Gravidute prin FIV (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Liana30 spune:
meda imi pare sincer rau io te strang tare in brateee tare si te puppp..multa putere iubita

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
tushi spune:
Doamne Medamayaeste groaznic ce ti sa intamplat,nu imi gasesc cuvintele...tremur si nu stiu cum sa te consolez,totusi tu te-ai salvat si asta inseamna o alta sansa de a incepe dinnou,fao pt tine,pt sotul tau pt ingerasii tai.....nu lasa durerea sa te invinga,mai acordati o sansa,noi toate fetele suntem aici pt orice,nu esti singura suferim alaturi de tine si vom fi cu tine in continuare!!!

Kariris spune:
Meda am citit la gemeni si tripleti ce ai patit. Imi pare extrem de rau pentru o asa nedreptate... nu stiu ce sa spun... decat ca sunt cu tot sufletul alaturi de tine si ma rog sa gasesti puterea sa treci peste nenorocirea asta!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
medamaya1 spune:
Sinteti minunate toate, va pup si va multumesc fiecareia dintre voi.
Mie tare tare greu acum, am plins pina am crezut ca nu mai exista lacrimi in mine, dar se pare ca m-am inselat.De renuntat nu o sa renuntam, trebuie sa avem si noi parte de copii , odata si-odata.
Va multumesc tare tare mult la toate si sper sa nu va suparati daca o sa mai intru pe la voi, oricum o sa va citesc si ma rog sa ajungeti toate cu bine la termen .

MEDA
crisis81 spune:
Meda cum sa ne suparam iubita? Mereu sa ne scri de tine. Ai sa vezi ca Dumnezeu iti va darui copii mult doriti. Sper eu cat mai repede cu putinta. Sa te vedem din nou
si apoi
fericita. Te
iubita!

Cristina
5+ 
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
kla78 spune:
of Doamne,nu pot sa cred,am citit ieri si nu am avut puterea sa-ti spun nimic MEDA,nici acum nu-mi gasesc cuvintele dar iti spun ca-mi pare extrem de rau si ma rog Domnului sa va dea putere sa treceti peste momentele astea cumplite,bebelasii tai sunt acum printre ingerasi,imi pare rau iubita.
CRISIS felicitari pt samburelul micut,dr ti-a calculat din ziua transferului sarcina??sau cum?
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
zouzounaki spune:
Meda...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
cellu spune:
Doamne MEDA, doar BB care se agita si contactiile ma opresc sa plang in hohote. Nu stiu sa scriu nimic in nsituatia asta!
pt tine si copilasii vostri!
Cellu
31+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png