Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 6

sim_stoian spune:
Acum chiar am plecat. Ma duc sa ma mulg. Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

isabeluta spune:
Multumesc Sim!!! Distractie placuta in we!!!
Apropo de sport pentru sunculite. Si eu simt nevoia, dar cel mai tare as vrea sa-mi intind un pic oasele si apoi sa-mi lucrez muschii. Dupa sarcina am ramas fara pic de mobilitate si ma dor incheieturile destul de tare! Imi papa calciul bebe, dar si eu sunt baboshita de tot
isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Annisia spune:
Da, bine ma ca am venit si eu cand nu mai e nimeni pe felie pe aici... Ce sa fac daca nu stau locului. Zilele astea am tot umblt sa imi refac garderoba... Daca am noi standarde de viata... Nu puteam sa raman numai in hainele de gravida, desi imi vin mulate... Numa ca erau de vara...
I-am luat si lui bebe o gramada de hainute mai mari, ca a crescut purcelusul. Am fost si la magazinul renumit din Piata Moghioros si i-am luat sacouri si vestute, camasute si pantalonasi super smechere vericule. Da tot alea de tititze erau mai motzate... Lasa ca face mama si o fetitza, ca sa aiba cu ce sa se joace...
Micul Yannis creste marePozne

Annisia spune:
Myral, te pup iubita si ma bucur ca sunteti ok cu toatele. Si eu ma simt naspa cand Bogdan trebaluieste pe aici si eu bat de zor la tastaura. Numa ca imi trece repede jena.. Hihihihihihi... Vorba ceea sunt timid, da ma tratez...

Annisia spune:
Alehiam, multam de raspuns. Noi plecam maine la Rasnoava. Abia astept, ca mor de plictiseala in Bucuresti. Daca ar fi dupa mine as sta numai la cabana. Numa ca ma paleste dorul de al meu si jup, ma regresez repede la capitala...
Orisicum, a remarcat si pediatra ca aerul de munte ii face foarte bine gugutului nostru. E bronzalit si creste foarte frumos. Chiar ne-a spus sa il ducem cat mai des la munte, ca ii prieste rasfatatului...

Annisia spune:
Bebe Yannis e in continuare o minune la casa mea. E extrem de cumintel si cooperant. Vorbeste cat e ziulica de mare (cat e treaz, ca in rest...). Doarme bine si mananca tot, tot, tot... E innebunit dupa baita lui si dupa dush. Noi dimineata facem dushulet mai, ce stiti voi. Il iau eu cu mine in cabina si il sapunesc bine si pe el, ca transpira noaptea gugutzu. Apoi masajul de alint cu ingi, ingi (intelegeti voi, ca doar cunoasteti limbajul)...
In fine, ma minunez Doamne cat noroc am avut eu cu acest copilas. Este atat de linistit si nu imi creaza niciun fel de probleme. Nu trebuie sa sacrific absolut nimic. Imi pot continua linistita viata pe care o aveam si inainte. Bine, cu anumite limite... Hihihihihi... Cat suntem noi astia mari ai casei de zombie si cat e copilasul asta de cumntel... Zici ca nu-i al nostru. Sau poate trebuia sa vina el pe lume, ca sa ne mai domoleasca si pe noi. Pe mine, cel putin, m-a vrajit totalmente gagiu...
Va doresc din suflet sa aveti parte de aceleasi tratamente si clipe de neuitat alaturi de pupitii vostri!!!!

alehiam spune:
La noi o sa fie prima iesire mai lunga... asa ca sper sa ne priasca si noua la fel de bine, ca sa repeta mmai des figura asta. Oricum, ghindocului meu ii prieste afara de cand s-a lasat frigul... asa ca am sperante.
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

alehiam spune:
ma duc la nani si eu... ca vad ca nu mai stiu sa scriu ca lumea
Greu s-a mai lasat doborat micutzul azi... inca se mai lupta cu somnul
Noapte buna cui mai e pe aici!
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Annisia spune:
Noapte buna Alehiam! Noapte buna papanasi draguti! Noapte buna dulcetele parfumate! Noapte buna mamici si tatici de mici minunatii!!! Noapte buna burtoaselor dragutelor (care mai sunteti burtoase, care nu - bravo voua si va invidiez etern!)!!!!

Sabina spune:
http://farm3.static.flickr.com/2347/2038852148_07347f01b7_o.jpg
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo