Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

AndraBB bine ai venit printre noi.trebuie sa scrii cat mai mult. primele mesage iti sunt moderate, primele 10, adica trebuie aprobate de un moderator.Adica iti vor aparea mai tarziu decat le scrii tu.Incearca sa scrii cat mai multe ca dupa aceea sa iti intre automat.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

elamia nu cred ca sunt sigurii ai nostrii (sotiori) care nu fac nimik. important e sa fie macar cu sufletul alaturi de noi.Eu cred ca incearca sa ma ajute, dar de multe ori ii este peste mana, iar eu fiind obosita daca nu face ceva bine mai si strig la el.Asha ca se punde la calculator si se joaca.

Acum de exemplu s-a trezit piciu si sta cu el in dormitor sa mai pot intra si eu putin pe forum.

POZE

Mergi la inceput

Mada am vazut ca i-ai facut program fetei mai mairi.Eu tot incerc sa ii fac un program puiului meu, dar de multe ori cand e ora de masa el doarme. Sau adoarme inainte cu 30 mmin inainte de masa. Ce sa fac? Sa-l trezesc?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

he he..nici sotul meu nu exceleaza la capitolul stat cu copilul care plange...sper mai tarziu cd gangureste, zambeste sa fie mai interesant..
mai sta cu el juma de ora..si a==vine la mine..nu tre sa manance?:)
DAR MA BUCUR CA doarme cu el jumate de noapte, sa ma odihnesc si eu ca lumea, ca altfel ii aus toate scancetele lui bebe si nu dorm bine.
eu nu sunt asa tinerica, dar si eu am lasata cariera inca neterminata ca sa-l fac pe bebe, tocmai datorita varstei..29.
va pup fetele tinerelele..eu n-as fi avut curajul vostru.in primul rand pt ca nu aveam conditii.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

victo draga. Bine ai venit pe la noi.. Eu am facut copilul tocmai pentru ca am toate conditiile. Numai facultatea nu este gata.casa avem, masina,casa este amenajata (cu mici exeptii). Si am zis ca ce sa mai astept?Era singurul lucru care lipsea din viata noastra de cuplu.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraBB spune:

redai, u nu te-ai mai dus la fac dupa c ai nascut? eu deokmdata sunt anul 2 si sper macar sa reusesc sa termin anul asta, adica in sesiunea de iarna o sa ma pot prezenta la examene insa in iunie o sa-mi fie mai greu pentru ca DPN este 18-19 iunie 2008, iar eu am sesiune exact in iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by redai

Mada am vazut ca i-ai facut program fetei mai mairi.Eu tot incerc sa ii fac un program puiului meu, dar de multe ori cand e ora de masa el doarme. Sau adoarme inainte cu 30 mmin inainte de masa. Ce sa fac? Sa-l trezesc?

