Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 11
cellu spune:
AUREL CRIS,
ai grija si nu te mai necaji! Mai bine va cumparati sandvisuri, decat sa risti urcand si coborand scarile alea. Putini inteleg ce inseamna contractiile!
ANDICU, multumim de incurajari! Eu cred ca ma voi simti in siguranta atunci cand il voi tine in brate, nascut si sanatos!
O asteptam pe PUSSI sa se refaca si sa ne povesteasca putin despre Tuste. 
ZERILOUIZA, si noi asteptam vesti de la GINGER, speram ca sunt bine. 
-am burticile
Cellu
32+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
alexi22 spune:
ciao fetelor,ce mai faceti?Sunt de acord cu Andicu odihnitiva cat mai puteti ca dupa aceea ati mai vrea sa dormiti,sa faceti ceva pt voi si nu mai puteti.Asa imi ziceu si mie inainte cand eram gravida si nu credeam,ziceam ca fac orice numai sa nu mai stau in pat ajunsesem sa urasc patul din 9 luni 8 state in pat si spital acum as mai vrea eu sa stau sa lenevesc dar ce sa faci ,ma bucur ca ii sanatosa si voioasa,e tot ce mi-am dorit.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
...uitasem sa va zic de GINGER am primit sms de la ea si zice ca sunt tot 3 in unu i-au facut eco bbeii sunt bine ,ea tot la pat sta si acum daca incepe travaliul o lasa sa nasca (nastere naturala)ea spera sa ii mai tina 1 sapt sa aiba 34 sapt.i-am spus ca ati intrebat de ea va trasmite pupici si sarcini usoare.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
madalina28 spune:
Meda
Alexi multumim pt sfaturi si pt vestile despre Ginger,ii asteptam pe toti trei sanatosi.
Andicu, un
pt mamica si unul
pt bb Filip
Cellu intr-adevar nu multe fete stiu ce sunt contractiile, eu nu am avut asa multe si dese cum aveti voi si tot sunt speriata,imi inchipui cum sunteti cele care aveti in fiecare zi,dar ma uit la listuta muuuuult a fost putin mai e.
toate fetele si burticile
Madalina
29+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
andicu spune:
Hello.
ALexi, bine-ai revenit in zona, si pe la "Scutece.."! multumim de vestile despre Ginger, chiar ma tot gandeam ce se mai intampla cu ea! transmite-i numai bine din partea noastra si nastere usoara,sa fie cu totii sanatosi! 
Cellu, ai dreptate, dar o sa vezi, se naste bebe sanatos si apar alte griji, si tot asa! de fapt, sarcina e antrenamentul pt rolul de mama care cred ca ne tine in griji pt copiii nostri toata viata, dar o sa ne obisnuim, in timp!
Am primit vesti de la Pussi, se pare ca azi sau maine la dau drumul acasa, deci in curand ne va scrie personal! 
Andicu mami de
Filip(27iunie 2007)www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel

Cum crestem noi

Moniland spune:
Ce ma bucur ca Ginger este bine si ca Pussi va merge acasa. Vin vestile bune.
Madalina si eu ma uit pe lista si ma gandesc cat de fericite sunteti voi si ce pacat ca nu creste lista de
. Iar lista de mamici sa creasca la timp nicidecum mai repede ![]()
madalina28 spune:
Moni cata dreptate ai-din pacate.Daca as putea v-as lua pe toate aici la odisee,oricum acum cu cate fete sunt in stimulari si asteptari, sunt sigura ca incepe sa se umple listuta cu gravidute.
Madalina
29+
Sofia
La mami in burtik
delfi spune:
buna seara,
sunt sora lui delfi, si am vesti de la ea:
este in spital de cateva zile, sapatamana viitoare va face cezariana.
va voi tine la curent
mona
33 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 4 SAPTAMANI IN BURTICA 
madalina28 spune:
Nu stiu de ce dar de dimineata m-am trezit cu gandul la Delfi si la faptul ca nu a mai scris nimic de cateva zile bune.Delfi ne rugam pt voi trei sa veniti sanatosi acasa.Nastere usoara!!!
Haideti fetelor mai dati cate un semn pe aici sa stim ca sunteti bine voi si bebeii.Va pup pe toate.
La multi ani tuturor care poarta numele de Andrei/Andreea!!!
Madalina
29+
Sofia
La mami in burtik