.2008. O sa va ingrasati!
Consi tu ce faci? Cum esti cu pregatirile! Hai ca vreau sa imi zici cum e...

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

fetelor va necajesc din nou cu o intrebare...
Dupa al doilea chiuretaj ciclul mi-a venit la 32 z...asta daca il pot numi CM....
A inceput seara ca niste cheaguri maro inchis cat sa patez protejslipul cat o mazare, noaptea nimik si a 2-a zi seara tot asa cat o mazare aceeasi culoare si consistenta iar noaptea din nou nimik.....
Precizez ca durerile sunt ca la cm si sanii la fel grei...
Ma poate lamuri cineva daca a patit la fel ca mine?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

AAA si mai mentionez ca la primul chiuretaj mi-a venit la 2 sapt jumatate cu sangerare normala fara dureri acute si m-a tinut normal 6-7 z

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

AM fost aseara la control si totul e bine cu bebele, tot nu am aflat ce e Am vb de cezariana si m-a linistit spunandu-mi ca ea e oricum de garda si de Craciun si de Rev, dar daca trec cu bine, fara dureri peste perioada sarbatorilor, voi naste pe 2-3 ianuarie. As vrea sa fac anestezie epidurala si mi-a spus ca trebuie sa vb din timp si anestezistul care face asa ceva, dar ca nu-i o problema Bebicul sughitza de numa, numa, era asa dulce cum i se scutura pieptutzul De acum ne mai vedem peste 10 zile...deci am intrat pe linie dreapta. Aaa si de la 27 de saptamani (cand am fost ultima data la ctrl) am luat numai 2 kg .
Mirelus inca mai am pana sa fie gata camera...mergem zilele astea sa alegem culorile pt pereti, apoi varuim, punem parchet nou (la bebe)...uuuffff, nu mai pot. Si acum am un praf in casa, de-mi vine sa mor, dar mi-e lene sa ma apuc de aspirat, cred ca o voi face dupa amiaza, cand vin de la dentist (mi s-a rupt un colt de masea). Te pup si fugi din starea nasoala, ca bebe are nevoie de teren bun si de seninatate
Va pup pe toooaaaateeee

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ninia81-felicitari pentru stabilirea datei,abia astept sa mananc tort de la tine!
Diaconmaria-imi pare rau dar nu te pot ajuta,poate stiu fetel mai mult.
LauraIoana-nu imi vine sa cred,parca ieri ne-ai anuntat ca ai vazut cele doua liniute.ma bucur atat de mult ca tu si bebita sunteti bine!Ai grija de tine!O si ai luat numai 2 kg de la 27 saptamani?Curaj la dentist.Pupici pe burtika!
Slimatei-cum esti??
Idaira-mesajul tau nu suna deloc aiurea cred ca este ceea ce simtim fiecare destul de des...sper ca te simti mai bine!
Irinabobe-ai fost la doctor?
andreea16-cum te simti?Cate saptamani ai?Sper ca sunteti bine si tu si bebika din burtika!
Teorina-te rog sa te odihnesti mai mult...cum te mai simti?mai bine?
L5845-inca nu iti merge netul?
Danangie-ce mai faci?

Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Bluueyes-imi doresc atat de mult sa ne dai vestea cea mare acum,atat de mult m.-as bucura,as capata si eu mai multa speranta!
Flavia-unde e video ca nu il gasesc?Bine arata prajitura din poza!
Ale-ce mai faci????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

AAA si mai mentionez ca la primul chiuretaj mi-a venit la 2 sapt jumatate cu sangerare normala fara dureri acute si m-a tinut normal 6-7 z

Maria

Maria, nici eu nu stiu ce sa iti zic. Dar deschide un subiect nou in care sa intrbi toate fetele de pe "Asteptand un ingeras in viata noastra" si sigur se vor gasi macar 2-3 care sa fi trcut prin ce spui tu. Eu cred ca trebuie sa mai astepti sa vezi ce se mai intampla. Singura chestie care trebuie sa te ingrijoreze este daca apar alt fel de dureri decat cele usoare obisnuite pentru ciclu. Uite la mine dupa chiuretajul din Inuie... nici acum nu am un ciclu regulat sau normal ...

Mergi la inceput