Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Cristina ms de complimente. Ma faci sa rosesc.![]()
Lore chiar daca se decaleaza programul nu e pb nu va fi la fel mereu dar daca incerci vezi si dupa orele lui de nanitz si cand ii e fomitza in genere, mai ales daca ii dai si papitza poti sa ii faci program trebuie doar sa fii atenta cand i se face foame cam cat mananca si in fct de aia poti adapta programul. La noi programul asat cu 7-11-15-19-23 a mers f bine si acum tot cam la 4 ore papa numai ca acuma e mai flexibil ca na papa si mancare uneori vrea mancarea uneori nu si in fct de asta papa si laptele la ore diferite ca ea nu prea se omoara cu papa ci cu laptele daca nu este lapte prefera sa moara de foame.
Pt colici noi aici am folosit cu succes Infacol niste picaturi care i le dadeam inainte de fiecare masa si nu am avut pb mai deloc. Acuma sa vedem cum va fi la baby 2.
Bun venit fetelor noi!

Fug sa mai dereticesc prin casa acuma dim cat sta ata mai cumintzica si se joaca. Revin mai incolo.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
redai spune:
ma gandersc ca deja suntem mai multicele sa facemo listuta si de inceput. sa ne scriem numele, data nasterii si numele copulului si data nasterii lui. sau cum vreti si voi. Astept propuneri daca sunteti deacord.
de ex:
redai (Lore) DN: 03.02.1985 cu
David Vlad DN 18.07.2007
La gravidute trecem UM si data nasterii. Ce ziceti?
Lore, mamicutza lui David
POZE
alinushca spune:
quote:
Originally posted by AndraBB
Buna fetelor! Eu am doar 20 d ani...si sunt insarcinata in 9 saptamani... Desi citesc subiectele de pe forum de cand am aflat ca sunt insarcinata, pana acum m-am simtit aiurea fost sa scriu pe vreunul dintre ele tocmai pt k am o varsta asa de mica insa astazi knd am vazut subiectul cu "mamici tinere" m-am bucurat foarte tare pentru k simt nevoia sa impartasesc si sa vb cu cineva mai aproape de varsta mea aceasta experienta iar prietenele mele nici macar nu se gandesc la asa cva deokmdata. Sper sa imi impartasiti din experienta voastra din timpul sarcinii si cam c lucruri mai importante ar trebui sa stiu...
Va multumesc pt k mi-ati citit mesajul si va pup
Andra, eu am 2 colege care au nascut tinerele tinerele doi baietei absolut superbi dupa care se topeste toata lumea. Cred ca le-a faost mai greu sa se descurce, acand in vedere ca inca nu aveau o "situatie" in viata rezolvata, dar cu sprijin din partea familiei toata lumea a fost fericita si multumita. Si-au continuat apoi studiile, si-au gasit un locsor al lor si au si niste bebei frumosi alaturi. Eu le invidiez! Si sper sa ma alatur curand!
MissJJ spune:
Eu sunt de acord cu listutza. Poti modifica tu in primul mesaj si scrii la fiecare ce si cum. DN a mea: 12.10.1982. DN Arianna Raisa 21.08.2006.
Si la mine UM pt
a fost 21 sept 2007 si DPN-ul e cam 5 iulie 2008.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
redai spune:
alinushca imi pare rau ca ai pierdut pe bebele tau. Eu din fericire am dus sarcina la termen , desi am avut si eu probleme. Era sa pierd si eu, am avut sangerari,dar am facut tratament si am nascut natural la 38 de saptamani .
Sunt una din putinele persoane norocoase care are un sot de milioane. El castiga foarte bine si de aceea eu ma dedic numai copilului. Voi incepe sa muncesc si eu cand va fi momentul potrivit. Avem in plan sa deschidem eventual o mica afacere, de care sa ma ocup numai eu.
Poze daca vrei sa vedeti le gasiti la semnatura. Sunt mai multe si cu bebe si cu mine...
POZE
cristina85ss spune:
Fetelor ma treceti si pe mine pe listuza?
cristina85ss (Cristina) 17.10.1985 +
Giulia DN 21.09.2007
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
Fetelor am greit mesajul
,sunt nascuta in 17.01.1985, nu in 17.10...scuze
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
deeapui spune:
Si eu, si eu!!! Eu acum am 25, dar pe Alex l-am avut la 23, si acum mai asteptam un sufletel mic.
Mie mi se pare ideal sa ai copil la 22-23, fiindca esti tanara, corpul este sanatos deci ii va oferi copilului toate cele necesare, te refaci mai repede dupa nastere, si in plus ai mult mai multa rabdare cu el..asa vad eu lucrurile..adica astea au fost unele din motivele pt care am vrut sa fac bebe cat mai tanara posibil. Principalul motiv insa a fost ca sunt moarta dupa copii. Si sunt ft mandra ca voi fi inca tanara cand copii mei vor avea 18 sau 20 de ani, si de aceea sper sa ne intelegem ft bine, si acea prapastie dintre generatii sa nu fie prea mare.
Deea
13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
redai spune:
deeapui bine ai venit. daca vrei si pe listutza... astept datele.
Cristina scumpa,
de nu am modificat... Numai numele tau il vad :))))))![]()
POZE
rhoneea spune:
Intram si noi in club
Rhoneea(Irina-Rhoneea)-DN:14.08.1987 si
Pierre-Sebastien 05.06.2007 .Sebastien este nascut la 40 de saptamani(dupa calculele mele 39 si 2 zile),deci nu stiu exact iar pentru asta sa-mi fie rusine,insa la eco scria.DPN-06.06.2007.Nascut prin cezariana cu 3.800kg si 52 cm,dar pe fisa lui scrie 3.600 si 50 cm insa dr mi-a spus ca 3.800 si 52cm a avut cand s-a nascut.

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien