Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.si eu sunt o mamica tanara.am 26 si il am pe razvan de 3 ani.am ramas gravida la 22 si putin si am nascut cu o zi inainte de a face 23.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna eu sunt Ramona am 25 de ani in 3 februarie implinesc 26. Teodora-Maria e fetita mea nascuta la data de 29 iunie2005. Sotul meu este Tiberiu si e nascut la data de 19 iulie 1974.
Daca vreti sa mai stiti ceva sa-mi spuneti.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Lore da de ce mergeti la ortoped?Ce s-a intamplat?
Cat despre dintisorii cum iti dai seama ca ei sunt,al meu de vreo doua luni are cei doi de jos umflati dar nici ca vor ca vor sa apara.Tu cum stii??

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Apropo de dintisori eu am ajuns sa ma duc cu Teo la stomatologie ca dr. noastra a zis ca e prea mare sa mai faca febra si diarie. Saptmana trecuta tot in febra a tinuto seara de seara si m-am inervat ca ii dadusem doua antibiotice ospamox de 250 si dupaia augumentin bis si degeaba . M-am dus cu ea si a zis ca dr. mea e cam dusa ca fata imi face febra dela maselute ce-i drept avea doar un coltisor de doua saptamani si azis ca nu trebuia sa-i dau fetei antibiotic dar daca dr. de familie asa a zis... E foarte agitata si am impresia ca doar nurofenul isi mai face cat de cat efectul ca am dato cu gel pe gingie si degeaba. Oricum mi-a spus sa am rabdare cu ea dar nu mai pot ca imi plange si noaptea.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

ramyteo si eu sunt din 3 februatrie....yupiii est prima persoana care stiu sa fie nascuta in aceeasi zi cu mine. Eu sunt din 85. Sa imi scrii datele sa te trec daca vrei pe listutza.

rhoneea am asha numai la un control de rutina. Este bine. dar m-am speriat cand unele fete de pe forul nu au mers sa faca contolul si dupa aceea au avut probleme cu copiilul.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramy am dedus eu datele, daca am gresit ceva.....corectezi....
nastasie Datele tale.Cred ca acum este mai greu cu piticul...presupun ca este argint viu....

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Da sunt bine datele
Multumesc ca ma-ti acceptat printre voi vi-as trimite poze cu Teo da nu ma descurc de azidimineata incerc si sunt si gata
Va pupicesc

Mergi la inceput

Apropo si eu ma bucur ca esti in acea zi cu mine.

Cred ca avem multe in comun.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bun venit fetele noi!

Lore sorry de incurajari dar asta e adevarul la noi chiar nimic nu a functionat, rabdare si nervi intinsi la maxim cam asta e cu dintii. La fata mea cand au inceput sa ii dea dintii inca de cu vreo trei luni inainte sa ii dea primii erau gingiile umflate si ea irascibila. Dupa ce sparg primii e mai usor putin, ceilalti ies mai rapid primii dureaza.
Irina eu mi-am dat seama ca sunt dintisorii pt ca saliva mult era mereu uda la guritza si pe babetzica baga degetele in guritza rontaia ce prindea. Cam astea is semnele de dintisori si daca e irascibila si nu e bolnava, a papat e curata schimbata si nu a facut urat inainte e clar ca is dintii. Asa a fost la noi cel putin.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Nu mai pot nu mai rezist mamicutelor. Degeaba sunt o mamica tanara ca nu mai am rabdare!
Am fost cu Teo la cumparaturi sa-i caut niste hainute pentru sarbatori si nimic nu i-a placut si ce i-a placut si-a ales si ea o bluzita mai subtire o pereche de papucei de casa o papusa si de abia am convinso sa probeze niste cismulite caci restul pantaloni ,bluza, palariuta cu fular si o haina bin blana a trebuit sa le iau asa dupa ochi.
Cand ne-am urcat in maxi-taxi a facut un tam-tam si a zis ca papucii de casa nu mai sunt buni sa-i aruncam pana o doamna i-a luat si Teo a fost multumita si pe ascuns fara sa vada ea mi i-a bagat in plasa si a fost totul OK. E un rac agitat si numai cum vrea ea.
Apropo suntem HAPPY avem maseluta la orizont si mai avem inca un coltisor din alta.
Rredai cata rabdare ai cu puiul tau ? Eu nu mai pot

Mergi la inceput