Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!
Raspunsuri - Pagina 4
crissintibun spune:
Mada,felicitari!Te admir cum te-ai descurcat singura,si la mine sotul lucreaza mult si are un orar imposibil uneori ,dar o data de 2 ori pe saptamana mai vine mama si sta cu fetita si mai putem iesi si noi doi din casa cateva ore.Si mi-ar fi fost f greu sa ma descurc fara aceste mici escapade. Esti un exemplu pt tinerele mamici.Mi-a prins f bine sa citesc cum ai explicat in legatura cu educatia bebelusilor.Ami a mea primeste numai papa de la san k am suficient si e f greu sa o obisnuiesc cu un program fix ,oricum pana acum doarme destul de bine noaptea ,mai putin cand o apuca colicile si sta si 4 -5 ore treaza si nu mai stiu ce sa ii fac
.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
cristina, incearca sa tii bebele la tine pe burtica! la noi merge. plus ca ii dau Baby Drink si Bonisan (pt colici)
eu sunt foarte norocoasa, o am pe mama langa mine, de multe ori sta ea cu fetita si noi iesim in oras iar sotzu' si-a luat o luna concediu. oricum prima saptamana acasa a fost ffff greaaaaaa.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
crissintibun spune:
BB,ma bucur sa te regasesc aici
.Tinutul pe burtica functioneaza numai cand nu sunt crizele serioase adica ziua ,cand am observat ca o doare mai putin.Noaptea mai mult o enervez daca incerc sa o pun pe burtica si noaptea mi-ar conveni k e mai comod si pt mine sa stau intinsa.Eu ii dau Bonisan ,ceai mi-a recomandat pediatra mai rarut daca vreau sa nu o invat cu biberonul ,iar cu lingurita pana reusesti sa ii dai cat sa-si faca efectul
.
Multi pupici lui Iasminel de la Ami

Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
cristina pupici inapoi de la noi doua pt voi!! eu pana acuma i-am dat si cu biberonul (completare lapte praf si ceai) si de la san tragea de numa'. deci nu la toti bebei e la fel. a mea accepta ambele variante...![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
redai spune:
AndraBB eu am facut 2 ani jumate de asistenta sociala si am renuntat. Am stat 1 an asha si acum m-am inscris la management la distanta.Acum sa vedem cum o sa fac. il voi lasa pe pici la soacra -mea.
Sarcina usoara iti doresc.si bine ai venit preintre mamicutzale tinere.
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Mada mersi mult de sfaturi.Voi incerca sa ii dau sa pape dupa program dar chestia e ca daca adoarme i se decaleaza orele de masa, sau daca ii dau iar cand ar trebui nu mai mananca.
Eu a trebuit sa incep diversificarea mult mai repede. Am , si am avut niste probleme cu el. L-am alaptat( muls si dat cu sticla) pana la 1 luna jumate si am vrut sa ii dau formula si a facut alergie la proteinele din laptele de vaca.era sa moara. Am ramas fara lapte. Ii dau un lapte praf foarte scump , care nu are urme de proteine din laptele de vaca, este facut din colagen de porc.Dupa toate astea, si stat in spital ne-am trezit dupa o luna ca are reflux gastric, nu ar fi fost o problema foarte mare pentru inceput, dar nu imi lua nici in greutate. Asha ca, neavand alta solutie, nu aveam cu ce lapte sa il schimb a trebuit sa incepem cu suculetul si de 2 saptamani cu supica. ma bucur macar ca a inceput sa mai ia in greutate. nu a luat cum trebuie , dar nu este nici sub limita.
Peste toate astea ne-am trezit si cu o dermatita atopica.A luat de la mine partea cu sanatatea, eu sunt multialergica si am si dermatita atopica.Dar ce sa fac? Este greu cu astfel de alergii, dar nu este de murit.
POZE
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor,ma primiti si pe mine? 
Ma numesc Cristina,sunt o mamica de 22 ani cu o printesa de doar doua luni ( ce le implinim abia miercuri).M-am casatorit la 20 de ani cu un italian,prea tanara insa fericita
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
redai spune:
mada intre mine si sotul este diferenta de aproape 11 ani. Asha ca stai la coada![]()
.
crissintibun sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.De ce ai facut cezariana?
bb_yasmi Cum ai renuntat la alaptat? Dintr-o data? Si de ce?Oricum pentru crampe eu am folosit Baby drink si calma baby.
POZE
redai spune:
Cristina
bine ai venit. Si eu sunt din 85. ce conteaza ca esti prea tanara? Eu am locuit cu actualul sot de la 19 ani. Ne-am casatorit cand aveam 21, dar tot sunt fericita.Sa-ti traiasca printesa.
POZE
alinushca spune:
Redai, si eu ma bucur ca ai deschis subiectul asta. Si eu vroiam sa fiu o mamica tanara. Si mi-ar fi placut sa intru aici la subiectul asta, care intr-adevar lipsea de pe forum (i se simtea lipsa). Dar problema e ca sarcina pe care ar fi trebuit sa o duc la termen in Ianuarie anul viitor nu mai e, iar in Decembrie eu fac 25 de ani, asa ca am ratat ocazia ![]()
Mi se pare minunat ca esti o mamica tinara! Asa este cel mai frumos. Cand inca nu ai trecut prin toate mizeriile vietii, cand esti inca proaspata si optimista si frumoasa si oferi ce este mai bun si mai frumos copilului, sotului, tie. Sa fii o mamica tanara mi se pare o ocazie minunata de a capata liniste interioara, multumire, bucurie dincolo de cuvinte, o atare maturitate pe care altii nu o ating nici dupa 30 de ani. Mi-as dori sa fie mai multe mamici ca tine! Ca dupa o varsta incep probleme cu a concepe si multe femei din pacate asteapta asteapta pana cand nu mai e nimic de asteptat si nu mai reusesc. Am o prietena care a ajuns la 40 de ani fara un copil tot asteptand barbatul potrivit, jobul potrivit, casa potrivita, masina potrivita, si este asa de singura si de trista si de neimplinita.
Ma bucur ca ai deschis subiectul!
Sa ne arati si poze cu minunea ta!