Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Bine ai venit Lixa. Sper sa treci pe la noi mai des.

Mada acum mi-am dat seeama ca nu am scris nimik despre vomat. dar ded ce isi baga manutele?Sau de ce se trezeste asha devreme? incearca sa o pui seara mai tarziu la somn.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lore o dau mereu cu ceva e o crema care mi-a recomandat-o si moasa si medicul de familie si e buan sudocrem se numeste aici. Si nu fac nici economie la crema si nici la pampers deci sincer nu stiu de la ce a facut asa iritatie si nu la funduletz ci la pasarica de aia vreau neaparat sa ajung la medic sa vad ce poate fi.
Cu vomatul sincer nu stiu de la ce are obiceiul asta de mica face asa medicul a zis ca nu are nimic deosebit ca e copil si asa fac unii copii. Is antrenata oricum dar e nasol ca o apuca vomatul in jeturi pe metrou sau mai stiu eu unde si tine o carpa sa nu zugraveasac peste tot apoi schimb-o ca e uda pana la piele sterge si carutul strange toate si le pune intr-o punga in timp ce metroul se misca si lumea se uita la mine ca la maimutza de la circ.
Cu trezitul asa dim nu stiu ce a apucat-o si am incercat si sa o culc mai tarziu cu toate ca e f greu ca ea efectiv dupa ora 7 pica din picioare de somn zici ca e teleghidata se impiedica din orice si se matzaie non stop, deci clar e obosita. Am mai citit in diverse carti si zice ca sa il lasi sa nu il bagi in seama si sa nu il scoti din pat decat la ora care trebuie normal sa se trezeasca am incercat si asta nu are nici un efect acuma nu stiu sincer, doarme bine noaptea nu ma plang dar dim ea la 6 6 si ceva e fresh si eu is chioara de somn si afara e inca bezna. Sper sa ii treaca faza asta ca sincer este extrem de obositor mai ales acuma ca is si gravida si cu greturi si cu somnolentza la greu si vremea urata si posomorata nu ma ajuta deloc.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Mada eu zic sa fugi atunci si la medic. Ai grija si cu pampersii. Al meu de exemplu pana de 3-4 zile nu a avut nimik de la pampers. la inceput am folosit numai de astia si dupa am trecut pe huggies. Saptamana trecuta am luat pampers pentru ca nu am gasit huggies la mag la care am fost si mi-a facut si el o iritatie. E adevarat ca nu mare. Am fugit si am luat huggies si a trecut. cine stie ce produse folosesc si astia sa le faca. poate in unele pun o concentratie mai mare iar in altele nu.sau ar mai fi posibilitatea sa nu fi pus manuta singura acolo si sa fi fost murdara si sa fi facut o infectie. Poate se trezeste si de la asta,cine stie cat o deranjeaza de tare. Inca e destul de mica sa pota spune.

mergi la medic si zi-mi si mie ce ai rezolvat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Redai, multumesc pt primire. Si stai linistita ca te descurci tu si singurica..vorba ta, mai profiti putin de timpul petrecut doar cu puiul tau.

Datele mele sunt urmatoarele:
Andreea (DN 04.01.1982) mami de Alex (27.10.2005) si gravi cu bebe2(UM 12.08.2007, DPN 16.05.2008)

