MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi!!!

Am venit si eu la raport: dupa o saptamana NU 100% monti iata ca am dat jos 600g. Stiu ca nu prea este ok, dar sa stiti ca m-am ambitionat si saptamana asta o sa incerc sa nu ma mai abat.

Meniul de azi:

dimineata: 2 felii de paine wasa cu gem cu fructoza + cafea + lapte 0%, dar NU cu zahar
pranz: fasole verde cu usturoi si peste la cuptor
pe la ora 17 niste fructe
seara: rosie, ardei, castravete +branza feta

O sa pun poza cu mine pe dupa amiaza ca am uitat acasa cardul de memorie si dau o fuga la pranz si-l recuperez.

Ma uit acum la poze....andanii -m-ai facut curioasa!

Va doresc o saptamana plina de realizari!!!

Mergi la inceput

Am intrat si ti-am vazut pozele andanii-intr-adevar se vede bine la fata si la partea de sus a corpului. Si eu cand slabesc se vede foarte bine la fata si la partea superioara a corpului la inceput. Dupa 10 kg date jos incepe sa se vada si la fund si picioare. Oricum la fata nu ai zice ca ai 83 kg. Felicitari Andanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

m-am cantarit si eu... am 74,3 kg.
Nu prea am fost cuminte in ultima perioada :(

Nu va mai zic meniul, ca va fac pofta sau ma bateti :)

Pupici, o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ok , raportul este 82.9 nu stiu de ce a urcat 200 gr , acuma 3 zile aveam 82.7 (eram in culmea fericirii) asta e nu disperam , mergem mai departe

neniul de ieri, pentru ca sambata am mancat numai fructe .... diverse: mere, pere, struguri, ananas, mango, rodie ....
deci: ou cu castraveti murati, cascaval, sunca
piept de pui la cuptor cu salata de varza acra
salata de salata verde cu peste ton
pomelo

fetelor va astept la raport , unde sunteti ?????

mariana bravo ... ia spune-ne noua ce ai papat tu .... sa nu te batem ????

ralu felictari, ma bucur ca te-ai mobilizat si ca se misca cantarul si la tine in sfarisit, da ai dreptate la mine ciudat se repartizeaza grasimea asta

miniuta nu dispera , suntem alaturi de tine .. ti-am vazut pozicile , se vede diferenta , cate kg ai in plus ? am uitat ??? nu esti chiar balonas ca si mine

sanse, lara , latrishia, androix , vali pe unde sunteti .... la raport cu voi , va astept sa mofic in tabel

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

andanii, inainte sa raman insarcinata aveam 57 de kg, inainte sa nasc - vreo 85, acum am 74. si vreau iar la 57 (macar ).

tu de cate ori pe saptamana te cantaresti? stiam ca e bine sa ne cantarim o singura data, mereu in aceeasi zi a saptamanii, dimineata pe stomacul gol, ca altfel apar erori.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Andanii, am bagat in mine o gramada...

Meniul de ieri:
dimineata: peste la gratar (am luat-o de la prima ora cu pestele)
pranz: peste, icre, pastrama oaie, cozonac, cioco :)
seara: calamari pane, caracatita gratar, tzatziki, desert :(

Ce sa-i faci, ata ete... sper sa ma redresez... oricum luna Decembrie va fi mai greu de tinut Monti, dar sper macar sa stagnez, sa nu vad cantarul ca o i-a in sus caci nu stiu pe unde scot camasa apoi :)

Oricum, una peste alta, am fost ieri in Auchan si mi-am cumparat pantaloni nr. 44!!!!!!
Pai nu am mai purtat eu 44, de dinainte sa nasc copilasii... sa fie vreo 7 ani :)

Pupici, multa sanatate si o saptamana usurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Andanii, pune-ma si pe mine in listuta.

1,64, 67.8 kg (ieri dimineata aveam 67.5, cred ca din cauza cremei de fructoza arsa mancata la ora 11.30 am sarit cu 300 de g), target 60 de kg.
Week-endul am reusit sa mananc Monti. La mine asta era problema. In timpul saptamanii tineam corect si sambata si duminica o dadeam pe inghetate si paine. Sper sa ma tina.
Macar pana la Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Buna, fetelor,
iata ca ma intorc si eu putin pe-aci, ca am pus vreo 3kg si vreau sa le dau jos in urmatoarele 2 sapt. Sper ca alaturi de voi sa si reusesc...
Dana (Andanii), ma treci si pe mine in noul tabel, please? Azi 1.62 m, 55.4kg, vreau sa ajung la 52.5!
Meniul de azi:
D-un mar, apoi un baton integral de tarate (home made) cu iaurt 0%;
P-piftie cu gogosar, legume la cuptor;
C-ciorba de inimioare (mersi de idee, Dana) si iar legume la cuptor cu salata de varza rosie.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acusorule cand fac mo0dificarile te pun si pe tine pe lista
laura bine ai revenit (sau nu e bine?) te trec si pe tine , spor la nimicit cele 3 kg , nu e greu ca sunt putine
mariana si cu tot cu cozonaci tot ai slabit 300 gr, esti tare de tot oricum marimea 44 deja spune multe , vreau si eu la 44 sa fiu ... felicitarile mele
miniuta uau super , se vede ca esti slaba tare bafta multa

de cate ori ma cantaresc eu , zilnic , numai pe el stau toata ziua , dimineata, seara , inainte de a manca , dupa ... studiez si eu cum merge treaba , stiu ca nu e bine , da nu ma demoralizez ... de data asta nu mai intru in depresii de la 200 gr in plus, le dau eu jos si pe alea nici o problema

peste we nu am fost la sala , nu am facut miscare , plus ca am cam fost constipata , am luat mentolax , azi mi-am revenit putin , da nu cred ca total inca

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Buna fetele!!!

De la ora 14 incerc sa intru pe forum si nu reusesc. Nu stiu de ce nu mi se incarca pagina. Vedeti ca am pus si eu o poza pe cont. Mi-a facut-o fetita mea cea mare exact inainte de a iesi din casa. O sa-l rog pe sotul meu diseara sa imi mai faca una in "totalitate". Apoi mai pun poze de abia dupa 15 kilograme date jos.
Andanii-probabil ca cele 200 g, de fapt reprezinta o retentie de apa. Oi fi mancat ceva mai sarat. Cine stie? Bine ca nu sunt 2 kilograme.
LauraT-bine ai venit!!!
Eu va pup si mai vorbim maine!

Mergi la inceput