Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 5

slippers76 spune:
Sim, drum bun si distractie placuta. Sa va intoarceti cu bine!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)

sim_stoian spune:
Hai ca m-ati starnit cu discutia despre scutece. Eu i-l schimb dimineata la 5 cand se trezeste sa pape, dar adoarme la loc fara probleme. Si uneori il gasesc usor, fara mult pipi in el, dar recupereaza imediat pana la urmatoarea trezire. De multe ori a dat pe afara in 3 ore (de la 5 la 8).
Sim si Stefan (25.08.2007)

slippers76 spune:
Piciule, pozitia culcat la alaptat e cea mai comoda, dar nu e cea mai "storcatoare" de lapte. Am constatat si eu asta. Daca il tii in brate, il pozitionezi bine pe sfarc (cu barbia sprijinita regulamentar sub bidon) si presezi sanul intre degete, stii tu, intre aratator si mijlociu, iese mult mai mult. Nu garantez insa ca iese tot. Eu cateodata reusesc chiar sa il inec, cand presez mai tare pe san, asa de mult curge. In primele doua saptamani, avand canalele mai ruginite, simteam chiar zonele din care nu reusea sa traga laptele, si masam sanul cu mana pana o lua lapticul spre guritza lui.
Vlad (01.09.2007)

betty78 spune:
Fetelor, multumim pentru urari, sunteti niste dragute ca intotdeauna. Efectiv nu imi vine sa cred ca azi am implinit 3 lunisoare.
Noi am fost in vizita la o prietena care are o fetita de 6 luni - este o super diferenta din punct de vedere al dezvoltarii, adica nu imi vine sa cred ca bebe va fi asa peste 3 luni
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

betty78 spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Ah, mai e ceva. Mamici alaptatoare, fitzi pe faza:
1) am descoperit ca sanul are unghere cu lapte cand eu cred ca-i gata si bb e nervosila. Disperata ca nu aveam, l-am pus in cu totul alta pozitzie (initial eram culcati, apoi pus pe sub bratz, cu picioarele in spate) si a venit un val de lapte de l-am saturat! Poate va ajuta?
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
o sa incerc si eu
Betty78

pozele noastre
asa creste bebe Mario

sim_stoian spune:
Piciu, o sa incerc si eu ziua miscarea asta, desi nu stiu daca o sa ma descurc cu lunganul meu.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

isabeluta spune:
Buna seara si de la noi!!!
La multi ani pentru sarbatoritii de 1,2 si 3 luni!!!!
Ca de obicei, spre "norocul meu" micutul "trompetist" doarme acum. Si-a facut un program...sper sa si-l regleze si mai bine.
Sim la tine a dormit de la inceput legat de la 9 seara? Sper sa doarma acum astea cinci ore si in timp sa renunte si la masa de la 1 noaptea.
Am si o intrebare pentru fetele care au depus actele pentru CIC. Trebuie sa astept ultimul postnatal inainte de a ma apuca de dosar sau nu are legatura?
Rox nici mie nu-mi suna prea bine antibioticul. Eu am tratat cu Hemorzon, iar inainte curatam cu rivanol si Oxymed (le alternam de fapt). Si in plus mananc foarte multe fibre, iaurturi si beau lichide cat pot. Incearca asa deocamdata macar pana scapi de alergie. Chiar se mai gaseste Clorocalcin?
isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

slippers76 spune:
Gata, se trezeste vaccinatul meu. Va spun noapte buna!
Vlad (01.09.2007)

sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Sim la tine a dormit de la inceput legat de la 9 seara? Sper sa doarma acum astea cinci ore si in timp sa renunte si la masa de la 1 noaptea.
Am si o intrebare pentru fetele care au depus actele pentru CIC. Trebuie sa astept ultimul postnatal inainte de a ma apuca de dosar sau nu are legatura?
isabelutade Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
La inceput adormea la 11 si se trezea din 3 in 3 ore. Usor, usor, a renuntat singur la masa de la ora 2 si se trezea la 4 in loc de 5. Apoi si-a mutat ora de trezire la 5, iar de ceva vreme s-a cerut la somn mai repede. Asa ca acum doarme 9-5 legat.
Pentru CIC iti trebuie o adeverinta de la firma, adeverinta in care scrie care e ultima zi de postnatal. Nu cred ca iti dau cei de la firma adeverinta fara sa aiba medicalul.
Sim, mami de