Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Si eu sunt noua pe aici da iti zic bine ai venit.
Daca esti graviduta sa nu citesti despre nasteri da? Nu toate sunt la fel .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Irina cam astea sunt semnele si a mea a fost asa vreo cateva luni pana au aparut primii dintisori aia de jos restul a durat mai putin da primii ne-au terminta.
Eu am probleme cu laptopul mi s-a stricat tastatura si mor am reusit sa conectez la laptop una normala de calc si vad ca pot scrie asa macar pana il repar laptopul.
Cristina faine pozele. Mai nu mai tin minte sincer noi pt colici i-am dat Infacol pana pe la 6 luni.
Bun venit fetele noi.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

cynthia sa imi zici te rog si ce astepti.baietel sau fetita.
Bine ai venit

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Acum am vazut ca e baitel.Scuze.dar sunt intr-o stare de obosaeala avansata.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor,iertati-ma daca nu prea particip la discutii insa sunt ocupata cu scoala,fetita,casa,sotul...stiti si voi cum este.
Noi suntem bine,Giulia creste ( am mai pus niste poze noi),iar eu ma lupt inca cu kg in plus chiar daca alaptez ( bineinteles incerc sa fiu atenta oricum)

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Buna fetelor!Am lipsit putin ca Dylan a fost bolnavior,dar acum e ok,insa cu laptele tot aceeasi problema,nu vrea sa-l beaNu mai stiu ce sa fac.Am fost la doctor ieri si a zis ca poate s-a scarbit de lapte cand a vomat si are nevoie de o perioada sa uite,sper sa fie asa.Acum o sa incerc sa-i dau branzica si iaurt.

Voi cum mai sunteti?Dar bebeii vostri?Vin sarbatorile si ati reusit sa va pregatiti?Cu curatenie,cadouri?Eu inca nu.Asa repede trece timpul ca de abia apuc sa fac cate ceva cu Dylan,ca numai dupa mine e.Sotul meu vine tarziu acasa si uite asa trece ziua.Bine ca in ian vin socrii mei si o sa am putin ajutor,mai ales ca tre sa ma intorc la munca.

Salut noile venite si va pupic pe toate!

Mihaela,mamica de Dylan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc ca m-ati trecut pe listuta.noi ne pregatim sa lustruim ghetutele.asteptam mosul sa vina.ne pregatim si de serbare la cresa.avem pe 20 si stim 2 cantece si o poezie.ne-am facut si analizele obligatorii.suntem in regula.suntem in calcule noi pentru al doilea bebe, desi ne e greu ca nu avem pe nimeni aproape.si sunt cam multe de luat in calcul.va doresc o seara minunata si sa va aduca mos nicolae tot ce va doriti.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

eu am reusit sa termin curatenia pentru sarbatori, cu ajutorul sotului.Cadourile de maine incepem sa le cumparam.Imi este si groaza de banii cheltuiti.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Redai-sotul meu nu mai are timp si de mine asa ca te invit pe tine ca vad ca esti harnica sa ma ajuti ca eu nu mai razbesc cu casa.
Daca nu vin la tine, da? Ma primesti? Iti fac sarmalele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

La noi a venit Mosul
Cat despre curatenie...mi-o lene de mor...mi-as dori sa dorm o luna incontinuu...
Ramyteo te rog vino la mine sa-mi faci sarmale.
Ieri am facut 6 lunisoare,suntem baiat mare gata de insuratoare...cine se ofera
Luni a fost Haloween aici iar Sebastien a avut un costumas Mickey Mouse....A fost frumos,el a ras cand a vazut un clovn,pe cand o pustoaica de 4 ani ,plangea in hohote,se speriase de clovn.
Am sa pun si pozici sa vedeti ce soricel grasun a fost

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput