Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 19
mephala30 spune:
Tzuni, somezi sau dormi in post? Ai crezut c-am obosit doar dupa un dans? ![]()
Carina, noi avem doua optiuni pentru revelion: ori stam acasa, ori mergem la socri, in Roman. Inca nu stim...
Tu?
Gusta, e mai bine acum la gradinitza?
Sigrid, ai dreptate cu indulcitorii. Termin si cutia asta, apoi ma las de ei.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
Tzuni spune:
Recunosc: dorm in post!
De fapt, fug acasa sa iau masina si sa ma duc sa cumpar un cadou, apoi trec pe la o prietena care-si aniverseaza azi ziua de nastere, apoi fug la munca si stau pana catre dimi, ca am treaba multa. Asa ca ne mai "vedem" in seara asta!
Sirba placuta in continuare! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
tumpi spune:
Hmm, cumva m-am dus eu sa dorm si ati adormit si voi cu mine?
ca vad ca nu ati avut activitate.
Eu as mai fi dormit,dar a sunat telefonul.Acum , usor , usor incerc sa-mi revin si sa ma apuc sa strang putin prin casa.
Tzuni in mare verva vad ca esti, mai rezisti?
Cand o mai iei pe Maria acasa?
Eu cafeaua o beau cu zahar, uneori cu zahar burn uneori cu simplu.Zaharina o fol mai rar si nici nu prea imi place.
Meniul meu de azi a fost haotic.Nu stiu ce am, imi e rau,cred ca beau cam multa cafea si ma cam termina la stomac.
Ca tot zicea cineva de dureri la stomac, eu ma cam confrunt cu ele, ca am o pacatoasa de gastrita care cand ma apuca e naspa rau de tot.
Carmen, la fel si la noi, al meu pe pc , citeste presa, eu cu lapi cu voi pe DC.
De revelion nici noi nu stium ce si cum, oricum vine o prietena la noi si ori merge pe la vre-un local ceva, ori ne mai strangem cativa la noi acasa.
Fug sa ma schimb de pijama ca acusica soseste al meu si sa-i dau sa pape.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ina C spune:
quote:
Originally posted by ina C
am prins si eu putin calculatorul...deci am fugit dupa el...deci am facut sport,nu?
doroty, mi-a spus cineva ca pateul vegetal e otrava pentru ficat.Cred ca ar trebui sa o lasam mai usurel cu el.Ai mincat peste azi?
carina, iti doresc un concediu minunat si scuze ca nu prea am apucat sa comunicam.Pupici frumoasei Carina.Merge si ea cu voi?
am ramas datoare cu meniul:
la prinz o salata de ton si 100 g somon la gratar, iar la cina am repetat meniul de la micul dejun.
Mi-am cumparat si eu Pilates pentru gravide, e singura carte pe care am gasit-o despre Pilates...nu ca as fi gravida.Am rasfoit-o ( nu se cheama sport?).
va imbratisez pe toate cu mult drag,ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
...cred ca mi-a purtat noroc minunata carte cu Pilates...SUNT INSARCINATA!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
mephala30 spune:
Ina, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!
(ma bucur mult de tot!!!)
Cand ai aflat? Si in cate saptamani crezi ca esti?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
doroty spune:
quote:
Originally posted by ina C
[quote]Originally posted by ina C
...cred ca mi-a purtat noroc minunata carte cu Pilates...SUNT INSARCINATA!
ina C
Profit si eu ca baietii mananca la bucatarie...si ce vad...!!!????
Ina, felicitari!
M-am emotionat foarte mult! Sa fie intr-un ceas bun!
Ina - carina - doroty
hcclara spune:
Salut! ce faceti?
ina C, felicitari, sarcina usoara si un bebe voinic!
azi am mancat cam aiurea, am bagat si o felie de praji la cafea, de maine fac greva foamei.
si ma doare calcaiul de ieri, mi-e tare dor de pedichiurista la care mergeam in ro, aici nu ma duc ca desteptele astea nu dezinfecteaza aparatura si mi-e frica!
am incercat sa fac niste abdomene, dar de cate ori ma vede cel mic, vine si ma calareste.
eu ascult colinzi acum!!! vreau zapada!
o seara placuta tuturor (eu nu am sot pana sambata, e in delegatie), dar am activitate cu copii!
Claudia
ina C spune:
multumesc, dragele mele, dragi...si voi m-ati emotionat ca ati reactionat atit de rapid!
doroty, a fost telepatie,nu?
astazi am aflat si cred ca sunt in saptamina a 5-a, daca mai stiu sa calculez...
si eu sunt emotionata, socata, speriata, bulversata si imi vine sa ma pisc...sa vad daca e adevarat.
o seara minunata!
ina C
tumpi spune:
Ina, felicitari, sarcina usoara,fara prea multe pofte si greturi.
A inceput mosu sa aduca cadouri mai devreme se pare![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Mik spune:
Felicitari, Ina !
Ce frumos !
Iti doresc o sarnica usoara !
Fetelor, mai aveti stiri de la Dordia ?
Fetelor, mersi ca mi-ati raspuns la intrebarea despre indulcitori, caci eu nu folosesc asa ceva, mi se pare ca indulcesc prea rau si am citiy acum foarte multi ani ca dauneaza.