*Gravidute&Mamici de IASI (13)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Kriss Eluxonul e pentru perioada de alaptare!
Ella Sanatate multa!
Daneluta si Miha multumesc de raspunsuri! Daca sunteti dragute sa-mi spuneti si unde imi pot "colora" numele!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata vine cineva la ..asa de sambata dimineata...

o zi placuta si cu soare...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!Stefania multumim pentru cafea, eu va invit la un ceai cu lamaie, caci sunt racita varza, nu stiu cind mai scap de raceala asta, si mi-e frica de fiecare data cind tusesc sa nu pateasca ceva bebelina mea cea scumpa.Ma rog la Dzeu sa-mi treaca repede raceala si sa fie totul bine, doamne ajuta!
Voi ati fost vreuna racita in perioada sarcinii?

poze
BIANCA ANTONIA
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Azi sunt in depresie prenatala!

Alina,intra pe "Foloseste punctele" si acolo iti poti colora numele.Numa sa ai grija la intensitatea culorii.

Stefania,multam de cafea,dar azi ma tratez cu ceai cu miere si lamaie,ca am reusit sa racesc.

O zi minunata tuturor!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bai fetelor..da' ce aveti azi..chiar toate....?cu ceai...saracutele..insanatosire grabnica..deci sa inteleg ca a fost frig tare sau ati prins voi din zbor vreun virus ceva...?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SALUTARE
am pus niste poze noi ca am primit obs de ce nu am pus poze decand eram nasica adica din august la doua lunu dupa nasterea lui Casi
pupici....avem multa treaba azi.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by kriss79

byu,nu m-ai inteles..nu am inceput inca..ca nu am facut 6 sapt..martea care vine fac. si mi-e cam teama de o noua sarcina si de o perioada lunga de abstinenta
nu-s deacord cu coitus int..nu am incredere..eu inclin spre anticonceptionale..sa vedem ce zice si medicul..
credeam ca senzatia de stramt o ai cand nasti natural..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Pentru perioada alaptarii eu am facut contraceptiv injectabil, se chema Depo Provera, parca, tine 12 saptamani.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Multa sanatate mamicilor si burticilor racite!si pe mine ma luase asta noapte stranutatul..dar vad ca nu s/a lasat cu urmari..
Noi am fost si afara putin ca e placut..dar nu era soare cand am iesit noi, acum vad ca e..
Ieri iar nu a dormit toata ziua decat 3 ore, iar aseara era obosita..dar la baita a tacut si s/a simtit bine ca nu zicea nic pas..dupa a mancat f. putin si a adormit la san cu toate chinurile mele de a o trezi sa manance bine si sa nu ma deranjeze vreo 4 ore:))a dormit vreo ora si ceva si s/a sculat, i-am dat iar papa si a dormit aproape 6 ore!dupa care a tinut-o tot cam asa ca am si ghilanit in pat pana la 9!
byu, am vrut si eu sa particip la concursul de poze..am tot lasat de azi pe maine..pana s-a terminat termenul de trimitere
Gety, mersi de informatia cu injectia..stiam si de asa ceva..
Leg. de Excluton stiam si eu ca numai daca alaptezi il iei..dar am citit ca unii dr sunt de parere ca il poti lua si daca nu mai alaptezi..

Astazi a zambit foarte mult Alessia( o face la san, se mai opreste si rade:))..de fapt parca radea mai mult..ca o facea cu toata gura..si era tare frumusica:) imi venea sa o pap toata!
va dorim weekend placut!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Hop si noi!
vorbeati de contraceptie dupa sarcina, mie mi-a fost recomandat EXLUTON, da nu am luat...ca nu am avut nevoie...Eu am alaptat 4 luni si dupa ce mi-a venit ciclul am luat Jeanine si am avut singerari inte cicluri si am schimabat pe Yasmin, cu care m-am simtit super.de 2 luni nu mai iau, dar nici de cap nu prea mi-am facut...acum fiecare org cu toleranta lui. eu pina a ramine gravi am luat diane 35, si mi-a fost f bine.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=5

si noi suntem pe aici...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput