Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 17
khristin spune:
Va salut pe fuga....votat Zuzilici si Carmen gravidutze 
De raportat raportez la fel, din motive necunoscute nu reusesc sa misc acul cantarului deloc
.
Mephala, eu fac Pilates de pe un DVD, e impartit in vreo 4 sectiuni, aka abdomene, brate, coapse si picioare. Sint destul de solicitante, in special cele cu greutati, scot limba dupa 2 minute
. Dar perseverez impreuna cu banda de vreo 3 ori/saptamana...azi am iar de lucru.....
Zuzilici, e bine ca ai intrat in febra sarbatorilor, eu asa si asa desi am facut unele cumparaturi deja, faptul ca nu vom fi aici de Craciun aici nu ma motiveaza prea tare. In alta ordine de idei, deocamdata nu stim ce-i va aduce Mosul Yasminei, ramane sa-i scrie o scrisorica sa consultam wish list-ul pe urma vom vedea
. Acum e tare emotionata de cand a aflat ca-i facem ziua la un local cu clowni, face painting si alte minunatii, ma intreaba in fiecare zi peste cat timp implineste ea 5 ani ![]()
Tlaura, ti-ai revenit dupa petrecere?
Delidana, iti tinem pumnii pt. vineri, vreun partial ceva?
Imi amintesc si eu de vremurile apuse cand era obligatoriu sa-l citim pe Shakespeare si de Voltaire in original....oł sont les neiges dantan? 
A propos de bai cu saruri, maseuza mea mi le-a recomandat, zicea ea ca ajuta la eliminarea toxinelor din corp, asa ca dati-i zor, eventual cu un masaj asistat. Eu una de-abia astept ora de masaj
Maine se pare ca vom avea pe aici intre 5-10 cm de zapada, asa ca daca va fi snow day, nu pot decat sa ma bucur ![]()
Am pus ultimele poze aici cu Yasmine inainte de ora de dans daca vreti sa vedeti ![]()
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
hemengarda spune:
BUNA FETELOR SI eu repede pe aici sa dau raportul 64kg deci -1kg ,dar e putin, dar ce sa fac ,daca nu ma pot lasa de ciocolata si mai rau ca o mananc pe la 23 inainte de culcare asta e sper sa am ambitie de acu incolo.fug ca robert mi-e bolnav nu stiu ce are dar de 2 zile vomita incontinuu ,maine mergem la spital sa vedem .poate ne intalnim la cefea dimineata daca nu savurati-o cu gandul si la mine
noapte buna si pupici
cornelia_laura spune:
Buna dimineata si poftiti la cafea
fetelor, si la un ceai cald cu lamaie
.
Va anunt ca am terminat si cu smotrul, nu-mi vine sa cred. Arata si casa noastra normal.
Cu stomacul inca nu mi-am revenit complet. Am o stare ciudata de greata si arsura dar si de foame in acelasi timp. Voi ce parere aveti, parca ar fi o gastrita, nu?
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 2 felii de paine neagra cu seminte
P: 1 iaurt cu 1 felie de paine neagra, 1 banana
C: o portie mica de ficatei cu muraturi
Revin.
O zi cat mai buna tuturor!
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Cornelia, buna
ai pregatit! Nu stiu ce sa-ti zic despre durerile de stomac, n-am avut probleme dese....
Ma bucur c-ai terminat de smotruit. Baietii ce fac?
Khristin, multumim.
Si felicitari pentru sport!
Despre Yasmine, ce sa spun: e plina de gratie si e atat de frumusica! 
Hemengarda, sanatate lui Robert. Te rog, spune-mi inca o data datele tale, inaltimea si greutatea la care vrei sa ajungi. Daca doresti, si zilele de nastere. Multumesc.
Meniul:
-cafea
-musli cu lapte
-2 felii paine prajita cu sunca de pui si iaurt
-2 cartofi copti cu salata de varza murata
-portocale, clementine
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
Neatza.
Cornelia multumesc de cafea .Si eu am la fel probleme cu stomacul si am inteles ca as avea un pic pereti ingrosati la stomac mai multe am sa stiu dupa echo.
Carmen asa faci tu sondaje cand eu nu sunt aici.
Tumpi cand aud de bai cu spume mi se face dor ca eu aici nu am cada si numai dusuri fac.
Doroty eu am zis ca fac sport de cand a inceput Mara gradi.
Kristin o ce frumos asa un party.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Buna dimineata fetele...va scriu de la a doua cafea si a cincea tigara si nu e nici 9. Mai punem ca sunt bolnava rupta,am o gripa urata,prin casa trebuie sa merg tzopaind,atatea chestii sunt aruncate...NU MAI POT!!!!Ieri la pranz era super curat,acum nu numai ca trebuie s-o iau de la capat,dar e mai rau si la 1 am curs,vine o doamna la mine.
