Sezatoarea canadiana (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by nelia

Mikiion: Nici tu!?!
Maru, de ce spui ca merge pe partea franceza, dar la voi nu!?! Ca anglofonii il pronunta mai corect si mai frumos decit francofonii. De asta si sint asa un pic contra numelui preferat al lui Octav pentru ca francezii il pronunta Ianchiu, care aduce daca tii neaparat cu altceva din limba franceza. Ar trebui sa se scrie Incoux sau Ianku ca sa le iasa ca in romaneste, dar asa nu mai seamana cu ce vrem noi. Chiar am zis ca intru la fetele din Franta si le intreb. Anglofonii il pronunta super: Iancu (unde u se aude un de ou, dar nu deranjant, dimpotriva).

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

nelia, draga mea, uita-te atent la mine cum imi torn cenusa in cap!
am scris numele pe o bucata de hartie si am colindat tot biroul si absolut toti l-au citit perfect
iarta si tu, batranetile intuneca mintile

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by codritu
Try, frumoasa camera avem perdea la fel. La Tudor nu ii schimb ochelarii asa des, controalele le facem la un an, iar de purtat ar trebui sa-i poarte la desenat, colorat, TV, dar nu prea vrea sa-i poarte se joaca cu ei si sunt tot timpul plini de amprente.

Inseamna ca nu-s de miopie, sunt ochelari de apropiere, adica pe plus. Aia pe minus (miopie), de distanta, se poarta tot timpul.

Mai am doua perdelutze pe care le tin prin pungi ca n-am apucat sa le cos. Am tot strans perdele romanesti sa am si de schimb cand le bag la spalat sau ca sa mai schimb aerul prin camera lor.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mQQm
Try, Dana si laurajr, multumesc, chiar m-ati ajutat foarte mult sa inteleg ce-i cu vizitele alea medicale. laurajr, nici mama ta nu a trebuit sa se mai intoarca dupa rezultatele analizelor? Ar fi grozav, asa ar scapa cu un singur drum de o zi... Try, dragutzica tare camera de neoset. A mea era neagra mobila, nu-mi imaginam ca sunt asa dragutze cele colorate. Copii mei sunt manji mari, tocmai m-au instiintat ca le trebuie paturi duble, aruncam twin-urile prin basement. Ira, mersi de pont, da' nu cred ca ma tine buzu' pt designeri chiar acum, m-oi mai inspira de prin reviste. Distractie la concert.

Site-ul de la neoset canada e www.neosetcanada.com, poti sa-ti faci o idee de mobila daor uitandu-te online si daca iti face ceva cu ochiul atunci te duci si la un magazin de-al lor, asta ca sa mai scutesti din drumuri eventual.
Ce e frumos e ca-ti fac pe loc un estimate si ca anumite chestiuni la mobila poti sa le adaptezi la specificul vostru. Pui usi sau rafturi unde vrei, 3, 4 sau 5 sertare, accent color (roz, verde, albastru etc)poate fi diferita, culoarea lemnului iarasi o poti alege din vreo 4-5 nuante, poti alege handware-ul din mai multe modele etc. Chestii de genul asta.
Uita-te si la reduceri, noi vazusem un birou cu doar 100$ cand am luat mobial lui alex, dar pt ca el avea doar 1 an si 10 luni cand i-am luat mobila, am zis ca nu e cazul sa-i umplu camera cu un obiect inutil, pana la clasa a 1 poate sa foloseasca masutele alea speciale de copii mici.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by khristin

Try, simpatice curbele de la neoset, imi plac in special aplicele de pe pereti....tot de acolo le-ai luat?

te referi la abtibiduri? Nuuuu, le-a luat sotul de pe unde a colindat el in nu-sh ce zi. de fapt cam toate ornamentele alea 9sia-ici includ toate bazdaganiile de pepereti) le-am luat in timp de ici de colo, cumparaturi de impuls. Nu ma itin minte de pe unde fiecare.

La Hava Nagila am fost si eu la un botez si tare frumos a fsot si m-am simtit excelent, formatia live a fost de nota 10 si a facut toti banii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mQQm try, pe langa Eaton center, pe unde oare ar fi magazinele astea de mobila de care ziceai?

Nu stiu sa-ti mai spun pt ca eram besmetica atunci, mersesem la Eaton centre, eram gravida cu adrian si mi-a pupazit sa ma duc sa vad o Ikea care stia mteoretic ca e aproape de un neoset si am tot intrebat lumea pe strada daca stie de-un neoset si din indrumare in indrumare am trecut pe o strada cu ceva mag de mobila, dar eu eram setata pe neoset, n-am avut timp si ochi pt alelalte.
Du-te pe-acolo doar daca ai tim pde pierdut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Nelia, poate ca ma bag ca musca in lapte, dar prenumele pe care l-ati ales pentru baietel mi se pare superb si cred ca ai trebui sa-l lasati asa singur. Si daca puneti inca un nume "international" ce rezolvati ? Voi o sa-i spuneti Iancu si la scoala Matthew (e doar un exemplu) ?
Felicitari pentru copii, numele alese si modul in care ii cresteti. Sper ca si dupa nasterea lui Iancu sa-ti mai gasesti timp sa scrii aici pentru ca pe mine una m-ai cucerit .

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

salutare din goana...

Cristina mQQm, ce bine-ti sedea in poza . Pupici multi si spor la treaba.

Oanagabriela
nici noi nu suntem disponibili intre Craciun si Revelion, plecam la NY pe 27 dimineata si ne mai intoarcem pe 2.

Maru, am primit, si raspuns dar cred ca mi-am atins max de 20 mesaje.Poate mi-o mai fi scris cineva si eu nu le primesc. Va dau si adresa personala dvoiculescu@sympatico.ca please scrie-ti-mi acolo.

Nelia, am citit cu mult drag povestioarele tale despre nume.Iti tinem pumnii in fiecare zi.

Eu sunt anti-brad de plastic, orice s-ar zice..

pupici

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Despre intilnire: cred ca este cam greu sa ne adunam inainte de Craciun, pentru ca ar fii doar 15 sau 16 decembrie. Este cineva amator pentru 15 sau 16 decembrie? Daca nu, putem sa lasam pentru ianuarie...Astept sugestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu vrem doua nume, nici la fete nu am pus tot pentru ca nu am vrut, vrem unul si bun. Fetele de pe aici, ia mai puneti numele pe hirtie si dati-l la citit, sa vedem cite pareri adunam. In engleza mi l-au citit si mie corect, dar in franceza e asemanarea aia cu cul si de aceea mi-e frica. Dar tare mult as vrea sa fie asa cum isi doreste sotul, pentru ca stiu cit de mult ii place (i se trage de la jumatatea ardeleneasca!), asta daca nu ma supar si-i pun eu unul moldovenesc de vor sta si mitzele quebecoase in cul cind il vor auzi.

Deci, dupa cum vedeti, nu am nascut, sint inca pe-aici!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Eu daca as mai fi avut un copil ar fi fost sigur Filip/Filipa; imi place la nebunie, e traductibil;Nelia, Iancu suna superb, dar astia cu pronuntiile lor...si de Tudor imi rid uneori si il intreaba in gluma la servicul de garda: Tudor, tu dormi

Cristina, suna foarte misto St.Agathe, ai putea sa-mi dai ceva detalii pe pm despre locatie, preturi, te rog; noi am fi trei+prietenii nostrii: doi adulti+2 copii+ o mamica,( daca ei ar vrea sa plecam pentru mai multe nopti pentru ca au copilul mic de un an si o luna, noi am fi foarte amatori) mersi frumos!

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput