Sezatoarea canadiana (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Roxana!
La multi ani, Maia!
Uite ca nu a vrut sa se nasca de ziua voastra! Care e urmatoarea!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 13 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, draga, tot 2 in unu? of, cand ma gandesc la tine imi strang instictiv picioarele ( nu ma injura)

Ira, in tara am avut pisic, si cand a pisat peretii prima data, marcand teritoriu, l-am luat de ceafa si l-am dus la vet, unde snip, snip si gata. Si Victor si Andrei si motanul m-au privit cu ura vreo saptamana, da primii doi au frecat peretii cu sarg ca altfel motanul devenea maidanez!

Sa aveti un we placut, aici e parada de Mos Craciun, dar din pacate noi suntem la orele de calarie, in "judet"

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc mult!

Da, azi e. Aveai si nume azi Nelia, ca-i sf. Matei. Voi v-ati hotarat sau tot sotul e responsabil?

Carmen77 la multi ani pentru Matei!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by nelia

La multi ani, Roxana!
La multi ani, Maia!
Uite ca nu a vrut sa se nasca de ziua voastra! Care e urmatoarea!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 13 zile!

al meu plod, in 21 Noiembrie, de Ovidenie. Pe copil in cheama dupa cum stiti Andrei Ovidiu, si recunosc ca am fost bezti cand am declarat copilul, ca altfel nu stiu cum am putut sa ne batem asa cuie in talpa

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Culmea este ca Andrei, Ovidiu si chiar si Matei au fost pe lista noastra de nume, cind nu stiam ca fetele nu sint baieti... dar de chemat se pare ca totusi il va chema Iancu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

quote:
Culmea este ca Andrei, Ovidiu si chiar si Matei au fost pe lista noastra de nume, cind nu stiam ca fetele nu sint baieti... dar de chemat se pare ca totusi il va chema Iancu!

Sa-i fie cu noroc!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Maaaama, ce viteza aveti la scris, ma doare capul numa cat va citesc !

MOOM, pe mama au trimis-o la vizita medicala la a 2a cerere de viza ( asta de acuma fiind multipla) si se pare ca motivul ar fi ca la prima a cerut prelungire 3 luni...parca asa mi-a zis Cricor .
Tot asa a fost balamucul la stat la ambasada ( cum sa tii oameni fara apa si mancare 8 ore ????) si au anuntat-o sec sa se duca la Medsana si OIM ...alta vizita, alti bani...
Paaportul cu viza i-a sosit dupa 3-4 saptamani, ei i-au zis ca va dura 6, deci mai putin, direct la usa si a costat-o 200.ooolei .Deci nu prea are ce face, trebuie sa faca vizita, mama mea tocmai a implinit 57 de ani miercuri, deci e tanara, criteriile lor sunt uneori arbitrare .

La multi ani Roxana si Maia ( si Magdone!).

Maru, tare funny esti, tre sa ne cunoastem neaparat, mai ales ca avem prieteni comunisi stiu sa te aduca la noi acasa ! La parada lu Mosu nu ajungem ca avem Karate, cumparaturi si o aniversare la 4 si nu ma tin balamalele sa stau pe drumuri pana la 6 seara...sa mai vedem , daca n-afla Ioana am scapat.

http://www.noaptebunacopii.com/

Nelia, asta e linkul...odihneste-te cat poti ca stii ce urmeaza ...eu sper ca poate il nasti pe 24, sa fie in zi cu David al nostru.

Sa va zic: aseara m-am nimerit la Shoppers DrugMart si cine era ? Moshu in persoana...Ioana s-a asezat la rand, s-a suit in poala lui si a inceput insiruirea de doleante ; plina de speranta l-am asezat si pe David acolo, dar saracu a urlat ca din gura de sarpe, s-a speriat tare de Moshu ...o tanti a facut foto la copii si am luat cu 2.37 un pachet de 3 foto mari, 5 mai mici ( de portofel parca le zice ) si 4 mari cand David tipa ca din gura de sarpe...super-convenabil, mai ales ca de abia astept sa-i arat fotografiile la girlfrenda lui cand o creste !

Lorelaim, eu am luat niste carti de la Scholastica de pe Amazon pt citit, plus carticele de la Dolarama cu spelling, words, math ...sincer, la nici 4 ani mi se pare tare devreme, dar de, vremurile se schimba .

Ira, m-ai inspirat cu curatenia, ma bag si io la bai !

eEu muncesc ca migu, ma trezesc la 5-5.15 si m-ntorc acasa la 5.30, deci va dati seama...de dumink seara intru pe training in schimbul de noapte ( e liniste si pot avea pe cineva sa-mi explice procese-hartii, tot balamucul ) . Eu merg la job pe centura de zapada a Ontario, deci ma rog sa fie o iarna blanda si seaca .

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

LA MULTI ANI Roxana !!!

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

La multi ani! Roxana
daca esti nascuta in `71, inseamna ca suntem amadoua in aceeasi zi si acelasi an.distractie placuta.

Nelia si celelalte gravidute - nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.
Nelia, legat de nume pentru baieti mie imi plac la nebunie - Tudor si Matei.

Legati de dentisti, ma alatur clubului, am fost "diagnosticata" cu paradentoza, am pierdut deja 2 dinti iar pentru a-mi rezolva problema m-ar costa numai 6500$ la prima vedere, plus alte costuri care am inteles ca pot aparea pe parcurs.eu una mi-am luat adio in viata asta , poate castig insa la loto , eu tot mai sper

Dana, felicitari copiilor pentru reusita, la mai mare.
daca se stabileste ceva pentru intalnire, venim si noi, of cours

Ange, La multi ani! Maiei, sa creasca mare si frumoasa, tot ce-si doreste sa se implineasca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ouau !!! Ce inghesuiala de sarbatoriti pe 16 noiembrie:

La multi ani pentru: Maia (fetita lui ange), Pitilache si bebitzu!

Va doresc sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput