Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ma numesc adriana sunt nascuta pe 02.11.1981, razvan pe 01.11.2004.suntem 2 scorpioni si ne ciondanim toata ziua.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramy scumpa,asha impuls imi dai si tu.... deci asta ma asteapta si pe mine? Tot rac e si al meu, iar cat imi plac mie hainele, cred ca ma mosteneste, de pe acuma ii place sa stea in oglinda.macar bine ca e baiat

Noi am fost la o gramada de vizite de aceea nu am mai trecut pe aici. Copilul imi doarme de cateva zile. Numai acea noapte am avut-o cu probleme, se mai trezeste el , dar numai daca ii trebuie noaptea suzeta.La aproape 5 luni (pe 18 o sa facem) imi doarme de la 23 la 9 dimineata.uneori se mai trezeste la 7 sa manance dar nu in fiecare zi.
Adriana te trec si pe tine pe listuta.ZSi sa treci mai des pe la noi

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mada,pai si eu sa inteleg ca si al meu e in perioada dintisorilor?Ei bine,gingia de jos e putin umflata unde sunt cei doi dintisori si e alb putin,daca ma musca de barbie sau deget,o face cu o putere incredibila,ud la gurita e non-stop exceptand cand face nani,tot ce prinde baga in gurita,si parca ar vrea sa devoreze,irascibil e si iata ca acum m-ai facut sa inteleg de ce,adik plange,un fel de plans fara lacrimi,ceva ce il deranjeaza...balutele ii curg intr-una,ca un canal e...dar totusi oare cat o mai dura...el e in stadiu asta de vreo 2 luni daca nu mai mult de pe la 3 luni juma cred.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salut ,am revenit si eu dupa ce am lipsit o perioada in care am fost f ocupata cu Botezul.Joi am increstinat-o si sambata ,1 decembrie a fost scaldatul.A iesit totul minunat ,am pus si poze la semnatura sa va puteti convinge si voi ce fetita cuminte si linistita a fost Ami la botez.
Ce e minunat e k i-au trecut colicile de joi nu am mai avut nici un episod si a dormit mai bine k niciodata.Citeam ce ati scris despre dintisori si ma gandesc ce o sa ne astepte in continuare.Trecem noi peste toate .

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Cris Amalia este o scumpica,bine ca ati scapat de colici. Incearca sa te bucuri cat mai poti pentru ca imediat incep dintisorii.
Adriana esti pe listuta si tu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Lore,deci sa incep sa cred k e posibil sa fi scapat de tot? Eu ma gandeam k e doar o minune trecatoare.Ce bine ar fi ...Tati e mai optimist k mine si deja s-a relaxat in privinta colicilor :nu crede sa se mai repete.
Chiar vroiam sa va intreb dak si voi ati patit ca dupa ce i-au mai trecut din colici sa pape mai putin si sa se satura mult mai repede k inainte?

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Rhoneea-TINETE BINE! Sotul meu tot rac este si cand a ajuns sa se imbrace singur saraca soacramea nu a mai avut cuvant in fata lui asa ca s-a imbracat numai cu ce a vrut el asa si ficamea daca se uda putin pe bluza se duce si se schimba fara sa stiu eu o vad doar schimbata si celelalte haine la cosu de rufe murdare. Eu iti spun rabdare de pe acum ca vei avea nevoie de ea.
Va pup.
Redai-asa am patit eu cu Teo a mea in continuu i-a curs gurita si ei sunt foarte agitati in perioada asta si nervosi dar eu am cam ajuns la capatul rabdarilor ca toata ziua numai eu sunt cu ea si cred ca si de asta. Eu am fost la stomato cu ea ca mi-a facut febra acum o saptamana si dr. ne-a zis ca-i prea mare sa-mi faca febra de la maselute si am bagat antibiotic in ea ...dar sa vezi ce a facut doamna de la farmacia de stomato. cu mine ca de ce i-am dat antibiotic fetii ca ea face febra de la maselute si credema ca mi-a venit sa pic din picioare ca eu nu prea sunt de acord cu antibioticele asa ca...a zis ca din contra are gingia tare ca are 2 ani si 5 luni si are dureri mai mari si de aceea face febra.
A mai zis sa am rabdare cu ea si sa o inteleg cai mai agitata da nu mai pot. In curand scapam si de asta si mos Nicolae ne aduce si batuta pai nu? Macar sa o tinem de sperietoare ca la Teo a mea nu i frica de nimic.
Va pupicesc pe toate si in curand o sa va trimit si poze da inca mai lucrez la ele . Daca vreti sa cititi Nasterea Teodorei in zi de sarbatoare o gasiti pe forum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

FELICITARI PENTRU CAPITOL!!!!!!!!!!!!!!!
Intru si eu in clubul vostru daca ma primiti bineinteles.
DN 12.12.1983
UM 29.03.2007
DPN 03.01.2008
Vad ca sunt multe mame tinerele pe aici , cum voi fi si eu, si imi doresc sa invat cat mai multe din experienta voastra.

35+Octi

Mergi la inceput

Asa se circula din cate stiu si eu dar pana la varsta de 6 luni a lui bebe

quote:
Originally posted by redai

Acum sa va intreb ceva. Voi cum circulati cu masina cu piticii? Ma refer daca sunteti voi la volan. Unde puneti scoica? Eu o pun in fata cu spatele la directia de mers. Vi se pare ca nu este normal?

POZE

35+Octi

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAA SI FFFFFFFFFFFFFF IMPORTANT CU AIRBAGURILE INCHISE

quote:
Originally posted by redai

Acum sa va intreb ceva. Voi cum circulati cu masina cu piticii? Ma refer daca sunteti voi la volan. Unde puneti scoica? Eu o pun in fata cu spatele la directia de mers. Vi se pare ca nu este normal?

POZE

35+Octi

Mergi la inceput