Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

hia]Bine v-am gasit mamaici si burtici
Julia bine ai venit in gasca,,,,asa cum zice Olim,,,si eu sunt din Cluj din DIMBUL ROTUND.vad ca suntem mai multe clujence.
Felicitari pt.burticica i-ti doresc sa decuga totul bine.
In Spania nu-ti face probleme,cel putin cu mine s-au comportat super.eu am ramas gravida si am nascut aici,cu ceva probleme dar totul a iesit ok.nu trebuie sa platesti nimic daca nasti la stat,i-ti da-u aproape tot si pijama,si ptr.bebe tot de ce ai nevoie.
o seara placuta tuturor mamiciloreu ma retrag sunt frinta si cu gripa,pe deasupra nu am dormit toata noapteapiciu mi-a facut OTITA,va da-ti seama atoata noaptea
Am fost la urgenta unde am stat un pic,i-au prescris antibiotice,acum e mai linistit putin,sper sa pot dormi la noapte.

va pup dulce si sa aveti o noapte cu ingerasi!

geany si ALVARO

geaninafenesan

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,spar ca voi a-ti dormit bine,eu nu cu gripa pe care o am....cu toate ca am baut aseara o cana cu vin fiert

geaninafenesan

Mergi la inceput

Nu terminasem mes.dar din cauza piciului meu am apasat l-am trimis hahahaha,apropo este mai bine se misca si se baga peste tot cum nu ar ava nimic.
fetekor care aveti contracti, e ceva normal,uterul se pregateste ptr. ziua cea mult asteptata.sunt contracti false.Si eu le-am avut cu toate ca eu em nascut cu cezariana,mi-au provocat nastera la 37sapt.piciul nu a vrut sa se intoarca, nu vroia sa iasa,si aveam si tensiune mare,asa ca mau taiat.eu nu stiu ce-s durerile de nastere.
PRT.ANDREEA l-am intrebat pe ,sotul meu, dar nu suntem casatoriti care e spaniol,despre cazul tau,si are importanta ca ,esti casatorita s-au nu,important e sa reunoasaca fetita cind o sa mergeti sa o inregistrati,si trebuie sa mergeti amindoi deoarece nu sinteti casatoriti.
SI acum ptr. toata viitoarele mamici am inteles ca la nstere bebeul primeste 2500e.pupici la toat lumea,.

GEANI SI ALVARO

geaninafenesan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LA MULTI ANI FETELOR,VA DORESC UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII!

GIANINAAAAAAAA ma bucur sa vad ca e cineva cunoscut pe forum!!!!stii cine sunt nu????daca nu banuiesti uita-te la poze!imi pare rau pt bebe ca are otita dar sunt sigura ca-i va trece repede!

JULIA PAPADIUC despre spitale medici etc ce sa-ti spun cu gravidele se comporta mai bine si sunt mai atenti,si nu se plateste absolut nimic,numai in cazul in care va trebui sa iei ceva tratament le primesti compensate dar iasa foarte putin ,asta binenteles daca mergi la stat si cu conditia ca atunci cand ajungi aici sa-ti faci tarjeta medicala(sau card medical cum ii spune in ro),in schimb daca mergi la privat te usca de bani e adevarat ca diferenta e mult mai mare dar tinand cont ca sarcina nu e o boala e ok si statul!sarcina usoara in continuare!

OLIM
cand pui niste poze cu bebe mic???

ANDREEA VLADun copil are drepturi aici atunci cand mama lui a muncit ceva timp si apoi a ramas gravida si cere baja por maternidad,si dupa acele cateva luni de baja mama sa inceapa sa lucreze atunci copilului i se vor da cred 100€ pe luna,dar daca mama sta acasa cu copilul mai mult de 3 luni parca copilului nu-i da nici un ban,se poate daca numai tata a muncit legal sa ceara el baja por maternidad si tot asa dupa 3 luni sa inceapa sa munceasca,alte drepturi nu prea au copii aici in cazul nostru,singurl lucru bun pe care-l vad eu acum sunt cei 2500€ care ii da la nastere dar trebuie cel putin unul din parinti sa fi avut rezidenta legala in spania din urma cu 2 ani in momentul nasterii,poate fetele care au nascut deja aici ne spun mai multe ca si pe mine ma intereseaza doar ca eu peste tot pe unde am intrebat atat mi s-a spus cat ti-am zis si tie!

va pup pe toate fara exceptii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_vlad spune:

Kla78 iti multumesc pentru raspunsul dat!24+

Mergi la inceput

holaaaaaaaaaaa fete,

kla 78.nu am putut sa-ti vad foto. dar cred ca stiu cine esti,daca cine cred eu ai o catalusa draguta,,,lizy,,?n sunt sigura ca o cheama asa scuze.

ma bucur f,mult ca ai ramas insarcinata.trebuie sa o facem lata .te pup dulce
mai vorbim trebuie sa fug.muaaaakkkkk la toatefetele.

geany si alvaro

geaninafenesan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_vlad spune:

Hola,Geanina!
Am citit si raspunsul tau,ma bucur ca imi raspundeti si va implicati!Sa te faci bine si tu,si baietelul tau!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

GIANI eu sunt sora lui MIHAELA si pe catelusa mea o cheama Lady ai botezat-o nu-i nimic ca vine Pastele curand si vei da mielu'.sa stii ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si orice mesaj scrii intra mai tarziu asa ca grabestete-te sa treci de primele 10,si da intr-un final am ramas deja am apraope 16 sapt numa ca sunt un pic ingrijorata ca ma cam doare burta aproape in fiecare zi si pana pe 25 ianuarie nu pot sa intreb dr care ar fii cauza,eu totusi sper sa fie bine .pupicei la Alvarito si poate intr-o zi ne vizitati!

15+4

Mergi la inceput

KLAma-m gindit ca esti tu,de PASTI ne vedem si-ti dau mielul,la LEIDY.
SI chiar vroiam sa te sun,dar nu mai am numarul tau,asteptam SA VINA MIHAELA din ROM.sa mi-l dea.
NU poti sa -ti dai seama cit ma bucr pt. tine.si burticica ta.
de abia astept sa te vad.
sper sa te vad in curind.
STAI CUMINTE SI DORMI TOATA ZIUA.TE PUP DULCE

geany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
ma bucur ca ne adunam tot mai multe fete aici.Azi am vorbit cu preotul si pe 19 il botezam pe Alex, atunci vin si nasii din tara.
va dorim tuturor o duminica frumoasa
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]aici sunt poze cu Alex

va pupam,
mami si Alex

Mergi la inceput