Gravidute prin FIV (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

AUREL CRIS, dupa simptome, asa mi se intampla mie cand am o cadere de calciu, cred ca asta ti s-a intamplat si tie. Si in sarcina, ti se intampla... mai des! Din pacate, nu poti lua calciu pt ca da contractii. Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa suplimentezi in alimentatie produsele din lapte. Am citit ca cel mai bine se asimileaza branza de vaci si iaurtul, mai bine decat lapetele dulce.
Noi am facut astazi primele injectii cu Dexamethazona pt dezvoltarea plamanasilor lui BB. Cam dor injectiile astea si m-am cam umflat, ca am mancat putin sarat.
BB cred ca a mai crescut ca loveste mai puternic si ii simt cate un cot, un genunchi si mai ales funduletul pe ficat.
Si eu m-am gandit ce-o mai face GINGER?
Si astept pozele cu Tustele lui PUSSI!
-ci pt toate fetele
MEDA, ne gandim la voi!

Cellu 32+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MADALINA, multa sanatate mamei tale, sa-si gasesca un tratament eficient! si sa se faca bine repde!
Si eu stiu ca gravidele au subconstientul mai incarcat de griji si au vise uneori infricosatoare si mie mi se intampla. (mi-am visat si eu,zilele trecute, bunicii, decedati) sau am alte vise, mai mult cosmaruri.

Cellu 32+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CELLU si eu cred ca a fost o cadere de calciu,o sa incerc sa mananc mai multe lactate,oricum eu am deja si anemie iau fier deasemenea.Ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari,e bine ca ati facut injectiile pt maturizarea plamanilor.Si pe mine ma durut putin mai ales ca aici iti face injectiile stand in picioare.....aveti grija de voi
Fetelor GINGER este tot la spital cu bebelusi la purtator,colul foarte foarte sscurt,astazi va face o ecografie sa vada cum este bebelusul cu probleme iar daca intra in travaliu o va lasa sa nasca.Oricum ea are cam 33 de saptamani cred si sun sigura ca bebelusi vor fi ok.Multa sanatate GINGERsa fie totul bine.
Eu tot am contractii,ma trezesc si noaptea de durere,asta e macar am mai bifat o saptamana.Am intrat in sapt 27 si de joi intr-o saptamana mergem la,abia astept.
la toate
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Intr-adevar e foarte trist ce se intampla si de aia am refuzat sa mai intru in ultimele zile. Am eu impresia sau noi gravidutele prin FIV suntem mult mai expuse la astfel de intamplari nefericite decat gravidutele obisnuite? Am momente cand stau si ma gandesc cat de mult mi-am dorit sa ajung crezand ca toate problemele mele se vor sfarsi. Dar se pare ca acum apar alte probleme, alte ganduri, alte ingrijorari. Si stiu sigur ca nici cand voi fi nu se vor sfarsi problemele.
Am o stare si tare mult mi-as dori sa treaca si sa fiu si eu o fericita, fara griji sau problele.
Pupici pe burtici

Cristina 6+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Am intrat sa vad ce mai faceti.
Ginger, iubita ma rog sa fiti bine toti 3.
Va pup cu drag pe toate si numai bine
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MEDA

Madalina 29+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MEDA
Fetelor sa asternut o liniste pe la noi,cum o mai duceti???sunteti bine?
Eu abia azi noapte am dormit mai bine,iarasi am avut cateva zile fara somn,contractii,dureri de cap.....Abia astept sa treaca saptamana asta pt ca joia viitoare merg la dr sa vedem ce mai zice,am inima cat un purice.In ultima vreme m-am ridicat sa mai fac mancarica si tot cobor scarile mai mult de 10 ori pe zi,asta este nu am ce face.Mi sa spus asa de frumos ca abia mai fac si eu sport ca oricum stau acasa degeaba,cine nu trece prin asa ceva nu crede fetelor.M-am si necajit nitel am plans ca eu nu mai puteam de dureri si alti aveau chef de misto,asta e mergem inainte.
la toate si aveti grija de voi
Oare PUSSI a noastra o fi venit acasa??
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of,of, si voi treceti prin perioade proaste. Nici la subiectul FIV nu e prea bine.
Haideti capul sus si va fi bine. Ganditi pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, eu v-am mai citit si am intrat sa vad daca mai striti ceva de ginger ca e cu noi la odisee, vad ca nu prea sunteti in apele voastre sa stiti ca si pe noi de la ianuarie-februarie ne-a afectat vestea trista cu tripletii , si eu am avut o pauza de forum chiar daca am stat acasa poate nu stiu de ce dar nu am intrat, dar vreau sa va incurajez da-mi [permiteti ca eu pe voi chiar va apreciez si cred ca ati facut eforturi enorme penmtru a junge aici si incercati sa treceti si ganditiva la darurile pe care vi le-a dat DD, si continuati sa le fie lor bine.
Sper ca nu va suparati ca ma-m bagat ca musca in lapte dar vroiam sa zic si eu ceva, si meda, curaj viata merge inainte trebuie sa treci si va fi bine iar DD se va gandi la voi si sigur o sa te revedem din nou

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutam burticile!

Tare-as vrea sa stiu si eu ce face Ginger!!! sper ca sunt bine si ea si bebeii!

Despre Pussi pot sa va spun ca e bine, n-am inteles exact daca mai e in spital sau nu, dar Tustele se pare ca recupereaza la greutate, au trecut si peste icterul obisnuit si mami cea proaspata e in refaceri, cu mici probleme gen-furia laptelui! EU le doresc sanatate multa, sa creasca bine Tustele si mami sa aiba laptic pt amandoua!

Aveti grija de voi si fiti optimiste fetelor! bebeii sunt bine si mai aveti putin! apoi o sa va ganditi cu melancolie ce frumos era cu burtica, chiar daca ati avut probleme! eu una, am uitat ca mi-a fost greu, si-mi amintesc doar ce mandra eram de burtica mea! Profitati de timpul pe care-l mai aveti cu bebeii la purtator, odihniti-va, relaxati-va, faceti ce va place , ca dupa ce nasteti...eu una, n-am timp decat din cand in cand...si cand se gaseste, dau cu banu' sa vad ce aleg din cate as vrea sa fac!
tuturor!

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput