MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Acum am reusit ....dar nu se schimbase parola?Eu am intrat cu cea veche sau mi se pare?

Andanii asa mult ai slabit?Nici nu se vede poza...Unde esti?

Azi am facut mancarica de naut si vreu sa va zic ca-i super buna,nu ma asteptam.Am mancat toata cratitapana la ora 2
O fi de rau?Cred ca ma fac ca un balon.O fi ca fasolea?Cu aere?

Ce ma uimeste este faptul ca fetele ziceau ca fierb mai mult la naut iar al meu a fiert repede.
Vi-l recomand mai ales cine tine post vinerea.
O sa fac si asa ca o fasolica batuta cu ceapa prajita.
Da care-i treaba cu el de-i preferat in locul fasolicii uscate?Are ig-ul mai mic sau ce?

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Wow, ce mult ati scris fetelor!
Andanii multumesc pt incurajari si ma bucur mult ca te-ai mobilizat atat de bine. imi aducu aminte de Teo si sper sa o tii in ritmul ei.
Cred ca luni ma voi cantari si ma vei modifica si pe mine in tabel, vreau o noua data de inceput, ULTIMA!!! Hai ca poate imi revin citindu-te.

Azi am mancat asa:
D: wasa+iaurt
P: friptura la gratar de porc
S: ciorba de perisoare + un snitel de pui

PUP

Mergi la inceput

M-am tot uitat prin ambele carti Monty si nu vad nimic despre fructoza,decat ca are ig 20.La capitolul cu indulcitori in prima carte nici nu e scrisa.Sa inteleg ca noi o folosim datorita ig-ului,nu?

Azi am papat:

md:struguri +1 mar
p:mancare de naut (am unceput sa mananc cam repede dupa fructe si am tinut-o asa pana am terminat toata cratitain jur de ora 3)
c:3 ardei grasi

Asa mult mi-a placut nautul incit i-mi vine sa pun iar la inmuiat dar vad ca sint deja plina de aere si fumuri

Maine fac sigur bombonele

Va pup

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna. daca aveti timp, imi dati si mie pe PM adresa si parola mailului comun? merci.

eu ma chinui sa slabesc si nu reusesc, deja sunt cam descurajta. stiu, nu asta e atitudinea de dorit, dar nu ma pot abtine. m-am cantarit dimineata si nu am slabit nici un gram. nici saptamana asta. nu stiu de ce. am fost sa-mi fac analizele sa vad daca e totul ok cu tiroida si restul, chiar nu imi explic de ce nu se misca acul. o sa incerc sa recitesc putin principiile si sa-mi reorganizez mesele, poate ca trebuie sa scot si ciocolata amaruie din program, si nu stiu...o sa ma cantaresc si luni pentru raport, dar deja nu mai cred in minuni.

mic dejun: omleta cu sunca si branza

pranz: musaca de vinete

cina: o felie de placinta cu mere (nemonti, din pacate...dar n-am rezistat).

asa ma bucur ca s-a mai insufletit subiectul...andanii, da-i bataie, ne inspiri si pe noi!

inuta, nu inteleg cum de te-a certat doctorul de greutatea la care ai ajuns. de la ce greutate ai plecat?

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

mai, stiu eu ca e week-end, dar chiar nimeni?

mic dejun: doua felii wasa cu br de vaci si gem dietetic

pranz: chiftele cu salata de cruditati

gustare: un mar

cina: probabil br de vaci frecata cu fructoza si scortisoara.

Mergi la inceput

Miniuta nu dispera...in primul rind incearca sa nu te mai abati si abia dupa aceea vei incepe sa slabesti vizibil.Pot sa te tina pe loc abaterile cit de mici ar fi...depinde de organism.Oricum in primele saptamini e posibil sa nu se vada mai nimic,dar daca continui te vei mira de rezultate.I-ti trebuie putina ambitie la inceput pana treci de faza asta in care ai impresia ca nu rezolvi nimic.

Pe fete cred ca le-am deocheat sau poate sint la VOT.
Vezi ca-ti trimit PM.

Am mancat Monty dar am papat si toata cantitatea de bobonele ...asa ca sint ca un balon.

Va pup si pote intru pentru meniu mai tarziu.

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am fost super busy zilele astea , nici nu m-am pus la calc deloc pana acuma ....

fetele am pus doua pozici , desi voiam la -10 , nu acuma la -6.5 am pus profil ca sa se vada diferenta fata de profilul pe care-l am acolo si una intreaga ....

scriu meniurile de ieri si azi maine dimineta

va astept la raport maine , ziua cea mareeeeee

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

sanse, multumesc mult de pm si de incurajari. eu nu ma simt cu musca pe caciula ca am mancat o feliuta de placinta cu mere. am mai tinut regimul asta si am slabit mereu...ma scoate din sarite faptul ca probabil mi s-a schimbat metabolismul din cauza sarcinii, ca altfel nu-mi explic de ce dupa doua saptamani de tinut regim strict nu am slabit nici un gram (ma rog, ma cantaresc maine din nou sa vad daca nu s-a intamplat vreo minune). e drept ca m-a pus pe ganduri si mesajul lui andanii care spunea ca ea nu slabeste mancand fasole si altele din gama. o sa incerc si eu sa mananc doar legume si carne. daca mi-o iesi.

mic dejun: chiftele cu branza si rosii; un capucino

pranz: salata (veneau musafiri anuntati pe ultima suta de metri si a fost singurul lucru pe care am reusit sa-l mananc)

cina: doua ochiuri cu rosii si doua chiftele

m-am uitat acum la poze, m-ati omorat! asta da impuls sa nu abandonez regimul. cum fac sa va trimit si eu poze cu mine? una inainte de a ramane insarcinata si una de anul asta din ziua in care m-a apucat ambitul sa tin iar monti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

minuita pune acolo pozicile , fa un folder cu numele tau la poze si apoi jos in stanga ai "upload files" ... alegi poza cu browse si apoi upload ... si gata te vedem si noi

miniuta draga eu am stagnari de zile mari , stau cu zilele pana se misca .... nu te descuraja , vei vedea ca nu e in zadar asteptarea .... stii ce iti sugerez - masoara-te si o sa constati ca ti se modifica dimensiunile ... la mine cand stagnez puternic observ ca se modifica dim ... cand cum

stii grasimea este repartizata in straturi , pufoase sau batatorite .... alea pufose se evapora rapid , dar celelalte dureaza pana incep sa se evapore ... stii cum trebuie sa te gandesti ... la o bucata de carne de porc de 1 kg care trebuie sa se dizolve .... cum dorim noi de azi pe maine, intr-o saptamana .... sau 5 bucati de unt de 200 gr .... nu cred ca e prea usor sa se dizolve nu ???? ce zici e buna teoria mea ??????

hai ca va pupi , mai vorbim maine

bafta la pus poze

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

m-am cantarit: nici o schimbare, tot 74 de kg. am hotarat sa nu ma mai deprim ca n-am slabit, ci sa ma bucur ca macar nu m-am mai ingrasat, si sa ma tin mai departe de regim! meniul mai pe seara, ca habar nu am inca ce voi manca azi. deocamdata sunt la marul de dimineata.

o zi buna!

Mergi la inceput