In plus ma umflu pe zi ce trece si pe cuvantul meu ca sunt la dieta,poate sunt rusii,dar simt ca plesnesc,saptamana trecuta imi curgeau inelele de pe degete,acum trebuie sa le frec cu sapun sa le pot scoate.
Kristin,distractie placuta la party...chiar,cand e? Marc are birtday sambata viitoare,am planificat petrecere dar am anulat-o ca e imediat dupa inmormantare
Sper sa nu fie foarte trist,ii duc la gradinita tortul si decoratiunile...
Va pup si o zi frumoasa la toata trupa!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
carina spune:
Neata si multam de cafea,
Khristin: e o frumoasa Yasminuta 
Ina: vine si Carina cu noi si nu mai are rabdare deja. Multumim de urari.
Carmen: aseara la 11 am bagat 2.3 km in 20 de minute pe banda. Imi picau ochii in gura de somn , dar daca tot mi-am luat-o tre sa o folosesc.
Sabina: bine ai revenit la noi!Pupici lui bebe Gheo si Sofiei
Cornelia: eu cand am probleme cu stomacul iau Gasex. Pe mine ma ajuta si e facut doar din plante. Poti incerca...
Meniul de azi:
Dimi: activia+fitness bar+mar+cafea
Pranz: pui la gratar cu ceva salata
Gustare: mar
Seara: mar cu branza exquisa si ceva legume la cuptor
Va pupic si revin
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tlaura spune:
Buna dimineata! Mai fetlor, dar avesti un spor la scris, ceva de speriat! Eu nu pot tine pasul cu voi; sunt zile in care nu stau la calculator, asa ca am sa va rog sa ma scuzati daca scriu doar dibn 5 in 5 pagini!
Da khristin, mi-am revenit dupa petrecere, dar nu si organismul meu care vrea mancare ca in timplul unei petreceri
!
Eu ma straduiesc, dar nu reusesc, dupa cum v-am spus, seara parca judeca altcineva in locul meu! Ziua e ok, mananc putin si ce trebuie, dar seara.....! si o bucatica de ciocolata, si cateva cipsuri, ba si un pic de prajiturica ramasa de stiu eu cand, si tot asa! Norocul meu ca mai dau pe la sala1
Eu tot mai incerc; nu are rost sa va scriu meniul meu acum, sper ca intruna din zilele astea sa reusesc; stiu ca dacareusesc intr-o zi, dupa aceea mie mai usor!
va pup si va doresc spor la slabit!
Tzuni spune:

opriti-o pe mephalaaaaaa ca e nevorbita si nescrisaaaaaaaa! 
Daca-mi spui si ca m-ai visat azi-noapte, ma duc sa ma arunc in marea bucurestiului! 
Zuzilici, in we a fost frumos, desi afara a plouat si ear f urat. Noi am facut amandoua cate-o baie cu spuma multa si ne-am cremuit bine de tot, ne-am jucat, am dansat prin casa si am invatat sa mai radem... Pisu nu prea reuseste sa rada, dar eu si Maria ne descurcam 
Sabina, bine ai revenit! Tre sa ne vedem la plimbare cu copiii, musai!
Khristin, ce frumoasa e balerina ta! Sa-ti traiasca!
Revin. Ma duc sa-mi beau cafeaua! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
doroty spune:
Neata! Si eu cu o cana mare de cafea.
Carmen, spune-mi si mie ce face sotul tau cand tu stai pe dc? Ca al meu mai ca incepe sa vorbeasca de divort. Iata motivul pentru care nu intru decat foarte rar seara.
Eu chiar incep acum sa-mi fac un bilant al celor 10 ani de parteneriat sa vad daca mai reinnoiesc contractul pe inca 10.![]()
Fac gimnastica cu Cyndi Crawford!
E foarte eficienta!
Am incercat si dvd-ul cu Pilates dar e foarte ciudat.
Bravo, Anda, stiam ca tu prestezi pe banda!Drum bun si distractie placuta in concediu.
Ina, cred ca renunt si eu la pateul vegetal si pentru ca are multa sare si ma scol dimineata cu pleoapele umflate.Aseara am mancat icre cu paine, peste marinat cu ceapa, o conserva de ton in apa.
Dimineata aveam un kil in plus.
In dimineata asta am mancat un pumn de seminte crude de dovleac, curmale, o felie de paine Finn Crisp.
Gata, o las mai usor cu painea unsa ca parca incep sa ma rotunjesc.
Acum m-am mai echilibrat cu postul, a trecut prima saptamana de soc.
Apropos de activitati, am inceput sa invat limba italiana si sa ma perfectionez cu engleza ca am ganduri mari de la anul.
Ina - carina - doroty