*Gravidute&Mamici de IASI (13)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare mamici!
Ella imi pare rau ca esti in continuare racita! Eu am baut ceai cu lamaie, cand am fost racita in sarcina! Mult, mult!
Raluca ai fost o nasa frumoasa! Mi-a placut rochia! Ai cumparat-o de gata?
Noi suntem in vizita la bunici! Maine venim in Is. David e piscat pe fata de tantari si arata ca "dupa razboi"! Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!multumesc pentru urari fetelor, dar vreau sa va spun ca de joi beau ceai intr-una, zeama de lamaie cu miere,plus osciloccoccilum si inca un sirop pe care mi l-a recomandat dr si nimic, tusea o am in continuare, nasul infundat si giotul ma doare, nu mai stiu ce sa fac...mi-e asa de frica nici nu va imaginati, sper sa ma ajute Dzeu sa trec peste aceasat raceala si sa duc sarcina pina la termen
Va doresc o duminica frumoasa!

poze
BIANCA ANTONIA
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Facem clubul burtoaselor racite?

Ella,pentru tuse incearca un ceai de ceapa ( 4 cepe fierte intr-un litru de apa,pana scade pana la jumate),nu e nemaipomenit la gust,dar este eficient.Si pentru dureri de gat,cataplasme cu cartof ras pe razatoarea mare si presarat cu sare. Se cunoaste ca am multe babe in jurul meu,nu?
Eu cel mai mult sufar de sinusuri infundate.Bine ca nu ma chinuie si tusea...

Alina,tantari la vremea asta? Astia nu mai hiberneaza?

Dimineata i-am descoperit lui Robert in capusor cojite multe multe,ca de bebelus. Oare de la ce-o fi facut? Barbata-miu a si ras de mine: "maine dimineata ne facem drum la dermatolog?"

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Multam pt sfat Miha, si dr mi-a zis de ceai cu ceapa dar am crezut ca nu o sa fie cazul, mi-a facut sotul si mi-a mai pus in el miere de albine si niste lamaie si nu prea am simtit gustul de ceapa, sper sa-mi treaca, macar daca nu as avea tusea, cred ca saraca bebelina e terminata de cit am tusit eu

poze
BIANCA ANTONIA
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor! si pe mine ma termina tusea...nasul ma ustura de cat l-am suflat... sper doar sa nu le dau si fetelor!!!
cred ca o sa-mi fac si eu un ceai de ceapa...asa ne trata mama cand eram mici, si stiu ca mai punea si patlagina. si in loc de cartofii o sa-mi fac o mamaliguta super gustoasa pe care o s-o asez la loc de cinste pe piept- pt tusea asta....

sanatate multa!

miha lasa ca facem noi drumul la dermatolog...raisa e plina iar de bube, de data asta de la peste

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Diana,ce fel de peste ati mancat de a facut bubute? Noi mancam destul de rar si atunci nu iau decat proaspat,de ala care da din coada.

Restul fetelor pe unde or fi? Cred ca s-au dus la votare.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am fost si la votare ca m-a dus sotul cu forta.E un frig de nu-ti vine nici ciinele sa-l dai afara din din casa.
Ieri am umblat lelea,am mincat toata ziua ca am fost la doi sarbatoriti-la amiaza la sora mea(la mama) si seara la cumatra la baietel.
Punem pariuri care din gravidutze naste prima?
Cine face primul pronostic?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76
Punem pariuri care din gravidutze naste prima?
Cine face primul pronostic?

Monica,pe fii-mea sa nu te bazezi,vezi ca tine in suspans pe toata lumea! Aseara am visat ca mi s-a rupt apa. Dar cred ca fu numa subconstientul...Si parea atat de real totul...pana si data o stiam in vis...

Sa va fie de bine distractia. La cat mai multe.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Daca tot nu vrei sa nasti Miha, spune-mi si mie daca la crema cu praf ole sau crema cu ciocolata pot folosi si smintina obisnuita ca nu gasesc smintina dulce.
Am gasit LaDorna cu 20% grasime dar nu e dulce(la cutie) e la galetusa.

Mergi la inceput

Miha, fetita ta vrea sa fie Andreea sau Nicoleta?

Mergi la inceput