Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!
Raspunsuri - Pagina 6
redai spune:
rhoneea te-am trecut si [pe tine pe listuta.
Eu sunt cam trista . maine pleaca sotul pentru o saptamana. raman singura acasa.Nu imi prea place.ma consolez numai ca nu trebuie sa gatesc si pot sa stau mai mult la calculator.![]()
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Acum sa va intreb ceva. Voi cum circulati cu masina cu piticii? Ma refer daca sunteti voi la volan. Unde puneti scoica? Eu o pun in fata cu spatele la directia de mers. Vi se pare ca nu este normal?
POZE
cristina85ss spune:
Eu scoica o tin mereu pe scaunele din spate cu spatele in directia de mers,in fata nu pot ptr ca am air-bag,daca masina ce o conduci nu are air-bag sau daca stii si poti sa-l dezactivezi atunci se poate pune bebele si pe scaunul sin fata,spun eu..
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
rhoneea spune:
Eu il pun normal in spate.Mi-am luat si o oglinda speciala sa-l vad.Din cate stiam eu e interzis pe scaunul din fata.Ma rog dar voi daca ii puneti in fata cum puneti centura? pentru ca ei sunt cu fata la scaun,la directia de mers.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
MissJJ spune:
Aici e corect sa pui in spate cu spatele la sensul de mers daca bebe e mic cand creste mai marisor si schimbi scaunul sta cu fata. Si aici sunt oglinzi speciale de cumparat sa il vezi pe bebe. Acuma maj masinilor sunt cu airbag si nu am vazut scaunele cu bebe mic pe scaunele din fata. De la anul vrem sa luam si noi masina ca o sa am doi bebeii si cam greu de mers pe jos la shopping si la alte activitati asa ca tre sa imi iau inima in dinti si sa sterg praful de pe permis sa il schimb cu unul british si sa ma apuc de condus cu doi bebeii dupa mine. Uhh ce emotii am de cand nu am mai condus.
Bun venit fetele noi.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
elamia spune:
Ma trec si eu pe lista:DN 29.09.1981........si bebe Dylan:4 martie 2007.
Eu foloseam pt crampe si colici ceai de chimen sau Ovol(nu stiu insa daca in Rom este asa ceva).
Am uitat..........salut mamicile noi venite si pe bebeii lor.
Mihaela si bebe Dylan.
MissJJ spune:
Lore nasol ca pleaca sotul te cred ca e greu singurica. 
Fata mea ma omoara cu trezitul dim la 6 azi s-a trezit la 6 jumate m-am dus i-am dus lapte si zic o mai las in pat ca sa stie ca nu ne trezim inca si ea are o boala cu bagatul degetelor in gura pana la cot si mai e si tare sensibila cu vomatul. Si normal a zugravit tot patul si pijamalele si mutuneii din pat tot.
Ma termina copilul asta cu vomatul mereu tre sa am cate doua seturi de haine de schimb cu mine ca mi-a facut faze din astea si pe metrou si peste tot si de obicei face cand e mai greu pt mine sa o schimb sau suntem undeva aglomerat si nu am cum ajunge la un baby change.
Si miercuri merg cu ea la medic pt ca prima oara in viata ei s-a iritat f tare jos si am fost la farmacie si mi-a dat ceva crema dar a zis sa merg si la medic ss nu fie ceva infectie sau ceva. Is curioasa ce imi zice medicul ca nu am schimbat nimic in dieta sau ceva ca sa zic ca e din cauza asta. Chiar nu pot sa imi dau seama ca nu a fost copil sensibil la din astea niciodata nu a fost iritata.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
lixa spune:
Buna mamici si burtici,
Ne inscriem si noi pe listuta:
DN 18.11.1983, UM 08.03.2007, DPN 13.12.2007
Pupici la toata lumea 
Alexandra
36+ si
Catalin
redai spune:
Mada scumpa,imi pare rau pentru ce are pitica ta la funduletz.Tu o dai cu ceva dupa fiecare schimbat? Eu am noroc ca aici la Cluj se face o crema in farmacie. Petrini se numeste.Am incercat inainte cele mai cele creme posibile. Am dat o gramada de bani pe ele si toate l-au iritat pana am zis sa o incerc si pe asta. E extrem de ieftina si se pare ca asta ii merge.
Acum a plecat sotul. tare suparata mai sunt. nu imi place cand pleaca la drum lung si nu imi place ca am ramas singura.De obicei venea fratele meu si statea cu mine , dar acum este intr-un turneu si am ramas singurica. noroc ca am un barbatel in casa.![]()
POZE