Deea14+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Lore uite la faza cu pusul mainii nu m-am gandit s-ar putea si asta ca nici nu am schimbat pampersii in ultima vreme sau ceva. Si noi am trecut prin toate marcile de pampersi dar dintr-un sg motiv a mea cand face treaba mare nu stiu cum da reuseste sa se manjeasca pana pe spate nu conteaza ca e proaspat schimbata sau ceva si uite asa am trecut prin toata gama de pampersi de pe piata. Acuma folosim pampers maxi 4+ sunt asa si asa ce imi place ca nu se fac mari in fatza de la un sg pishu cum am patit cu huggies. Bine acuma difera si de la tara la tara cum sunt facuti. Si cu servetele umede am avut tot felul de peripetii am ramas pana la urma la cele de la huggies cu aloe vera care curata ca apa si nu ramane pielea unsa. Si mi se par si mai mari ca dimensiune fatza de restul.
De la farmacie mi-a dat ceva crema sa o dau vad ca s-a mai retras dar a zis si tanti farmacista ca sa merg neaparat la medic sa nu fie ceva infectie sa se extinda si spre interior, asa ca asteptam sa mergem maine la medic sa vedem ce ne zice.
Cu trezitul dim am mai avut pb si cand nu era bolnava dar au fost numai faze trecatoare da acuma vad ca insista sa dea trezirea in fiecare dim la ora 6. La asta nu am gasit solutie inca oricat de tarziu am culcat-o ea la 6 e in picioare.
Si avem iarasi pb cu mancatul ca la varsta ei ar trebui sa pape 3 mese pe zi ea abia papa doua si alea cu mofturi. Si nu pot sa o fortez de nici o culoare ca ea e tare sensibila si gata vomita la orice tentativa mai fortata de a papa. Bine ma tot consolez cu gandul ca la un moment dat trebuie sa pape si mancare nu o sa traiasca cu lapte toata viata. Laptele care il dau acuma e tot praf pt ca daca ea nu papa bine ala de vaca e prea slab pt ea nu ii tine de foame si asta praf e bun pana la 24 de luni. Pana si mama ma critica de acasa eii nu ii dasi tu la copil mancare de aia nu stie sa pape cum trebuie si a venit aici si s-a batut ea cu fata timp de 3 sapt si a ajuns la concluzia mea ca nu o pot forta daca ea nu vrea si gata si ca laptele este preferat mancarii. Si culmea ca nu e slaba sau ceva e f grasunica activa si happy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Mada,imi pare rau pt fetita ta,sper sa-i treaca la fundulet si cu vomatul.Sa stii ca si Dylan de cand s-a schimbat ceasul se trezea pe la 6,6 si ceva,dar de vreo 2 zile si-a revenit si se trezeste mai tarziu,7 si ceva.Poate inca nu s-a acomodat dupa ora cea noua.Eu folosesc o crema tare buna pt fundulet,e cu oxid de zinc,dar dupa cum zicea si Redai poate fi si de la pampers.

Redai stiu cum e sa fi singura.....e nasol rau de tot,dar incearca sa te joci cat mai mult cu cel mic,sa-ti ocupi timpul si asa va trece mai repede pana vine sotul tau.

Pupici la mamici, bebei si burtici.

Mihaela,mamica de Dylan.

Mergi la inceput

Mie nu imi plac servetelele de la huggies. le folosesc pe cele de la nivea sensitive fara miros. usnt super, nu sunt tare ude si sunt foarte moi.

POZE

Mergi la inceput

Salut fetelor.

Noi am fost la mall in seara asta. Mie nu imi place.Am descoperit de ce nu mananca bine puiul meu.Cum are deja peste 4 luni am zis sa ii cumpar si niste borcanele.Cum am auzit atea chestii rele despre nestle am luat un borcanel de la Hipp. I-am pregatit la pitic laptele si nu a vrut sa mi-l manance nicicum. Asha ca am trecut la piure, ca l-a mancat cu pofta mare. era instare sa imi manance toata linguritza.Asha am ajuns la concluzia ca piciului meu nu-i place laptele. dar ce sa fac daca nu il pot schimba. ceva mai bun pentru el decat asta nu este. maine o sa merg la medic cu el sa vedem ce putem face.El trebuia sa aiba deja peste 7 kg, si a crescut in ultima luna numai 500 gr.Sa vedem ce ii putem face sa ia mai bine in greutate.

el este binisor la greutatea lui (6600), dar nu cat ar trebui.

POZE

Mergi la inceput

Buna fetele!

Mihaela multumim speram sa nu fie nimic grav!
Ieri fata mi-a vomat de doua ori o data dim dupa lapte si apoi noaptea pe la vreo 11 si ceva s-a trezit plangand si a vomat saracutza de numa. Acuma vad ca e cat d ecat ok oricum ne pregatim acuma dim de mers la gimnastica, ca am lipsit deja o data si am platit pt 10 sedinte asa ca sper sa ajungem la toate de acum inainte. Si cand venim ne punem la nani rapid si apoi fuga la medic ca pe la 3 fara tre sa fim acolo.
Sa vad ce ne zice speram sa fie ok.
Pupici si ne auzim mai pe dupa amiaza!

Mergi la inceput

Mada sa de a Domnu sa fie bine, sa va dea un tratament care sa o faca sa-i treaca.

POZE

Mergi la inceput