Gravidute prin FIV (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Meda, draga mea....

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Meda:este absolut infiorator ceea ce ti s-a intamplat...Am crezut ca nu vad bine,am citit de cateva ori postarea ta...Cumplit...Imi pare atat de rau...OFF,DOAMNE!!
Va doresc din toata inima sa va intareasca DD si sa va dea puterea de a o lua de la capat...
Te pup si nu uita:nu esti singura!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Dumnezeu sa te intareasca Meda! Suntem toate alaturi de tine! Doamne Doamne o sa aiba grija de ingerasii tai! Fiti puternici si tu si sotul tau si sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa va reveniti!

Ana-Maria 32+ cu David si tati Andrei

AMR 8 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

medamaya1 nu am cum sa te ajut, dar daca ai nevoie de ceva, sunt aici. Stiu ca nimic nu-ti poate alina suferinta. Nu pot decat sa alaturi de tine. Tu sti cat m-am bucurat pentru tine, si acum cu tine. Dumnezeu ne pune la multe incercari, dar trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe.
Despre mine: bebe are 3 mm si mai stam la Szeged pana sambata sa vedem si inimioara.
Va

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doamne Meda nu-mi vine sa cred,cat te admiram pt curajul tau,Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si peste aceasta crunta incercare,sunt alaturi de tine sufleteste.

Madalina 28+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nu pot sa spun prea multe, decat ca mi se pare cumplit si Meda nu merita asa ceva!! ... Dumnezeu e sus, totusi, si sper sa nu uite de tine, Meda, draga mea, cuvintele sunt de prisos, si totusi, multa putere!

Aseara am citit vestea...si am inchis calculatorul! pur si simplu n-am putut sa scriu nimic, am ramas muta, socata...m-a intrebat al meu ce am si n-am putut sa-i zic, m-a luat plansul! gata, nu mai vorbesc, ca n-are rost!

Acum mai mult ca oricand, sanatate multa dragelor, voua si burticilor voastre!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

fetelor acum am deschis calculatorul si nu pot spune nimic, sunt socata. Chiar nu-mi vine sa cred si nici nu stiu ce sa spun...
Oricum meda daca ai nevoie de ceva suntem aici

Ginger sanatate multa

mona 33 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 4 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Meda, imi pare sincer rau pentru cele intamplate .Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere sa treceti cu bine peste tot.Dumnezeu ne da in viata multe incercari peste care noi trebuie sa trecem .Mult curaj .Sunt tare trista si incerc sa imi revin din plans.

danybv33Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, Doamne Meda, mi s-a facut pielea de gaina. Multi pupici de la mine sa te intareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Doamne Meda citesc si recitesc si nu-mi vine sa cred. Lacrimile imi curg suroi si nu stiu ce sa zic. Am trecut prin asta si este infiorator. Curaj draga mea! In viata trebuie sa trecem prin multe. Incearca sa speri inca. Cei 3 ingerasi ai tai te vor ajuta sa devii mamica. Ma pentru tine!

Dream

Mergi la inceput