POZE

Lore da i-am facut program inca de la 2 sapt. Regula nr unu: nu am trezit-o niciodata sa ii dau sa pape daca a adormit fara sa pape, cand ii e foame se trezeste ea singurica. Programul la noi a fost papa la 7-11-15-19-23 asta era programul ca eu nu am vaut destul lapte pt ea asa ca ea de la inceput papa combinat si apoi dupa vreo luna numai formula. I-am urmarit si programul ei si cand nu mai putea si vedeam ca ii e somn seara cu jumate de ora inainte faceam baitza cremuit pijamalutze si pus in patutzul ei si nani. Nu leganat nu din astea ca se obisnuieste si apoi greu se mai dezavata.
Stateam cu ea daca plangea ii vorbeam ii ziceam ca trebuie sa faca nani o mai mangaiam si adormea pana la urma singurica.
La inceput cand era mica mica stingerea era la 23 apoi la 22 apoi 21 si apoi 19 si acuma ea la 6 jumate face baitza si la 7 e in patutz ultimul biberon si nanitz.
In genere formula papa la cate 4 ore. Diversificarea te sfatuiesc sa incepi la 6 luni, la ea a papat putin si apoi completat lapte ca nu manca destul al o sg masa, ea de mica a fost mofturoasa si de aia la noi diversificarea nu a mers conform planului plus cateva gripe nasoale si raceli dese si totul a mers aiurea. Acuma papa dar tot prefera laptele. Inca ne mai chinuim cu papa dar oricum si acum are program, am observat ca daca i-am facut program si in acelasi timp am observat cand ii este somn si imediat ce apar semnele am pus-o la nani totul a fost ok. Nu am cedat la santaj si mofturele si doarme bine si acuma singura in camera ei fara probleme, ora de nani e sfanta chiar daca nu vrea sa faca nani stins lumina spus somn usor pupici si plecat din camera daca plange sau protesteaza revin repet ce am de zis si tot asa si invata.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Eu am avut si am noroc cu Florin ca eu de la inceput i-am zis ok si eu vreau bebe, eu ca vroiam sa fiu mamica tanara el ca deja zicea ca imbatraneste si cand o sa mai fie si el tatic, sunt 6 ani diferentza intre noi, dar regula e suntem doi facem toate in doi, tu muncesti ziua la munca eu muncesc destul acasa, bebe curatenie, rufe , mancare etc nu e usor mai ales ca daca el munceste dim pana seara tot eu tre sa rezolv si facturi banca si alte asemenea. Si asa am facut jumi juma de cate ori am putut. Eu am fost si sunt f sincera am ceva sa zic zic in fatza iti conine bine nu nu si asa am facut si cu el de cand l-am cunoscut, i-am zis exact ce vreau si ce planuri am si ne-am potrivit la planuri si acuma facem si bebe 2.
Legat de cariera eu am lasat doua facultati balta si parintii cam dezamagiti, ca na eu eram copil model nota 10 mereu premiul intai fara pb, si am fugit in Uk cand am avut ocazia si in ciuda tuturor care au zis vai nu ai sa faci nimic etc m-am descurcat si acum am o familie frumoasa care acusi o sa aiba un nou membru si apoi ma pot ocupa de 10 facultati si cariera pt ca aici se poate. Imi e greu cand stiu ca toti au terminat facultatea si eu nu, vreau sa o termin pe aia din ro la distanta daca tot am inceput-o si apoi sa vad ce fac aici ceva de calificare sa ma pot angaja ca ce e facut in ro aici e cam 0/4. Cu toate ca unii zic ca e ce ai realizat nu ai scoala terminata nimic eu zic ca am realizat destule dat fiind ca am fost singura si fara nici un ajutor. Sunt aici de 4 ani acusi si sunt f fericita avem o casutza stam singurei, cu chirie inca ca aici asa e vrem sa ne luam si masina la anul si apoi sa strangem si bani de o ipoteca sa avem cu adevarat casa noastra. Incet, incet le vom realiza pe toate zic eu ca timp este.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Am intrat sa ma inscriu si eu in club.Am 23 de ani si o fetita Amalia Maria ,care joi a implinit o luna.Chiar acum scriu cu o mana pt k are colici si chiar daca e aproape adormita vrea numai in brate.
Redai,felicitari pt ideea topicului.Era nevoie de asa ceva.Ziceai ceva de facultate neterminata ,asa e si la mine:anul asta l-am intrerupt pt a putea fi alaturi de comoara mea.Daca ai mei cat eram gravi mi-au mai scos okii pe tema asta ,dupa ce si-au vazut nepoata si-au dat seama k e normal k in primul ei an de viata sa ma dedic numai ei.Eu sunt la Medicina Generala,tu la ce fac esti?
Sunt f fericita k am ales sa fiu mama la aceasta varsta si am vazut deja o parte din avantaje:o sarcina si o refacere dupa nastere super usoare.Deja imi e un dor de burtik si visez la o noua sarcina ,pacat k din cauza k am facut cezariana va trebui sa astept putin mai mult decat mi-as fi dorit eu.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi nu avem vesti prea bune: de azi am renuntat la alaptat si bebe are crampe la burtik se chinuie sa dea cate un partz....aveti vreo solutie????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput