Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!
Raspunsuri - Pagina 15
redai spune:
rhoneea feliitari pentri cele 6 luni.
ramy daca vii cu mancarea de sarbatori te astept cu drag.iti dau eu incredientele, numai sa le gatesti.casa e mare, poti veni linistita.
. Avem chiar si 2 patuturi pentru copii
Lore, mamicutza lui David
POZE
ramyteo spune:
Rhoneea-vin sa-ti fac sarmalee si iti dau si fata daca nu crezi ca diferenta e prea mare are 2 ani si 5 luni dar are grija de bb . Tinete bine daca o vrei ca ii plac doar hainele sic. O nora de asta te pune cu botu pe labe ca e atat de rea numai cum vrea ea ca de nu ah... vezi tu numa sa-ti creasca printu .
Va pupam si sa fiti sanatosi
crissintibun spune:
Salutari tuturor mamicilor si gravidutelor...va scriu cu Ami in brate k treb sa o tin la regurgitat..noi raportam o noapte superba in care am dormit de la 10 la 1 si de la 4 la 11 dimineata.Sunt f mandra de ea ca a fost asa cuminte ,parca a simtit k e o noapte speciala
.
Mada,multumim de aprecieri
.
Noi azi vrem sa iesim in sfarsit la plimbare k au trecut 11 zile de cand nu am mai fost
pt ca atunci cand am av vreme frumoasa am fost prinsi cu Botezul ,iar dupa a plouat incontinuu.
O zi minunata!
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
ramyteo spune:
Redai
Rhonea
La apel ce tot faceti? Cam greu va miscati voi sunteti tinere ar trebui sa fiti mai active nu ca si mine ca-s mai (batrana).
Redai -vin si la tine doar cum sa pot sa va las fara sarmale ca la mama acasa (banat). Ei ce zici? Apropo as pleca ca m-am cam saturat de Deva dar....
Crissintibun-sa-ti traiasca galusca si sa fiti sanatoase. Pupici
rhoneea spune:
Ramyteo..hai mama ca nu esti asa "batrana",doar esti in 82,si eu tot in 87
nascuta.
Ce-i fata ne facem cuscre?
Cu cat creste mieunila asta imi e tot mai greu sa ajung si pe la comp...
Vai da zau acum chiar mi-e pofta de sarmaloante....si nu am timp sa fac asa ceva
,dar ma conformez anu care vine prin primavara ajung eu si la mama acasa![]()
In rest ce sa mai graiesc...mieunila meu nu prea mai serveste somn si ma simt mult mai obosita decat in prima lui luna de viata...sper sa fie doar o perioada si sa trecem si peste asta.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
ramyteo spune:
Rhoneea-esti o mama fericita si te felicit pentru asta si sa-ti traiasca si bebele. Am vazut si pozele ai facut o chestie super misto. Ai fost o norocoasa si imi vine sa plang cand ma gandesc prin cate am trecut eu e o diferenta de la cer la pamant.
Apropo de cuscrit ti-o dau pe fata dar daca ai grija de ea si apoi (e o sclifosita se schimba foarte des si nu cu orice haina i-am cumparat niste hainute pentru sarbatori si ce crezi ca a mai vrut sa se dezbrace?)
Incerc sa vad cum pot sa-mi fac si eu album ca
asaq imi vine sa fac ca nu reusesc dar ma straduiesc eu cumva sunt pozele mari si nu mi le primeste.
Celelalte ce faceti hai mai cu viata!
Va pupicesc bebeii si burticile daca sunt.
ramyteo spune:
Redai - as veni dar e cam departe... Apropo ficamea e cam fitoasa ca noi stam in ap. cu 2 camere si pana nu demult dormeam cu ea in camera mica iar acum nu-i mai place si daca o ducem cand doarme se trezeste si fuge in camera mare ca zice ca patu ala ii "ulat" si nu avem ce-i face. Patutul nu l-am prea folosit si ii impachetat in dulap dar cand il vede vrea sa doarma in el si se culca nu zice nu dar pana se satura de el si apoi iar il bag in dulap.
Auzi nu mai bine vi tu?
Pupici
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry da nu prea apuc sa scriu, suntem stresati cu plecatul in ro facem pachete bagaje etc spal haine triez ce si cum sortez hainele fetei mai avem de facut si niste cumparaturi banii s-au cam dus ca la cate ch am avut.
Asa ca is all over the place.
Ma simt putin mai binisor cu greturile nu excelent dar oricum se pare ca incet ibcet imi revin, sper oricum...
Ramyteo ce nu mergei pe www.webshots.com sa iti faci album? Si apoi pui link-ul la semnatura si gata.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Mada- am deschis si ce mai trebuie sa fac ca nu reusesc sa-mi bag de pe cd pozele sunt mai
. Daca poti dami niste detalii daca nu am sa mai incarc. Te pup