Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, dragutelor, vorbaretelor !

Tzuni, inca o data felicitari pentru papusica ta ! E tare frumoasa si-ti seamana.

Meniul de azi :
- biscottes completes. cafea neagra
- un sandwich. un fruct (asta pen'ca am uitat acasa sacosica cu mincare)
- salata verde cu pui si cruditati. putina brinza

Intrebare : voi inlocuiti zaharul cu indulcitori sau renuntati complet ?
(aseara am luat putina ciocolata si am dat peste un pachet cu ciocolata cu indulcitori si am pus-o cu sila la loc; am mincat ca orice fiinta rezonabila ciocolata neagra cu zahar adevarat).

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, , offff, nu te-am visat...
Azi iti cedez tie microfonul, sa te vedem: .

Doroty, sa-ti spun care e secretul: juma de ora stau eu pe DC, sotul se joaca cu baietii, apoi inversam rolurile: ma joc eu cu baietii si sotul joaca Lineage2. Vezi ce sot intelegator am?
Seara, dupa ce-i culcam, el sta la calculator, cu jocul, desigur; eu in pat, pe Dc, cu laptopul in fatza.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Mik, cafeaua o beau cu indulcitor. Din cand in cand, mai mananc Santos - crema de cioco cu indulcitori sau Milka, tot cu indulcitori. Dar rar.
De regula, prefer Heidi cu 65, 75% cacao.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik, multumesc frumos.
In ceea ce priveste indulcitorii, eu ii folosesc de ani buni. Din comoditate. Decat sa car kilu' de zahar, mai bine iau cutiutza cu pastile. Folosesc Sucrazit. Am auzit tot felul de vorbe...ca ar fi cancerigene...dar inca n-am murit! Oricum, sunt chimicale! Eu recomand zaharul brun, de trestie de zahar.

Mephala, am preluat microfonul. Ce vrei sa-ti cant?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

o sarba, Tzuni, vreau sa joci. Pierzi si calorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Neatza, Carmen cafeau simpla, zaharina nu e buna la sanatate.Cand povesteai ca sotzu sta la calc si tu la laptop , m am amuzat, la noi e invers dar aceiasi imagine.Ti am copiat meniul si pun cartofii la copt.

Tzuni azi ai baut cafeaua sau doar te ai incalzit la maini?

Zuzulici ce ai planuit de Sarbatori?Vine familia sau doar voi?

Mik ce mai fac puiutii tai?Eu nu inlocuiesc zaharul cu nimic , inlocuitorul nu ingrasa dar nu prea stie corpul ce sa faca cu el , mai bine zahar , asa votez eu.

Mamidulce ia un pupic de la mine.Hai ca totul o sa fie bine!

pupici, revin

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ancuta: vreau doar sa stii ca ma gandesc si eu la tine si iti trimit un pupic
Mik: eu in cafea imi pun zahar pentru ca eu bag si tigari la cafea si de la indulcitor ma ustura gatul. La o cafea un cub de zahar. Se intampla sa beau si fara zahar dar rar. Ceaiul in schimb il beau fara zahar. Daca il beau la micul dejun, cu ceva langa (branza, ou....) ii pun si 3 cuburi de zahar.
Doroty: eu stau pe DC seara dupa ce se culca ei, in pat cu laptopul sau in bucatarie la tigara. Nu comenteaza sotul ca asa e el dragut . Pot sa fiu indiscreta si sa te intreb ce planuri mari ai pentru la anul?
Hai sa va intreb si pe voi: v-ati facut planuri pentru Revelion? Mergeti undeva, stati acasa? Eu n-am idee de ce o sa facem si prietenii tot bat apropouri de facut chef la noi ca e casa noua si tre udata bine in primul an....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sigrid, azi mi-am incalzit...picioarele Nu, chiar am baut din ea...asa...cate putin...

Mephala, nu c-am vrut io, dar ai cerut-o: www.youtube.com/watch?v=lZfpXovKk1o&feature=related" target="_blank">SIRBA

PS. io-s ardeleanca, la noi nu e cu sarbe si tontoroi...noi suntem cu... pas-de-deux

Io pe piesa www.youtube.com/watch?v=rV17bZa-PTs&feature=related" target="_blank">ASTA as juca.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna tuturor.
Am intrat doar o fuga sa va salut , am citit ce ati scris,dar acum pic de oboseala, intru mai tarziu si raspund.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni sa imi stea inima cand am deschis sarba.Tu vrei sa cheme vecini politia ca nu stiu ce aud. Iar a 2 melodie e super.

Dus copil la gradi si fara chef de viata si treaba urla dupa mine dar eu ma dau un pic pe net.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput