*Gravidute&Mamici de IASI (13)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

MULTUMIM......MULTUMIM....MULTUMIM

Byucu CASIAN ANDREI

Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
Si pana iti revine menstruatia poti fi linistita,

Miha eu stiam ca nu e deloc asa. Adica chiar am auzit de copii nascuti din prea multa liniste.

Oana,eu ma gandeam la faptul ca daca nu este menstruatie nu este nici ovulatia,nu? Si daca nu e ovulatie de unde bebe?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha si eu stiam la fel...daca nu e menstra nu e nici o vulatie, dar se poate sa "ovulezi" cu putin timp inainte sa vina propriu-zis menstruatia, si atunci hop si bebe!
cat despre faptul ca te simti ca o virgina... cred ca e normal, dupa atata timp de pauza , si nu cred ca are legatura cum nasti -natural sau cezariana.

eu ma duc azi la dansuri cu denisa- e prima zi. ea e super incantata, a mai facut si la gradinita, dar anul asta nu mai fac! am gasit aproape de casa, la axxa (niciman sau cum se mai cheama, langa plus) si ar fi 30lei pe luna, dar nu stiu cate ore- cred ca doar 4.

miha , lili va urez si eu nastere usoara, si fara complicatii! nu se stie cand plecati spre maternitate

ella, imi pare rau ca esti racita...si pe mine m-a prins si ma dispera...imi curge nasul intr-una multa sanatate si sa te faci repede bine!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

miha si byu daca vreti sa vedeti pozele dati clic pe "monica" la semnatura ei, si o sa vedeti cum sta andrei ca boierul in fotoliu, cum se stramba vlad la o prajitura sau cum dorm amandoi ca niste ingerasi... sa-ti traisca feciorii, monica!

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

kriss multumesc pentru vot.

quote:
am votat..sunteti haioase

Eu nu sunt. Adica haioasa sunt si eu [alamodestu'], dar nu sunt in poza. Sunt niste colege de odisee. Si, pe bune, merita www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">VOTUL VOSTRU

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

am votat si eu...si burticile toate gramada si pe tine byu!

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Adica haioasa sunt si eu [alamodestu'], dar nu sunt in poza.

[alacaresescarpinainbarba] Stai nu da ca am fugit. Da' iti dau un mai intai.

Monica,vazui pozele cu familia frumoasa. Iaca Diana fuse mai perspicace. Mie imi place tare mult poza in care baietii dorm ca doi ingerasi.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Poza aia voiam s-o arat si cea in care Vlad il leagana pe Andrei.
Pozele sunt la semnatura.
Va rog si eu sa ne votati mamicile de la odiseea nostra iulie-august.Poza care a indicat-o oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SARA'MANA PT VOTURI
NU VA FIE CU SUPARARE DAR NU GASESC FETELE CARE MAI AU POZE LA CONCURS DE LA NOI....SA DAU SI EU CU VOTU....

Byucu CASIAN ANDREI

Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu am mai vrut voturi, byu, dar nu pentru mine, ci pentru grupul de mamicideiulaug2007, daca nu-ti e cu suparare.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput