*Gravidute&Mamici de IASI (13)*
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
buna..facem si noi prezenta..sa nu ne dat disparute...![]()
multumim alina
si cavalerul
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
byu spune:
Monica am incercat sa vad si eu pozele dar intr-adevar nu se vede decat cu totul altceva...
Cristina, eu nu iau nimic
ai auzit de coitus intreruptus?+ mai fol. si prezervative, apropo de asta cum te simti in viata sexuala dupa operatie?![]()
eu mi-am reluat-o f tarziu
, eram foarte stramta
parca devenisem iar virgina...
si cu greu am reusit iar acum ca se poate, ma cam jeneaza...intre noi fie vorba...la inceput, ca apoi parca imi revin si ma simt bine, dar cand o fac cu prezervativ e cam nasol...parca ustura, o fi normal tu sau voi(fetelor) simtiti la fel?![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kriss79 spune:
byu,nu m-ai inteles..nu am inceput inca..ca nu am facut 6 sapt..martea care vine fac. si mi-e cam teama de o noua sarcina si de o perioada lunga de abstinenta![]()
nu-s deacord cu coitus int..nu am incredere..eu inclin spre anticonceptionale..sa vedem ce zice si medicul..
credeam ca senzatia de stramt o ai cand nasti natural..
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Cristina,din cate stiu in timpul alaptarii nu se iau anticonceptionale. Si pana iti revine menstruatia poti fi linistita,apoi mai vezi tu...
Miha
si Robert 
ghinetz spune:
quote:
Si pana iti revine menstruatia poti fi linistita,
Miha eu stiam ca nu e deloc asa. Adica chiar am auzit de copii nascuti din prea multa liniste.
Am si eu o rugaminte: nu vreti sa votati niste mamici dragute si burtoase? Uitati, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=16" target="_blank">AICI. E vorba de mamicideiulaug2007. Nu-i asa ca-s haioase?!
Va multumesc.
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
mIHA,ba da, exclutonul se poate lua in conditiile in care alaptezi, asa am citit..
da oana..ai dreptate..prea multa liniste si hop BB
eu nu vreau sa am surprize minim 9-10 luni![]()
edit: am votat..sunteti haioase![]()
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ella10 spune:

Am fost azi la control si m-am mai linistit, bebelina e bine,creste, eu sunt racita varza
dar sper sa-mi treaca cit mai repede;tare sensibila mai sunt cu cit ma pazesc sa nu racesc cu atit racesc mai tare
Miha, Lili 

Am sa ma
pentru voi sa aveti o nastere usoara fara probleme si bebeii sanatosi,Doamne Ajuta
poze
BIANCA ANTONIA

29+
byu spune:
cam da asa cred si eu pt ca eu m-am dus sa nasc natural si am stat in chinurile facerii pana a doua zi dim cand m-au bagat de urgenta in operatie...asa ca da probabil de asta am fost asa
, am avut contractii pana am facut dilatatie maxima si am ajuns sa imping doar ca el nu vroia sa iasa
mai bine zis sa coboare si apoi sa iasa![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
lilvs spune:
Kriss, multumesc , nu ma mai doare burtica, ca din cele nedureroase ...sunt deja satula pina peste cap .
Cit despre "protectie' si eu iti recomand sa discuti cu dr M , nu ca ma-s pricepe dar una din finutele mele a nascut in octombrie un baietel si a alaptat exclusiv si in aprilie urmator a "pus" si de a o fetita...si avea tot ceza ...dar a avut noroc si a fost totul bine , mai putin faptul ca nu mai stiau cum sa se imparta intre doi bebici mici.
Ce repede zboara timpul, mai ieri te rugam sa dai amanunte de la nastere si acum ..
Lili
37+
Tudor Cristian
byu spune:
MI-AM GASIT SI EU O POZA LA CONCURS.....LA PAG.8
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7