*Gravidute&Mamici de IASI (13)*
Raspunsuri - Pagina 15
byu spune:
Neataaaaaa 
am vazut si eu fetita geniala, foarte interesant dar si ai nostri vor fi la fel ![]()
faina "ideea gravidutelor" de a face o surpriza de mos Nicolae ar fi super
noi asteptam sa vina o fetita la noi e mai mica cu o luna doar, sa ne jucam impreuna![]()

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Danelutza spune:
Alina cu punctele poti cumpara doar o culoare la titulatura ta sau sa poti scrie ceva sub ea, ex: "mami de bebe".
Cuscra nascusi sau nu, ca nu te vazui on-line azi ?

lilvs spune:
Neata...eu am baut cafeluta ca nu beau decit decof -oare daca voi alapta mai pot bea ?- si sint inca in asteptare...ma rog , nu chiar pina la Mos Neculaie, (desi as putea , cu putin efort !!!!) , dar probabil pina la sf Andrei.
Lili
37+
Tudor Cristian
mariussimiuc spune:
Helau! 
Inca n-am nascut,tot acasa sunt! ![]()
Aseara m-am trezit cu o scurgere pe chilot si am crezut ca pana acolo mi-a fost...M-am dus la dr,m-a consultat si cica "inca nu s-au rupt membranele"
dar e foarte aproape.Fii-mea cred ca voia putin mangaiata pe cap.
Dr mi-a propus sa-mi fac cezariana astazi
dar cred ca am sa mai astept nitel,cu toate ca mi-e din ce in ce mai greu.
Alina,deocamdata nu poti "cumpara" decat titulaturi si culoare pentru nickname.
Felicitari pentru papaciosul mic!
Imi aduc aminte ce panicata eram eu ca n-am sa stiu ce si cum sa dau copilului de mancare si ca o sa rabde de foame bietul copil...
Cuscra,am aparut in toata splendoarea!
As vrea sa pun emoticonul asta
dar din pacate nu pot sa-l pun decat pe asta
Cu o balena cocosata n-am gasit. 
Miha
si Robert 
lilvs spune:
Ei, nici chiar asa, ca am deja un verisor al puiului pe care il cheama Andrei asa ca numele e dat in familion, desi mi-ar fi placut.
Miha, se pare ca se verifica faptul ca fetele sunt mai grabite..
si tinem pumnii sa fie totul foarte bine si usor.
Lili
37+
Tudor Cristian
elvira83 spune:
Neatza mamici si burtici !!!
Eu am revenit si eu un pic printre voi. Nu prea am timp, servici, casa si plus acum am aflat de brida amniotica care m-a distrus. De 2 zile am vb cred cu vreo 5 medici. Si toti m-au linistit spunandu-mi ca brida poate dispare si ca trebuie urmarita sarcina cu atentie atat tot. Vreau sa va zic ca am plans zi si noapte azi am reusit sa ma mai calmez in sfarsit dupa ce am vb si cu d-l dr.Onofriescu. Mi-a zis sa vin la el la cabinet sa ma consulte in 5-6 spat ceea ce o voi face neaparat. Nu ati avut niciuna acesata problema m-ar interesa ff mult ce ati facut. Vreau sa va zic ca am avut doar ganduri negre in aceste 2 zile ma gandeam si la chiuretaj cu spaima
nu am facut niciodata si va dati seama ce e in capul meu. Incerc sa ma calmez sa nu ma strsez, nici nu stiu ce face mai rau copilasului meu brida amniotica sau stresul meu
. Mi-am schimbat si medicul intre timp. Nu vreau sa fiu rea stiu ca e buna dr.Grigore Mihaela dar la capitolul comunicare lasa de dorit asta e parerea mea. Nu mi-a explicat absolut nimic doar mi-a zis ca am brida amniotica si atat tot. Dar unde e localizata, ce e cu ea ce se poate intampla nimic absolut incercam eu sa o trag de limba. Poate am nimerit o zi proasta eu. M-am schimbat la dr.Mihalceanu Elena care mi s-a parut mai de treaba si care mi-a fost si recomandata si de la synevo si de dr mea de familie care e o dulce. M-am documentat singura si m-am oriplat. Acum dupa ce am vb cu atatia medici m-am mai calmat si incerc sa fiu optimista. Totul e in mainile Domnului
. Poate s-a confruntat cineva cu acesata problema as fi bucuroasa sa aflu mai multe detalii
. Luni merg la prof.Costachescu sa aud si opinia lui a vb cumnata mea care e absolventa de medicina cu el. Revin cu noutati, sper bune din tot sufletul 
Cine a mai nascut cu dr.Mihalceanu cum a fost? Eu as dori sa nasc natural si am inteles ca ea vine la nasteri naturale plus ca e singura care face epidurala.
O zi buna tuturor si SANATATE MULTA LA BURTICI, MAMICI SI BEBEI !!!!
mariussimiuc spune:
Monica,nu se vad pozele.Se deschide un alt link.
Miha
si Robert 
kriss79 spune:
salut
Miha, din ce am citit mai a foarte putin pana o vei tine pe printesica ta in brate! nu te-am intrebat inca..la ce nume v-ati gandit?
lilvs, la tine cum mai e? mai ai contractii? eu sapt urmatoare il voi vizita si eu pe drM pt. controlul de 6 sapt.
ca mi=am adus aminte: mamicilor, voi cum va protejati de o noua sarcina? ia cineva dintre voi excluton?
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)