Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Mada te inteleg perfect. Si sotul meu este plecat la serviciu de dimineata pana seara.Doar trebuie sa aduca cineva banii in casa . Eu nu am lucrat nici o zi. Este greu cu piticii,dar cand sunt foarte obosita si el imi da un zambet sau o gangureala , nu stiu de unde, parca mai primesc un pic de putere.

Sotul ma ajuta cat poate, cand se intoarce acasa. Sambata e zi de curatenie mare, el o face mai mult.

E foarte bine ca ai intrat aici.Chiar daca ai implinit 25 de ani. Sper sa ne mai inmultim, pentru ca am vazut ca majoritatea mamicilor sunt mai maricele decat noi

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

bb_yasmi
Am vazut ca i intrebat pe undeva daca sa folosesti termometul pentru kk. In nici un caz.Da dependenta. Incearca sa ii dai cate un pic de ceai de musetyel, nu ii face rau, cam 20-30 ml pe zi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

eu am 25 de ani si sunt insarcinata cu cea de-a 2 fetita deja,dar nu imi pare rau stiu ca acum sunt mult mai rabdatoare ,si stiu ca va fii mult mai bine si pt ele,nu imi pare rau nici o secunda ca am fost harnicuta,acum mai am putin pana o voi tine in brate pe ce-a de-a 2 si sper sa o pot face imediat ce nasc ca tare suparata am fost cu prima ca era la terapie intensiva si nu o puteam atinge,lua in brate , 2 saptamani am fost despartite dar mi sau parut secole,a fost groaznic dar stiu ca DOAMNE DOAMNE acum ma va ajuta si vom fii bine.
multa sanatate va doresc

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 24sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraBB spune:

Buna fetelor! Eu am doar 20 d ani...si sunt insarcinata in 9 saptamani... Desi citesc subiectele de pe forum de cand am aflat ca sunt insarcinata, pana acum m-am simtit aiurea fost sa scriu pe vreunul dintre ele tocmai pt k am o varsta asa de mica insa astazi knd am vazut subiectul cu "mamici tinere" m-am bucurat foarte tare pentru k simt nevoia sa impartasesc si sa vb cu cineva mai aproape de varsta mea aceasta experienta iar prietenele mele nici macar nu se gandesc la asa cva deokmdata. Sper sa imi impartasiti din experienta voastra din timpul sarcinii si cam c lucruri mai importante ar trebui sa stiu...
Va multumesc pt k mi-ati citit mesajul si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Si pe mine ma ajuta Florin de la inceput m-a ajutat a stat mai intai o sapt acasa sa ma refac eu cat de cat ca am avut si ceva cusaturi si eram si ca picata din luna prima sapt nimic nu tineam minte eram undeva pe un nor. Apoi facea cu randul cate 4 ore el de la 12 la 4 dim si apoi eu de la 4 pana venea el a doua zi acasa ca plangea fata si nu vroia sa doarma, apoi i-am facut program de masa si s-a reglat si cu somnicul. Si acuma ma ajuta ca am greturi si nu suport nici un fel de miros mai ales de mancare si cumpara el de papa si spala el in bucatarie ce ramane seara cand vine de la servici, eu ma ocup numai de fata si de rufe curatenie cat pot face daca ma simt bine si nu imi e prea rau. Si acuma daca se trezeste fata seara ori facem cu randul pri se duce el ca o aude mai rapid eu is tare obosita si parca nu mai aud nimic nu vad decat perna si patul, ca na is la inceput de sarcina si is cam somnoroasa si obosita mereu.
Flori tinem pumnii sa fie ok de data asta si sa nu fie pb cu fetitza. Pupici!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by redai

bb_yasmi
Am vazut ca i intrebat pe undeva daca sa folosesti termometul pentru kk. In nici un caz.Da dependenta. Incearca sa ii dai cate un pic de ceai de musetyel, nu ii face rau, cam 20-30 ml pe zi

POZE

s-a rezolvat pb. pe cand pregateam supozitoru' a venit surpriza: kk . a dat rezultate ceaiul de musetel, dar i-am dat cam 50 ml! si pe parcursul zilei ii dau cam 100 ml pe langa baby drink.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Buna fetelor!Hopa vin si eu daca ma primiti.Eu sunt o mamica de 26 de ani,dar pe Dylan l-am avut la 25.La fel ca si celelalte fete mi-am dorit si eu sa fiu o mamica tanara,sa pot fi prietena cu copilul meu.Nu am regretat nici o clipa,chiar daca sunt departe de fam si mie greu fara ajutor,dar cand il vad pe Dylan cum face progrese imi da putere.

Mihaela,mamica de Dylan(4 martie 2007)

Mergi la inceput

elamia bine ai venit printre mamicutele tinere

POZE

Mergi la inceput

Mada esti o norocoasa ca te ajuta astfel sotul.Eu dorm cu bebe in cealalta camera ca sa nu se trezeasca el. Ma ajuta mult la treburile casnice, dar sa schimbe un scutec, sa spele un biberon sau sa pregateasca un biberon, nici gand.Abia ramane cu bebe catodata cand trebuioe sa fug la magazin sa iau ceva.Si atunci trebuie sa fie binedispus copilul si sa se joace impreuna

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Redai am crezut ca doar sotul meu e asa,dar ma bucur ca mai are pereche,m-am mai linistit

Mihaela,mamica de Dylan

Mergi la inceput