Mamici din Spania

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

la toate fetele, mult succes in continuare, sanatate si numai impliniri!! !!!
SARBATORI FEREICIT

Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tushi spune:

fetele e ceva in neregula in mesajul meu anterior, nicidecum nu am vrut sa pun - miiii de scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna dimineata,mamici si burtici
azi suntem cam insomnice si vrem si noi sa va uram sa aveti parte de un craciun fericit,sa fiti toate sanatoase alaturi de familiile voastre dragi si fie ca anul care vine sa va aduca mult mai multe impliniri sufletesti si materiale decat acesta!!!!
nastere usoara pt burticile care mai au de asteptat(ca si mine de altfel) si bebei sanatosi!
apropo,ce stiti fetelor de CRISSTIANA,a nascut?nu am mai vazut nici un semn de la ea.daca aflati ceva spuneti-ne si noua.
si noi am fost pe 20 la eco si totul e ok,iubita mea creste,incet dar sigur,are aprox.1700 g si colul e ok.pe 27 dec avem ora cu gineco si mai vedem ce spune si el.oricum,am mai avut contractii in ultimele zile,dar adevarul ca nici nu prea am stat cuminti:facut curatenie,bradut,cozonacei,painita si alte bunatati(ca doar tre sa simtim si noi putin craciunul,nu?) si nu prea am stat cumintele.dar vin acum zile de fiesta si poate ne mai odihnim putin.
va pup pe toate.

nicole32+ si Alessia Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
[http://felicitari.ele.ro/O_ce_veste_minunata--i1539.html]
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Salutare fetelor,
VA citesc de ceva vreme si acum iata vin cu nelamuririle mele.
Sunt la incepututl sarcinii si deocamdata am mers la medicul de familie si la tocolog aici la Centrul de Salud din oras. BAnuiesc ca medicul care mi/a facut micul control nu asista nasteri aici ptr ca este ca un "dispensar" ceea ce avem noi. Voi cum ati procedat ca sa incepeti de la bun inceput cu medicul care va asista nasterea? L/ati intrebat direct daca asista la nasteri sau cum??? NU am idee deloc cum sa fac ca nu o fac lata. Vreau sa incep de la inceput sa ma monitorizeze si cel care asista nasterile. Multumesc mult!

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

salutare tuturor
fetelor, pe unde sunteti toate, sper ca ati petrecut bine de Craciun?
va doresc arbatori fericite in continuare
draga clopotzel, bine ai venit in gasca si sa ai o sarcina usoara .Eu am nascut de o luna, asa ca daca vrei poti sa ma intrebi orice.Vreau sa iti spun ca medicul care ti-a facut prima eco te va asista la nastere doara daca se nimereste sa fie de garda, daca el face garda, normal.Aici de cate ori te duci te vede in general alt mesdic, doar daca ai norocul sa se repete, cel putin asa e la noi.Medicul nu te asista la nastere decat daca e cezariana, sau daca ai complicatii, daca nu e doar moasa si asistentele.Daca mai ai nevoie de informatii aici suntem
pupam toate fetele

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Olim mersi ptr lamurire.
Acum problema mea mare este ca sunt racita de 6 zile, si nu stiu cu ce sa ii mai dau sa se mai inmoaie raceala.
Am fost la farmacie si mi/au dat paragrippe care este homeopatic, atat am voie sa iau :-((( in rest ii dau cu ceapa usturoi lamaie miere bauturi calde....si cam atat.

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_vlad spune:

Un salut calduros tuturor!
Am citit cu mult interes mesajele mamicilor din Spania si m-am gandit sa ma alatur voua asa ca m-am inscris si eu pe forum.
Am 29 de ani,sunt insarcinata in 23 de saptamani si locuiesc in Santa Olalla del Cala,Huelva de 5 luni!
Pupici si un AN NOU FERICIT!
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

LA MULTI ANI! FETELE,SA VA DEA D-ZEU SANATATE,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!!UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!!!!!!!

NICOLE 33+ SI ALESSIA LUCIANA

Mergi la inceput

BINE ATI VENIT IN 2008!

mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput