Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 9
ciarli spune:
Meda, cuvintele sunt goale...
Doar lacrimile mele (ca si ale celorlalte fete) poate ti-ar arata
cat de rau imi pare si cat de mult m-a dat peste cap ceea ce ti s-a intamplat.
Dumnezeu sa-ti dea putere si sa va ajute.
Aldolina spune:
Ce nedreapta e viata uneori..

.Meda, cuvintele sunt de prisos, iti doresc sa iti regasesti cat mai repede puterea sa-ti revii. 
kineta spune:
MEDA,draga mea ,sunt socata,nu am ce sa mai spun cuvintele sunt de prisos,iti doresc sa fii tare,cat poti tu de tare,si sa treci cat de cat,gandindu-te la viitor,pt ca in final sper sa se indure Dumnezeu si de noi,eu am pierdut sarcina la 2 luni,si am fost terminata cateva luni,nu vreau sa ma gandesc la situatia ta,iti doresc numai bine,si sa fii tare,totul va fii bine pe viitor 

aurel_cris spune:
Buna dragele mele sper ca sunteti toate bine vad ca pe toate ne-a cuprins o mare tristete dupa cele intamplate MEDEI.
MEDA
Haideti da-ti un semn de viata caci ma tot gandesc ce mai faceti si cum o duceti.Incep eu cu raportul:stau tot la patut din nefericire baia nu e gata redecorata si ma cobor de n ori jos la toaleta dupa care stau cu inima cat un purice.Abia astept sa vina 6 dec sa merg iar la dr.,atunci imi spune si mie mai multe despre bebelina si poate ma mai relaxez si eu putin ca intru in 7 luni.Contractiile sunt la fel on and off,azi noapte totusi am dormit mai bine si nu mai am dureri de cap.Va pup pe toate si aveti grija de voi.

25+
madalina28 spune:
Meda

Eu am avut ieri o zi pe care nu as vrea sa o mai am curand, intai dimineata aflu ce i s-a intamplat Medei, seara aflu ca maica-mea este foarte bonlava, aflu inaintea ei si ma perpelesc toata noaptea cum sa-i spun si ce sa-i spun, apoi in sfarsit cand adorm ca sa fie tacamul complet o visez pe bunica-mea pt a nu stiu cata oara cum imi moare in brate (cred ca am ramas marcata)ma trezesc speriata si normal ca au venit si cateva contractii, bebelina se tot varcolea si lovea si nu am mai putut dormi deloc.
toate fetele sper ca sunteti bine toate.
Madalina
28+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
lorelai_lorelai spune:
Meda, e uneori nedrept ceea ce ni se intampla, dar eu zic sa nu /ti pierzi speranta, cuvintele sunt oricum de prisos...
Eu am pierdut doar niste embrioni de 6 saptamani si tot am picat in depresie , imi imaginez prin ce treceti voi...
Parerea mea e ca dupa o perioada, atunci cand poti, din punct de vedere fizic, sa mergi sa vorbesti cu un psiholog, ajuta enorm sa depasiti momentul,chiar daca suna tare "americanizant".Eu sunt mult mai in masura ce se intampla, de ce ni se intampla ceva si cum vom putea depasi momentele crucial negative...
"
delfi spune:
buna dimineata fetelor,
Nici eu nu am mai putut intra dupa ce am citit de meda, sper sa reuseasca sa treaca cumva peste aceasta incercare si sa aiba puterea de a o lua de la capat.
Noi am fost aseara la doctor a zis ca totul e bine, nu prea a putut sa-i masoare ca sunt prea mari si inghesuiala mare. Cel de jos a zis ca e aproape angajat, atat de jos e pozitionat. Ma mai duc pe 4 decembrie si atunci vedem ce facem . Oricum a zis ca ma interneaza in spital sa ma monitorizeze zilnic si stabilim cezariana cu o zi doua inainte. Mie imi e groaza de spitale dar asta e, sper sa nu ma interneze cu o saptamana inainte de nastere.
Aurel cris stai linistita la patut si eu tot aceeasi naveta fac pat-baie dar eu nu simt contractii, ma simt foarte mare si abia ma mai misc.
Madalina sa stii ca e normal sa ia cosmaruri in sarcina, asa am citit.Si eu visez uneori tot felul de tampenii dar incerc sa nu ma gandesc la ele.
Stie cineva ceva de pussi? O fi venit acasa?
Va pup pe toate si un weekend linistit 
mona
33 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 4 SAPTAMANI IN BURTICA 
denisa73 spune:
Off, Meda ce grea incercare ti-a mai dat Dumnezeu,sper din tot sufletul tot el sa te intareasca.

si sunt alaturi de tine!Te pupic dulce si ai grija de tine!
15+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
aurel_cris spune:
MADA imi pare rau ca mama ta are probleme totusi sper ca nu este nimic chiar grav.Sa sti ca si eu o visez pe bunica,bunicul,vizes si urat dar am citit ca atunci cand esti insarcinata ai tot feluri de vise.Oricum eu visam mult si inainte asa ca nu e nimic ciudat la mine.Ai grija de tine si bebelusa

DELFI ma bucur ca totul a fost bine la doctor,incet incet te indrepti spre marele final,Doamne ajuta

CELLU ce mai faci???

Oare ce-o mai face GINGER??
Fetelor eu ieri am avut o zi nasoala de dimineata m-am dus sa fac ceva de mancare si ma apucat o ameteala,mi s-a intunecat tot in fata ochilor si am simtit ca pic jos.M-am asezat repede pe canapea si parca nu aveam nici un fel de vlaga,ma luase cu friguri iar la ceva vreme au inceput contractiile.Azi noapte m-am trezit de cateva ori cu contractii,aveam dureri si burtica tare.Ma omoara si scarile astea ca baia de sus tot nu e terminata,nu depinde de noi sa o facem ca stam la rude.Am gasit si noi o casuta si daca vrea DD pana vine bebe ne mutam la casa noastra,oricum casa trebuie modernizata dar o facem noi.
Sper ca sunteti bine toate,mai da-ti si voi cate un semn sa spuneti cum va simtiti.

26+