Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!
Raspunsuri - Pagina 11
redai spune:
Noi am trecut la capitolul dintisori.Sunt rupta. Noaptea trecuta mi-a stat treaz pana la ora 3. Acum sunt ca un zombi. Nu a plans , dar avea chef de povesti, era marait si striga. Cum stingeam lumina in camera incepea sa urle, nu sa planga,urla parca de nervi....
Iar a iesit afurisita de dermatita pe el saracutzu, cred ca si aia il deranjeaza.
Am crezut ca ati uitat de acest subiect...
EU tot cu tzigarile prin urechi, de la durerea asta de masele.Maine am programare la ortoped, sper sa nu avem probleme.
Lore, mamicutza lui David
POZE
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by redai
rhoneea
imi pare bine ca deja e al tau in premergator. Abia astept sa il pun si pe david. Sper sa te faci bie repede.
Onix te-as fi trecut si pe tine dar nuy gasesc datele,cred ca nu mi le-ai dat.
Elamia cum este puiul tau? Ziceai ca a vomat zilele trecute...
POZE
Va spun:
DN 19-07-1979, VLAD: 24-03-2004, DPN: 04-05-2008
Pupik de la Onyx si Vlad
ramyteo spune:
Si eu am nascut-o pe Teodora la 23 de ani acum are 2 ani si 5 luni si noi ne confruntam cu iesitul maselutelor dar a mea fetita urlaaaaaaaa noaptea de nu o mai pot opri. E groaznic! Si eu sunto mama foarte obosita acum ea doarme dar eu daca ma culc ma doare capul toata dupamiaza.
Va pupicesc si mamele care au copii de varsta ei va confruntati cu aceleasi probleme?
redai spune:
ramyteo bine ai venit. daca vrei si tu pe listuta sa imi spui datele.Tu folosesti ceva pentru maselute? Eu am cumparat un gel cu care il dau si parca ii ma alina durerea.incearca si tu sa o dai seara. E o chestie mentolata care anesteziaza, am incercat-o inainte sa io dau...
POZE
elamia spune:
Salutare fetelor!
Redai uite ca puiul meu a fost bolnavior in week-end,dar acum e ok.A vomat,a facut febra si l-am dus la doctor.I-am dat niste medicamente pentru febra si cica a avut un virus care a trecut repede.....ce bine
.Acum se pare ca avem alta problema
nu vrea sa bea lapte si nu mai stiu ce sa fac cu el.O fi inca de la virus?Sau doar are el pasarici?Adevarul e ca de vreo 3 zile face prea mult c...oare il doare burta si o fi de la lapte?Nu mai stiu ce sa cred,poate ma ajutati voi
.
Lore,cum e cu mancatul cerealelor?Aaaaa e nasol cu dintii,sper sa-i iasa repede si fara prea multa durere.
Mihaela,mami de Dylan.
redai spune:
elamia ai schimbat cumva laptele copilului? Poate fi si asta. Sau apa cu care il prepari.Nu stiu ce sa zic alceva....Noi cu dintisorii....azi a fost mai mlinistit, dar mi se pare normal daca nu a dormit noaptea trecuta, a recuperat azi.
POZE
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by elamia
Salutare fetelor!
Redai uite ca puiul meu a fost bolnavior in week-end,dar acum e ok.A vomat,a facut febra si l-am dus la doctor.I-am dat niste medicamente pentru febra si cica a avut un virus care a trecut repede.....ce bine.Acum se pare ca avem alta problema
nu vrea sa bea lapte si nu mai stiu ce sa fac cu el.O fi inca de la virus?Sau doar are el pasarici?Adevarul e ca de vreo 3 zile face prea mult c...oare il doare burta si o fi de la lapte?Nu mai stiu ce sa cred,poate ma ajutati voi
.
Lore,cum e cu mancatul cerealelor?Aaaaa e nasol cu dintii,sper sa-i iasa repede si fara prea multa durere.
Mihaela,mami de Dylan.
De ce nu incerci sa-i dai nesquick sau cola cao? Eu asa il pacalesc pe Vlad, ca altfel nu bea lapte deloc. Incearca, chiar daca nu-i pui mult cacao, macar sa se coloreze putin, si asa ii schimbi gandul. Mai exista si un nesquick special pentru a dormi bine pentru copii, ii dai un pahar inainte de culcare si doarme bine. Incearca sa vezi daca il accepta.
18+ si VladPupik de la Onyx si Vlad
onyxg1998 spune:
Din pacate, fetelor, asa este in perioada cu dintisorii, si noi am trecut prin asa ceva si nu putem face nimic, doar sa-i luati de la farmacie niste glicerina si sa-i ungeti pe gingiute sa le mai treaca durerea. Daca sunt mititei, mititei, puteti cumpara jucarele speciale pentru muscat, dar care se pot baga la frigider si dupa ce le lasati putin sa se raceasca, i le puteti da, si senzatia de rece ii mai calmeaza nitel durerea.
Pupik de la Onyx si Vlad
MissJJ spune:
Lore imi pare rau a va chinuiti cu dintisorii ce sa zic la noi cam nimic nu a ajutat-o nici gelul nici jucariile in figider cam nimica. Asa ca rabdare sa treaca ca in rest mare lucru nu prea se poate face. Noi acuma ne mai chinuim cu maselele si inca nu au aparut canini atunci sa vezi cantare.
Elamia daca nu vrea laptic lasa-l a mea de la virus asa face nu mai vrea deloc sa pape. Incearca un borcanel sau ceva biscuiti sau niste banana. Nu il obliga cu laptele daca el nu vrea. A mea de cate ori e bolnavioara nu mai vrea nimic sa pape de multe ori traia cu ceai ca nu vroia sa vada nici lapte nici mancare. Treptat o sa isi revina.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
redai spune:
mersi Mada de "incurajari". Eu sper sa trecem cat mai repede peste asta.dar se pare ca nici o sansa.
Azi mergem la ortoped.
POZE