Mamici din Spania
Raspunsuri - Pagina 12
geanina-nica spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! LA TOATE MAMICILE SI VIITOARELE MAMICI!!!!!!!!!!!!As vrea sa va spun ca;;AZI,MAI MULT CA IERI SI POATE MAI PUTIN DECIT MIINE....LA CUMPANA DINTRE ANI SA PRIVIM SRE VIITOR CU SPERANTA SI IUBIRE...PTR.A PUTEA PRIMI IN SUFLET PREZENTUL CU CREDINTA,PRIN OCHII LIMPEZI DE COPÌI;,; Sunt mama unui Ingeras de 1an 3 luni ALVARO si locuim in Alcala de henares.Am citit forumul si mi-a placut.DACA POT SA VA AJUT CU CEVA,CU TOTA INIMA.PRT.CLOPOTZEL CONTINUA CU DIETA NATURISTA CA ESTE CEA MAI BUNA.DACA FACI FEBRA,URGENT LA SPITAL.DAR DEOCAMDATA NU TE SPERIA.
MUUUUUUUUUUAK
geaninafenesan
nicole_es spune:
salutare
fetele,pe unde sunteti????????
chiar nu vreti sa mai dati nici un semn?
noi suntem bine,azi facem 34 sapt si mai apare cate o contractie pe ici pe colo,dar in rest totul e bine.ieri am fost la analizele de trim 3 si maine avem pt prima data ora cu anestezista.sa vedem ce si cum cu epidurala.
de Crisstiana nu mai stim nimic,dar cred ca acum se bucura de puiul ei drag si mult asteptat.te pup si sper sa ai un an asa cum iti doresti.
Olim si tie multi pupici si pt bebe tau ca tare e scump,am vazut pozele
Clopotzel si mie mi-a zis moasa ca in general daca nu sunt probleme sau nu e cazul de cezariana,nasti cu moasa si asistenta de garda.medicul intervine doar daca e necesar si intotdeauna va fi cel ce se nimereste de garda.aici nu se cheama medicul de acasa ca la noi.eu,de ex,am mers la control aproape de fiecare data cu acelasi medic,dar daca era intr-o operatie sau o urgenta ceva,venea alt medic.oricum,totul este scris in istorialul(dosarul tau)de la spital si orice medic te consulta stie despre ce e vb pt ca toate analizele si alte cele sunt notate acolo
stai linistita ca-ti vor spune ei pe rand ce si cum trebuie sa faci
eu,credeam ca nu o sa trebuiasca nimic(sau aproape) la spital,dar am avut surpriza sa aflu ca si asta e in functie de provincia unde te afli:eu sunt in catalunia,deci mai zgarciti,deci mi-a dat listuta si am vazut ca trebuie sa iau aproape tot de acasa.dar nu-i nimic,oricum ma pregatesc,important e ca nu se plateste spitalul.
olim spune:
nicole
felicitari pentru cel 34 de saptamani si sa ai o sarcina usoara in continuare
Sa stii ca epidurala e super-buna mai ales cand ai dureri mari, ajuta foarte mult.
eu stau in andalucia, si nu a trebuit sa duc nimic de acasa, ba mi-am adus acasa primele hainute ale lui alex si camasa de noapte pe care mi le-au dat in spital![]()
geanina,bine ai venit in gasca
asteptam sa ne scrii mai multe despre tine.
pupam toate fetele,
mami si Alex(29.11.2007)
nicole_es spune:
buna fetele
dar vad ca iar sunteti ocupate.cele care au deja bebei,le inteleg,dar celelalte........helooooou!!!!
noi n-am avut chef azi de nimic si e o vreme nashpa..........ploua si e frig si imi da o stare tare nasoala,asa ca ma iau cu forumul.
va pup pe toate si mai dati semne de viata,macar sa stim ca sunteti ok.
nicole
34+ si
alessia luciana
giulia81 spune:
hola, amigas!
eu sunt in spat a 7-a de sarcina, momentam sumt in romania dar intentionez sa ma mut in spania si sa nasc acolo.sotul meu lucreza acolo.v-as ruga sa imi dati niste informatii despre cum se desfasoara lucrurile pe acolo, cum e cu medicii, cu spitalul, cu nasterea.ce se plateste si asa mai departe.
noi vom sta in reus(tarragona).
va multumesc.
sarcina si nastere usoara, cu bebei frumosi si sanatosi, va doresc.
julia
7+ si alex-raoul
5 anisori
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
olim spune:
julia bine ai venit in gasca
si felicitari pentru sarcina,
ce sa iti zic, ca aici totul e gratis la stat, te trateaza super bine, cel putin in regiunea in care stau eu, nu pot sa spun cun e in tarragona, dar in general esti bine tratata si monitorizata la stat.
vad ca esti din cluj,
orasul meu de suflet, unde sper sa ne mutam cat mai curand posibil.
va pup pe toate 
pe unde sunteti mai fetelor
mami si Alex
Clopotzel spune:
Nicole_es mersi de lamuriri....o sa las totul sa decurga...cum va fi...o sa fie si gata..ca atata ma preocupam....dar am zis ca nu am de ce..
In seara asta am fost la medicul de fam sa imi iau analitica care mi/a iesit f bine.....ai cebucurie.....ca imi era asa de frica.....
Pe 10 merg la eco sper sa fie bine bebel si sa fir rezistat la "cutremurele" provocate de accesele mele de tuse .....de mi/ar trece raceala....beau ceai de cimbru (spaniol...ca cimbrul romanesc ala care il aveam eu la mama acasa...mmmmmmm ce bun mai era), iau un sirop naturist din p;ante si atat.
Va salut!
6+
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
andreea_vlad spune:
Salutari,fetelor!De maine intru in sapt 24 de sarcina si am o frica teribila de nastere cu toate ca mai e mult pana atunci,poate pe masura ce trec saptamanile ma voi intari cumva,citesc pe forum msj voastre si ma consoleaza faptul ca nu sunt singura macinata de intrebari si de neliniste.Am facut o ecografie in 11dec si mi s-a spus ca e fetita.Urmeaza ca nasterea sa aiba loc in Sevilla.A mai nascut cineva in Sevilla?Care sunt conditiile?
Prietenul meu are rezidenta in Spania si ma intreb daca fetita va beneficia de anumite drepturi daca nu suntem casatoriti inca...poate mai este cineva in situatia mea care poate sa imi dea niste informatii.Va multumesc!
24
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by andreea_vlad
Un salut calduros tuturor!
Am citit cu mult interes mesajele mamicilor din Spania si m-am gandit sa ma alatur voua asa ca m-am inscris si eu pe forum.
Am 29 de ani,sunt insarcinata in 23 de saptamani si locuiesc in Santa Olalla del Cala,Huelva de 5 luni!
Pupici si un AN NOU FERICIT!23+
Buna, Andrea
am o intrebare, si eu sunt in 23 de saptamani si am inceput sa am contractii, cam 4-5 pe zi, nedureroase, si tu ai la fel?
Pupik de la Onyx si Vlad
andreea_vlad spune:
Buna,Onyx
Si eu am contractii nedureroase si tot cam cu acceasi frecventa pe zi.De unde esti,cati ani ai,mai ai alti copii?
Eu mai am un baietel de 10 ani,nascut in tara,cu cezariana.
Pupici
24